e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Η θητεία των Αντιδημάρχων στο Δήμο Γαλατσίου ,έληξε χθες(12/9/2017) και ο  Δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος  με ανάρτησή του στο FB, τους(τις) ευχαριστεί για την στήριξη και το έργο τους.

Η Αγγελική, η Μαίρη, ο Γιάννης, ο Πάνος και ο Γιώργος με τίμησαν στις Δημοτικές εκλογές βάζοντας το όνομά τους δίπλα στο δικό μου. Οι Γαλατσιώτες τους τίμησαν εκλέγοντάς τους Δημοτικούς Συμβούλους. Ανέλαβαν τα καθήκοντα των Αντιδημάρχων με διάθεση και όρεξη να προσφέρουν και έφεραν εις πέρας το έργο που τους ανατέθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους, καθώς και για την αμέριστη βοήθειά τους στο έργο της Δημοτικής Αρχής τους Αγγελική Ζήκου Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, Μαίρη Δάσκα-Σώμου Αντιδήμαρχο Παιδείας, Γιάννη Οικονόμου Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Παναγιώτη Ροπόδη Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής και Γιώργο Αμοργιανό Αντιδήμαρχο Πρασίνου. 

Εύχομαι και στους νέους Αντιδημάρχους που αναλαμβάνουν να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και αποδοτικότητα το έργο των προκατόχων τους.