e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Πολύ μεγάλη εκτός  έδρας  νίκη με 1-0 επί του Γαλατσίου πέτυχε ο Ατρόμητος Χαλανδρίου ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Το γκολ που έδωσε την μεγάλη νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 89' ο Μπουτσικάρης Ι., ενώ στο 90' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσόλκας για εξύβριση.

Εξαιρετικό παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (δυνατός αέρας και βροχή).

Το Γαλάτσι πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν αξιοποίησε τις αρκετές ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν, για να πάρει την νίκη και στον αντίποδα βρέθηκε ηττημένο με γκολ που σημειώθηκε λίγο πριν την λήξη του αγώνος.

Οι παίκτες του Γαλατσίου διαμαρτύρονται για το μη καταλογισθέν πέναλτι, σε ανατροπή του Κυριλλίδη από καταφανέστατο σπρώξιμο αντιπάλου αμυντικού, εντός της επανορθωτικής περιοχής.

ΠΑΣ ΓΑΛΆΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Ιωαννίδης (75'Μπαμπότση), Ευαγγέλου, Κοσκινάς, Τσόλκας, Κλάδης, Θεοδωρακάτος, Τόσκα, Μπίκοβ (83' Ραπάι), Σιάνη, Κιριλίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Αναστασίου, Σταθιάς, Καραθανασόπουλος (54' Φλέγκας), Θανάσουλας, Παντέλογλου, Χάβος, Δούκας (81' Κωνσταντέλος), Μπουτσικάρης Ι., Μακρής, Λαγός, Μπουτσικάρης Η. (70' Μπλάνας).

Πηγή: Αθανάσιος Ζαχάκης.....

        hnfstudiosports.gr/