e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Σε ένα ματς με μεγάλη ένταση το οποίο σημαδεύτηκε από πολύ μεγάλης έκτασης επεισόδια μεταξύ παιχτών και παραγόντων, ο ΠΑΣ Γαλάτσι πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ιάσωνα με 1-0 και απομακρύνθηκε από την χαμηλή ζώνη της Βαθμολογίας.

Αντίθετα  ο Ιάσωνας έμεινε στους 12 βαθμούς και την προτελευταία θέση (11η) θέση, 

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, στο 47′ ο Θεοδωρακάτος έκανε το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στο 60′ υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των πάγκων, με αποτέλεσμα να αποβληθούν ο πρόεδρος του Ιάσωνα Νίκος Φούσκας και ο προπονητής τους Γαλατσίου Γιάννης Μητρούσης. Η ένταση επηρέασε και το παιχνίδι με τα συνεχή δυνατά μαρκαρίσματα να φέρνουν την αποβολή του Καραγιάννη των φιλοξενούμενων στο 75′ με 2η κίτρινη κάρτα.

Με τη λήξη του παιχνιδιού υπήρξε γενική σύρραξη μεταξύ των ποδιοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ ξύλο…Τελικά ο διαιτητής απέβαλλε τους Κουρεμάδα και Γέρο των γηπεδούχων, και τους Μανέτα και Ραπάι των φιλοξενούμενων.

ΙΑΣΩΝ: Πιτσινής, Σιδέρης (55′ Μπράβος), Γλέζος, Λύχνος, Κουρεμάδας, Βιτσέρσκι (55′ Κερασιώτης), Αποστολόπουλος (75′ Σταθόπουλος), Τραγανός, Γέρος, Μουζάι, Χαλάς.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Τσέπας, Ραπάι, Νταβαρίνος, Δουδουμόπουλος, Καραγιάννης, Θεοδωρακάτος (80′ Παπαδόπουλος), Γιαννόπουλος (80′ Μπουλάρι), Γεωργαντώνης, Χατζηπαναγιώτης (90′ Ξυδούς), Μπαϊράμι (60′ Μανέτας).

ΠΗΓΗ stoplekto.gr

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Κορωνίδα.Αυτή τη φορά ,έχασε με 2-1 στο Γαλάτσι από την Αργυρούπολη.

Αν και το ημίχρονο έληξε με την Κορωνίδα να προηγείται με 1-0 με γκολ του Νίκου Τριανταφύλλου στο 43' , οι φιλοξενούμενοι στο Β' ημίχρονο  πέτυχαν την ανατροπή, με δύο γκολ  στο 70' και 84'