e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Έσπευσαν πολλοί να καταδικάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι εναντίον των κινημάτων. 
Τον κατηγόρησαν,επίσης, ότι ως, συστημικό κόμμα εξουσίας, δεν έχει χιούμορ.
Όμως την Τετάρτη 31/1/18, το απόγευμα, τους απέδειξε ότι διαθέτει και από τα δύο.
Παρατηρώντας ,με άπειρη θλίψη, ότι στο Γαλάτσι  "δεν κουνιέται φύλλο"  ,ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ που διαθέτει και βουλευτίνα, μεθόδευσε διαδικασία  "αναζωογόνησης του κινήματος".

Ανάγγειλε  "ομιλία Αχτσιόγλου" και σφυγομετρούσε αντιδράσεις. Με δευτεροκλασσάτα στελέχη του ( για να μην εντοπιστεί) παρακολουθούσε και κατέγραφε τις αντιδράσεις των κορυφαίων του τοπικού κινήματος ( Πίκουλα,Κελεπούρη κ.λ.π.).

Σταθερή ήταν η θέση της οργάνωσης ότι η ομιλία θα γίνει μόνον εάν οι αντιφρονούντες, δηλαδή το κίνημα,  θα  υπερέβαιναν τις  τέσσερις ντουζίνες.
Ο  "αντιπρόεδρος " μετέφερε στη  "Λέσβου " αντιφατικές πληροφορίες για το εύρος των αντιδράσεων που θα προκαλούσε η ομιλία Αχτσιόγλου. Γιατί  δεν νοείται κοτζάμ Υπουργίνα να μην ξεσηκώσει τουλάχιστον μία κατοστάρα κινηματικούς και μάλιστα κινηματικούς με ταυτότητα κι όχι απ αυτούς  που κρύβονται στα  "πανό "  μεγάλης οργάνωσης.

Δεν νοείται το τόσο χοντρό θέμα  "Δίκαιη ανάπτυξη – αξιοπρεπής εργασία"  στη χώρα των μνημονίων, να μην συνεγείρει εκατοντάδες νομιμόφρονες αλλά και πολλούς αντιφρονούντες. Οι τελευταίοι, ας καταλάβαιναν ότι η  ομιλία ήταν  "πάσα "  της αριστερής εξουσίας στα κινήματα. Ας καταλάβαιναν ότι η ομιλία  ήταν ζύμωση εν όψει της εισόδου της χώρας στο σοσιαλισμό!

                                                           

             Μόνο ένα  "Πανό " για μία Υπουργό;

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, όταν διαπιστώθηκε  ότι μόνο ένα  "πανό "  και μερικοί που θα το κράταγαν  θα ήταν η μόνη  "υποδοχή`` σε μία Υπουργό, αποφασίστηκε  η αναβολή –ματαίωση .Διέρρευσε ότι θα έρθει όταν  οι αντιδράσεις γίνουν πιο μαζικές. Έτσι,όμως,καθυστερεί και η έλευση του… σοσιαλισμού( δίκαιη ανάπτυξη-αξιοπρεπής εργασία ).

ΥΓ. Ορισμένοι διαδίδουν ότι η "ομιλία Αχτσιόγλου "ήταν ένα τέχνασμα με το οποίο  ΣΥΡΙΖΑ  δούλεψε"  τους, ζωηρούς στα λόγια, κινηματικούς στο Γαλάτσι και τους έστειλε καμαρωτούς με το `` Πανό `` τους να διαμαρτυρηθούν σε κενή αίθουσα στο ΚΑΜΙΝΙ, ενώ τα στελέχη του γέλαγαν κάτω από τα μουστάκια τους. 

                                                                  

 

Toυ Ίκαρου  Πετρόπουλου

 

 

Διαβάστε περισσότερα του ιδίου