e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Οι αντιδράσεις - διαμάχες , για το Survivor καλά κρατούν,με τους "μαχητές" και  "διάσημους" να έχουν το όπλο παρά πόδα. Όπως είναι γνωστό ,η διεξαγωγή του Survivor στο Άλσος Βέϊκου  δημιουργεί προβλήματα ,διαμαρτυρίες και αντιδράσεις από  Συλλόγους στο Γαλάτσι,που βλέπουν τις προγραμματισμένες στα πλαίσια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2017 , εκδηλώσεις τους, να αναβάλλονται λόγω του τηλεπαιχνιδιού....Δεν λείπουν και σχόλια που χαρακτηρίζουν το Survivor ...σκουπίδι ,προϊόν υποκουλτούρας κ.λ.π....

Παίρνει λοιπόν και ο Ίκαρος Πετρόπουλος το όπλο του και ...απαντά

 

Aφίππευσε μεγάλε !            

                         

 

Με πανευρωπαϊκή εμβέλεια πλέον, και λειτουργώντας με όρους τυπικής  και οπωσδήποτε αδιαφανούς Δημοτικής    πλειοψηφίας, ως βαθύς γνώστης του πολιτισμού , ανέλαβες την προστασία του  survivor στο Γαλάτσι. Ταυτόχρονα   επιβραβεύεις   2.500.000  Έλληνες   που το βλέπουν γιατί κάθονται ήσυχα στην πολυθρόνα τους απολαμβάνοντας  τον… πολιτισμό  SURVIVOR και δεν ξεσηκώνονται , μετά επτά χρόνια μνημονίων και συνεχιζόμενης εθνικής ταπείνωσης! .
Είναι κι αυτό πολιτιστική αντίληψη!

Μέχρι εδώ δικαίωμά σου,θα έλεγε κανείς ,όχι πάντως  για αιρετό.. Όμως, ξέρεις ότι το Άλσος Βέϊκου είναι η  "εκκλησία"  της πόλης. Είναι χώρος Δημόσιος προστατευόμενος από το Σύνταγμα και τους νόμους. Αυτόν τον ιερό για την πόλη χώρο τον ενοικιάζεις παράνομα σε κερδοσκόπους της επικοινωνίας  με αδιαφανείς όρους ενοικίασης. Ταυτόχρονα από το πόστο σου,παίζεις τόσο με το κύρος του θεσμού (Δήμου) περιφρονώντας τις  δεσμεύσεις του, όσο και με την αξιοπρέπεια φορέων της πόλης και πολιτών που δρουν πολιτιστικά,συνεπώς και κοινωνικά, και περιβαλλοντικά.
Για μερικά Ευρώ ; για προσωπική  τηλεοπτική προβολή;Και για τα δύο προφανώς.
Είναι κι αυτό πολιτιστική αντίληψη! 

Κι όσο για τον χαρακτηρισμό,στο κλείσιμο της ανάρτησής σου ,  πράγματι  ο ακριβής αυτοπροσδιορισμός ( έστω αρνητικός )  αποτελεί το υψηλότερο στάδιο ανέλιξης του ανθρώπου! Το πέτυχες με ακρίβεια μεγάλε!. κοιτάξου στον καθρέπτη και θα καταλάβεις! 

 

ΥΓ...ο παραπάνω  σχολιασμός, απ' ότι καταλαβαίνουμε , είναι απάντηση σε σχετικό σχόλιο,που ανέβασε  στη προσωπική του σελίδα,ο Δημοτικός Σύμβουλος  Μάνος Ελευθερίου.