e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Με αφορμή την εξόφληση παλιάς οφειλής προς την ΕΥΔΑΠ, η Δημοτική Αρχή περιγράφει το χρονικό της υπόθεσης και "απαντά" στις επικρίσεις  και κατηγορίες που είχε δεχθεί πριν 2 χρόνια από την Αντιπολίτευση. 

 

 

 

 

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Γαλατσίου έκλεισε μια ακόμη μαύρη τρύπα του παρελθόντος, ύψους  1.650.000 €

Εξόφλησε παλιά οφειλή προς την ΕΥΠΑΔ χωρίς να ακουμπήσει το Δημοτικό Ταμείο

Πρόσφατα εξοφλήθηκε η οφειλή του Δήμου προς την ΕΥΔΑΠ, η οποία είχε φτάσει μετά από δικαστικές αποφάσεις στο ιλιγγιώδες ποσό του 1.650.916,39 €. Η ΕΥΔΑΠ πληρώθηκε με χρήματα που προήλθαν όχι από το Ταμείο του Δήμου αλλά από το ειδικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης «Επιχορηγήσεις εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Εσωτερικών – Κάλυψη ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων» το οποίο αφορά πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών των ΟΤΑ του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα είναι ένα μέρος της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής ώστε να εξυγιάνει τα οικονομικά του Δήμου. Γιατί μπορεί προηγούμενες Δημοτικές Αρχές να εμφάνιζαν δήθεν πλεονάσματα, η πραγματικότητα όμως ήταν εντελώς διαφορετική. Και αυτό γιατί με έντεχνο τρόπο είχαν αποκρύψει τις διάφορες οικονομικές απαιτήσεις τρίτων προς τον Δήμο αλλά και πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ που του είχαν επιβληθεί, όπως για παράδειγμα του Δασαρχείου για το Αμαξοστάσιο και το Άλσος Βεΐκου. Δυστυχώς, ο Δήμος στο παρελθόν συνήθιζε να μην λύνει τα θέματα εν τη γένεσι τους αλλά να μπαίνει σε ατέρμονες δικαστικές διαμάχες.

Αναλυτικότερα, σε σχέση με τον οφειλή του Δήμου προς την ΕΥΔΑΠ, έλαβαν χώρα τα εξής:

Η νέα Δημοτική Αρχή του Γιώργου Μαρκόπουλου ενημερώνεται για πρώτη φορά για την ύπαρξη της συγκεκριμένης οφειλής του 1.650.916,39 € με το υπ. αριθμ. 83076 έγγραφο της ΕΥΔΑΠ της 25 ης Νοεμβρίου του 2016. Η ΕΥΔΑΠ απαιτούσε να πάρει πίσω όσα χρήματα έδινε, για πάνω από 10 χρόνια στο Δήμο, για δημοτικά τέλη, φόρους και ΤΑΠ (συν προσαυξήσεις και δικαστικά έξοδα). Για αυτό το θέμα υπήρχε πολυετής δικαστική διαμάχη μεταξύ Δήμου και ΕΥΔΑΠ, με την ΕΥΔΑΠ να δικαιώνεται, ακόμα και σε επίπεδο Συμβουλίου της Επικρατείας.

Με αυτά τα δεδομένα και με γνώμονα τη σοβαρότητα της κατάστασης ο Δήμαρχος κ. Μαρκόπουλος προέβη άμεσα στις ακόλουθες ενέργειες: α) διερεύνησε την υπόθεση

και είχε συνεχείς συναντήσεις εργασίας με το Υπουργείο Εσωτερικών και την  ΕΥΔΑΠ και β) συγκάλεσε στην συνέχεια σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών προκειμένου να τους εκθέσει το θέμα αλλά και να τους ενημερώσει για την πρόθεση του Υπουργείου να αντιμετωπίσει συνολικά το θέμα τωνληξιπρόθεσμων οφειλών όλων των δήμων της χώρας, μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος. Σε αυτό συναίνεσαν και ο νομικός σύμβουλος που χειριζόταν την υπόθεση επί χρόνια όσο και ο νέος νομικός σύμβουλος του Δήμου.

