e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Ούτε, τώρα, την ώρα που καίγεται η Ελλάδα όλη,το άθλιο- υπόλογο πολιτικό σύστημα έκρυψε το αποκρουστικό πρόσωπό του.

Δεν είναι μόνο οι περιουσίες  που καταστρέφονταν.Είναι, , οι ζωές των ανθρώπων που  απειλούνταν ,είναι το οξυγόνο των ανθρώπων που χάνονταν,είναι ό ίδιος ο πλανήτης που μπαίνει σε ανοικτό κίνδυνο.
Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να  καταλογίσουν ευθύνες , όχι στον εαυτό τους  ,λες και το ξεβράκωτο – άθλιο κομματικό   κράτος  ( δημόσια Διόικηση)  που έχουν στήσει δεν είναι δικό τους έργο.

Λάτρεις, ευρωλιγούρηδες, υποτακτικοί –στην ίδια λογική με τους  δανειστές ,έχουν ψηφίσει όποιο έσοδο συλλέγει  το δύσμοιρο κράτος, υπερφορολογώντας τους Έλληνες η ξεπουλώντας την  δημόσια περιουσία, να τους το παραδίνουν  δημοκρατικότατα ( με νόμο της βουλής ) και να μην μένει κάτι για κανά αεροπλάνο,για τη διάσωση της Ελληνικής γης.

Μέχρι πότε τα παιδιά της Ελλάδας,με άδολο πατριωτισμό  (πυροσβέστες,εθελοντές ,μερίδα της Τ.Α …) παλεύοντας με τις φλόγες αλλά και ψαράδες, λιμενικοί, παλεύοντας με τα κύματα στο Αιγαίο διασώζοντας ανθρώπινες  ζωές, αλλά και εμπνευσμένοι καθηγητές στα σχολεία,κι άλλοι πολλοί, πλην απλοί Έλληνες  ……θα κρατάνε όρθια την πατρίδα τους;

 

Toυ Ίκαρου Πετρόπουλου

 

Διαβάστε περισσότερα του ιδίου