e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Ένα ευχάριστο Σάββατο για τον ΠΑΣ Γαλάτσι στο Περιστέρι ,με μια επιβλητική νίκη με  3-1 επί της  Ανθούπολης.

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του και πέμπτη συνολικά, πανηγύρισε ο Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ, που πέρασε νικηφόρα από την δύσκολη έδρα της Ανθούπολης και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά την συμπλήρωση 8 αγωνιστικών στο Πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε στο 10ο μόλις λεπτό ο Μιχαήλ Παπαδόπουλος, που διεκδίκησε την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα με επιτυχία, αφού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (0-1).

Στο 32' ο ίδιος παίκτης είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και παρέμεινε το 0-1, ως σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν στο 50' να ισοφαρίσουν με σουτ του Μαντινιώτη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Το Γαλάτσι δεν πτοήθηκε και με επική αντεπίθεση κατάφερε να γυρίσει υπέρ του, την πλάστιγγα του αγώνος.

Στο 69ο λεπτό ο Σιάννης ανετράπη εντός της αντίπαλης περιοχής και το καταφανέστατο πέναλτι, μετέτρεψε σε γκολ ο Σπύρος Θεοδωρακάτος (1-2).

Στο 75ο λεπτό ο Σπύρος Θεοδωρακάτος, με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το τελικό 1-3.

Μέχρι την λήξη του αγώνα οι παίκτες του Γαλατσίου διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ, εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Οντιάμπο στο 80', με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο κόουτς του Γαλατσίου Θανάσης Ζαμπούρας παρέταξε την ομάδα με την ακόλουθη σύνθεση :

Φραγκουλόπουλος, Μιχαηλίδης (53' Ιωαννίδης), Κοσκινάς, Καραμανίδης (85' Γκοργκόλης), Ευαγγέλου, Μπίλο, Τόσκα, Μπίκωφ (68' Τσόλκας), Θεοδωρακάτος, Παπαδόπουλος (80' Κλάδης), Σιάννης.

ΠΗΓΗ:ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