Δυστυχώς η Αντιπολίτευση δεν συναίνεσε με την καλά μελετημένη πρόταση της Δημοτικής Αρχής να έρθει κατ’ αρχήν σε συμβιβασμό με την ΕΥΔΑΠ και στην συνέχεια να κάνει χρήση του συγκεκριμένου χρηματοδοτικού εργαλείου. Σε επίσημες γραπτές ανακοινώσεις τους στελέχη της Αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για «σκάνδαλο»\ και ότι ο Δήμαρχος «λειτουργεί μόνος του χωρίς σχέδιο», ότι « εκτός από την άγνοια και την ανικανότητά του είναι επικίνδυνος για τα συμφέροντα της πόλης», ότι «θα δέσει χειροπόδαρα το δήμο και θα αφαιρέσει 1 εκατ. ευρώ από το ταμείο μας», ότι «πίσω από το παραμύθι για το κλείσιμο των εκκρεμοτήτων του παρελθόντος κρύβεται ένα άγριο φέσωμα των δημοτών», ότι «ο εξωδικαστικός συμβιβασμός είναι κατάφωρα σε βάρος των πολιτών και ηθικά και νομικά απαράδεκτος». κ.ά.. Τέλος, πρότειναν λύσεις όπως ότι ο Δήμαρχος πρέπει: «να ακολουθήσει τη στρατηγική όλων των προηγούμενων διοικήσεων» (δηλ. τη δικαστική οδό), ή ότι θα έπρεπε να δώσει «πολιτικές μάχες» και να μην «αρκείται στις υποδείξεις των νομικών και των ισχυρών». Μάλιστα, την περίοδο εκείνη το Γαλάτσι γέμισε με αφίσες με το πρόσωπο του Δημάρχου και με την απαράδεκτη αναφορά ότι δήθεν χαρίζει χρήματα στην ΕΥΔΑΠ.

Προσπερνώντας και μη απαντώντας στις γνωστές μικρότητες που αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό της αντιπολίτευσης, η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και με την υποστήριξη του στελεχιακού δυναμικού της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου και κυρίως με τους δύο Αντιδημάρχους Οικονομικών που χειρίστηκαν το θέμα, κ.κ. Γ. Οικονόμου και Β. Δερεδίνη, όλοι μαζί εργάστηκαν σκληρά για πολλούς μήνες προκειμένου ο Δήμος να είναι έτοιμος να συμμετέχει στο συγκεκριμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Πρώτα η Δημοτική Αρχή ήρθε σε συνεννόηση με την ΕΥΔΑΠ, η οποία μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις περιόρισε αρχικά τις απαιτήσεις της σε 823.515,76€ και τελικά στις 470.213,29€, όσο ήταν δηλαδή η αρχική οφειλή.

Στην συνέχεια προπαρασκεύασε όλες εκείνες τις διοικητικές υποχρεώσεις για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών. Και το κατάφερε με απόλυτη επιτυχία! Μάλιστα ο Δήμος Γαλατσίου ήταν στην πρώτη σχετική Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών (και ο μόνος Δήμος της Αττικής) που ευνοήθηκαν από αυτό το μέτρο.

Συνοψίζοντας:

1. Σήμερα, ο Δήμος Γαλατσίου ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ τίποτα στην ΕΥΔΑΠ και δεν είναι σε δικαστική διαμάχη με αυτήν. Σήμερα, το Ταμείο του Δήμου είναι πραγματικά (και όχι πλασματικά) πλεονασματικό. Δεν κρύβει κάτω από το χαλί απαιτήσεις και πρόστιμα που πρέπει να πληρωθούν στο μέλλον.

2. Η ΕΥΔΑΠ πληρώθηκε με 470.000 € από επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών και όχι 1.650.000 € από το Δημοτικό Ταμείο, ως όφειλε να κάνει με τις καταδικαστικές δικαστικές αποφάσεις που είχε λάβει. Επιπλέον, σε ότι αφορά αν είναι «ηθικό» να χρησιμοποιούμε πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών για να εξοφληθούν απαιτήσεις τρίτων, σημειώνουμε ότι έκαναν χρήση (ή ήθελαν να κάνουν αλλά δεν μπόρεσαν τεχνικά) του συγκεκριμένου μέτρου δεκάδες Δήμοι σε όλη την χώρα, όλων των πολιτικών – κομματικών αποχρώσεων (και μάλιστα χωρίς ενστάσεις από τις Αντιπολιτεύσεις τους). Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Γαλατσίου θεωρεί ότι ανήθικο είναι να φωνασκούν «αυτοί που έχουν τη φωλιά τους λερωμένη», όπως επίσης ανήθικο είναι να κοροϊδεύεις τους πολίτες με αγωνιστικού τύπου μεγαλοστομίες και ανέξοδες υποσχέσεις μαγικών λύσεων.

3. Ο Δήμος Γαλατσίου σταμάτησε τις ατέρμονες και δικαστικές διαμάχες με την ΕΥΔΑΠ, οι οποίες εκτός του ότι ήταν καταδικαστικές για τον Δήμο, στοίχησαν σε δικηγόρους και δικαστικά έξοδα περί τις 100.000 € όλα αυτά τα χρόνια. Αυτά ήταν  πραγματικά χρήματα που έφυγαν από το Δημοτικό Ταμείο και κατ’ επέκταση από τους δημότες. Πραγματικές επίσης ήταν και οι εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες οι εργατοώρες που ξοδεύτηκαν από τις νομικές και διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου για να υποστηρίξει τον πολυετή αυτό δικαστικό αγώνα.

