e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

.... σε μια πόλη που φαινομενικά δείχνει  ήρεμη,αλλά στο παρασκήνιο κυριαρχούν η ίντριγκα,η λόξα ,η μωροφιλοδοξία και το κουτσομπολιό.Tελείωσαν  οι Δημοτικές Εκλογές  και τίποτα και κανένας  δεν είναι όπως πριν. Υπόσχομαι να τα ανακαλύψω,να τα αποκαλύψω όλα....

 

 

Φιλενάδες είμαι σίγουρη,ότι τα νέα χθες έφτασαν ακόμα και στις παραλίες ,αφού κάποια στιγμή θα ανοίξατε το FB   για να ανεβάσετε τις  "καυτές" selfies .Θα είδατε λοιπόν και το κάλεσμα για εθελοντές που θα συμβάλουν και θα βοηθήσουν στην οργάνωση και την καλύτερη εικόνα της πόλης μας...κατά την διάρκεια του σημαντικότερου καλοκαιρινού event στο Γαλάτσι....Ημιτελικός και τελικός του Survivor στο Άλσος Βέϊκου!!!!

Kαι επειδή μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα....ίσως να  μπορέσετε  να ακουμπήσετε τον Ντάνο  ή να σας δώσει  αυτόγραφο με προσωπική αφιέρωση ο Κωνσταντίνος.

Και μην παρασύρεστε από τους κουλτουριάρηδες που αποκαλούν σκουπίδια αυτά τα τηλεπαιχνίδια...Τα σκουπίδια όπως καταλάβαμε τις μέρες της απεργίας βρωμάνε,ενώ το Survivor φέρνει ένα εξωτικό άρωμα από τον Άγιο Δομίνικο.!!!

Δηλώστε συμμετοχή λοιπόν ,γίνετε εθελοντές.Γιατί εθελοντισμός  δεν είναι μόνο το χέρι βοήθειας  για τους αναξιοπαθούντες και τους πρόσφυγες.Είναι κι ένα μπουκαλάκι νερό,που θα δώσεις στον ταλαιπωρημένο συμπολίτη μας, που αψηφώντας τις κακουχίες και τη ζέστη...θα κάνει χιλιόμετρα για να δει τους αγαπημένους του Μαχητές και Διάσημους.

Εθελοντισμός είναι και το χαμόγελο με το οποίο θα κατευθύνεις  τους  φιλοξενούμενους στο θεατράκι.Και να είστε σίγουρες φιλενάδες,ότι και ο Αγιος Γιώργης απέναντι που θα μας βλέπει, με την συνδρομή του Άγιου Δομήνικου...θα ανταποδώσουν την πατροπαράδοτη αυτή ελληνική  φιλοξενία αυτή....Θα φέρουν στο Γαλάτσι  κάτι και για εμάς....το Μilf Island

 

ΕΓΩ θα είμαι εκεί.....για τον Ντάνο. ΕΣΕΙΣ?