e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, που ενθουσίασε τους πολυπληθείς φίλους της ομάδας, το Γαλάτσι πέτυχε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Γκυζιακού με το εντυπωσιακό σκορ 4-0.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο, όπου οι δύο ομάδες είχαν μοιρασμένη υπεροχή και ευκαιρίες, το σφύριγμα της λήξης τις βρήκε ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Το Γαλάτσι εμφανίστηκε μεταμορφωμένο στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ήταν καταιγιστικό και μετουσίωσε την υπεροχή του σε τέσσερα τέρματα.

Το 0-1 έγινε στο 47ο λεπτό, όταν η σέντρα του Γιώργου Νταβαρίνου βρήκε τον Σπύρο Θεοδωρακάτο εντός περιοχής, ο οποίος κοντρολάρησε άψογα και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 55ο λεπτό ο Θεοδωρακάτος με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, ξεπέρασε τους αμυντικούς του Γκυζιακού και από την πλάγια γραμμή έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Μάνθο Φαλάγγα, που με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Στο 60ο λεπτό είχαμε φάση καρμπόν του πρώτου γκολ, ο Νταβαρίνος σέντραρε και ο Θεοδωρακάτος με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στο 73ο λεπτό ο Θεοδωρακάτος βρήκε με ωραία σέντρα τον Μιχαήλ Παπαδόπουλο, το σουτ του οποίου βρήκε σε χέρι αμυντικού και το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής εκτέλεσε άψογα ο Θεοδωρακάτος για να κλείσει το σκορ στο 0-4, επιτυγχάνοντας παράλληλα χατ-τρικ.

Ο κόουτς του Γαλατσίου Θοδωρής Κουτσουδάκης παρέταξε την ομάδα ως εξής :

Φραγκουλόπουλος, Δραμιτινός, Ραπάϊ, Τσόλκας, Βαμβακερής, Πολυτσέρης, Νταβαρίνος, Θεοδωρακάτος (77' Παπαϊωαννίδης), Φαλάγγας (81' Μακρυδάκης), Καρούσης (49΄Λαγός), Κυριλλίδης (65' Παπαδόπουλος).

 

Οι επιτυχίες πρέπει να έχουν και συνέχεια, προς τούτο είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη στον επόμενο αγώνα του Πρωταθλήματος, στο ντέρμπι κορυφής με την Ανθούπολη, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3/11/2018 και ώρα 3 μ.μ. στο γήπεδο Γαλατσίου, όπου πρέπει οι φίλαθλοι του Γαλατσίου να έχουν μαζική συμμετοχή !!!

ΠΗΓΗ:FB ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