e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

   .... σε μια πόλη που φαινομενικά δείχνει  ήρεμη,αλλά στο παρασκήνιο κυριαρχούν η ίντριγκα,η λόξα ,η μωροφιλοδοξία και το κουτσομπολιό.Πλησιάζουν   οι Δημοτικές Εκλογές  και τίποτα και κανένας  δεν είναι όπως πριν. Υπόσχομαι να τα ανακαλύψω,να τα αποκαλύψω όλα....

 

 

 

 

 

Τις εντυπώσεις και τα χειροκροτήματα στην εκδήλωση της Δημοτικής Κίνησης "Γαλάτσι από Κοινού" ,όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε ο Γιάννης Ραγκούσης.  

Βλέπετε, είναι η Γέφυρα που θα ενώσει το Παλιό Πασόκ Γαλατσίου με το Νέο Σύριζα.Κάτι σαν αυτό που ζητάμε εδώ και χρόνια στο Γαλάτσι.Μια γέφυρα που θα ενώνει το Παλιό Τέρμα Γαλατσίου με το Νέο Τέρμα.

«Διεκδικούμε από  κοινού μια πόλη για όλους - Προοδευτικές συνεργασίες για την επόμενη μέρα». ...ήταν το θέμα της εκδήλωσης και πράγματι ήταν εκεί όλοι....Βουλευτές  και στελέχη του Σύριζα, Υποψήφιοι Δήμαρχοι από άλλες πόλεις(Αθήνα,Νέο Ηράκλειο)  και αντιπεριφερειάρχες...

Έλειπε η Ρένα Δούρου...Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μιλούν για ειλημμένη υποχρέωση με τον Γιώργο Μαρκόπουλο.

Το θετικό ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση της υποψήφιας Δημάρχου Ρένας Καλαντζή.Μια υποψηφιότητα που πέρασε από χίλια κύματα και εκατοντάδες ώρες διαβουλεύσεων...Μπορεί οι κακές γλώσσες να μιλούν για λίγα ακόμα επεισόδια στο σήριαλ "Αναζητείται γαμπρός & νύφη" ,απ' ότι φαίνεται όμως , ο Σύριζα θα πάει μ' αυτή την ομάδα στις Δημοτικές Εκλογές!!!