e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Ίδρωσε ο ΠΑΣ Γαλάτσι για να νικήσει  στην έδρα του τον τελευταίο της βαθμολογίας Θεμιστοκλή...που φορούσε πανοπλία.

Η ομάδα του Γαλατσίου  έδειξε να επηρεάζεται  από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ιωαννίδη. Ακόμη και όταν η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Ραυτόπουλου στο 53' το Γαλάτσι δεν μπόρεσε να βρει τον τρόπο να παραβιάσει την εστία του Λούκου.

Τελικά χρειάστηκε η "χρυσή" αλλαγή του 19χρονου Παπαδόπουλου για να πετύχει το  μοναδικό και νικητήριο γκολ στο 80' με κοντινό πλασέ. 

Το Γαλάτσι με τη νίκη αυτή, εκμεταλλεύθηκε την ισοπαλία του Αγ. Δημητρίου με τον Παπάγου και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας ενώ μείωσε και τη διαφορά από τον τρίτο Ατρόμητο Χαλανδρίου στους δύο πόντους.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (ΖΑΜΠΟΥΡΑΣ): Φραγκουλόπουλος, Ιωαννίδης, Ευαγγέλου, Κοσκινάς, Καραμανίδης, Κλαδής (Τσαρδάς), Κυριλλίδης, Τόσκα, Μπίκοφ (74' Παπαδόπουλος), Θεοδωρακάτος, Ραπάι (63' Βιλαντώνης).

ΘΕΝΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ): Λούκος, Φραμπασχάλης (84' Σκάντζας), Νιώρας, Γιακαλός, Ανδρεαδάκης (84' Φραγκιδάκης), Καρδαμής, Γκολφινόπουλος, Ραυτόπουλος, Δημητρίου (62' Δημητρίου), Κοντός (74' Βουτσινάς), Γριμάνης.

Πηγή:NFstudiosports.gr