4. Αν ο Δήμος συνέχιζε να μην πληρώνει την ΕΥΔΑΠ, για τις άμεσα εκτελεστέες καταδικαστικές δικαστικές αποφάσεις, θα είχε ως αποτέλεσμα η ΕΥΔΑΠ να προβεί σε κατασχέσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή λειτουργία όλου του μηχανισμού του Δήμου.

Ο Δήμος Γαλατσίου και η Δημοτική Αρχή, με Δήμαρχο τον Γεώργιο Μαρκόπουλο, όλα όλα αυτά τα χρόνια διευθέτησης του συγκεκριμένου θέματος δεν απάντησε σε κανένα σχετικό κακόβουλο δημοσίευμα ή πικρόχολη δήλωση και πράξη της Αντιπολίτευσης. ΔΕΝ μπαίνει σε ανούσιες αντιπαραθέσεις. ΔΕΝ εξαγγέλλει «ΘΑ». Η μόνη απάντηση στην κακόβουλη κριτική είναι η πραγματική λύση των προβλημάτων. Έτσι, απαντάει μια υπεύθυνη και σύγχρονη Δημοτική Αρχή. Σήμερα που ο Δήμος Γαλατσίου είναι απαλλαγμένος από μια απαίτηση της ΕΥΔΑΠ ύψους 1.650.000€, χωρίς να ακουμπήσει το Ταμείο του, νιώθει δικαιωμένος! Με εντιμότητα, πρόγραμμα, νοικοκύρεμα και ομαδική σκληρή δουλειά ο Δήμος διαφυλάττει τον κόπο των Γαλατσιωτών και υλοποιεί έργα και υπηρεσίες προς όφελός του. Ο Δήμος θα συνεχίσει να πορεύεται προς την κατεύθυνση αυτή.

Τη Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018  και ώρα 15:00,  συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γαλατσίου για τη  λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

 

 

 

ΑΡΙΘ.

ΘΕΜ.

ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

     

1ο

2η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος οικ. Έτους 2018.

κ. Γερμάνος Μελισσουργός

Αντιδήμαρχος

 

 

 

2ο

Διαβίβαση της υπ’ αριθ. 318/2018 απόφασης – εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής για την 5η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2018.

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

 

 

3ο

Σύσταση προσωρινών προσωποπαγών θέσεων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθ. 3154/2014 δικαστικής απόφασης.

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

 

 

4ο

Διαβίβαση της υπ΄ αριθ. 241/2018 απόφασης – εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής για την «Κατάρτιση Πίνακα για Έκτακτη Οικονομική Ενίσχυση σε κατοίκους του Δήμου μας».

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

   

5ο

Διαβίβαση της υπ΄ αριθ. 273/2018 απόφασης – εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής για την «Κατάρτιση Πίνακα για Έκτακτη Οικονομική Ενίσχυση σε κατοίκους του Δήμου μας».

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

   

6ο

Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου προς ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων (Διαβίβαση της υπ’ αριθ. 55/2018 απόφασης Ε.Π.Ζ.).

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

 

 

7ο

Ορισμός δυο (2) Δημοτικών Συμβούλων της Επιτροπής Μίσθωσης, Εκμίσθωσης και εκποίησης κινητών πραγμάτων του Δήμου.

κ. Ισιδώρα Μπακάλου

Πρόεδρος Δ.Σ.

 

 

 

8ο

Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμήθειας αμόλυβδης βενζίνης (συνοπτικού διαγωνισμού).

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

9ο

Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής των αντικειμένων των συμβάσεων παροχής διαφόρων υπηρεσιών.

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

10ο

Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής των αντικειμένων των συμβάσεων παροχής διαφόρων υπηρεσιών.

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

11ο

Έγκριση αναγκαιότητας διενέργειας προμήθειας και εγκατάστασης ηλεκτρολογικού υλικού.

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

12ο

Έγκριση αναγκαιότητας διενέργειας προμήθειας ειδών καθαριότητας και υγιεινής για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου και των εποπτευόμενων από αυτόν Ν.Π.Δ.Δ. συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού εκατόν είκοσι τριών χιλιάδων πεντακοσίων ενενήντα οχτώ ευρώ και εβδομήντα τεσσάρων λεπτών (123.598,74 €).

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

13ο

Έγκριση επιστροφής ποσού 352,00 € στην κ. Καντεράκη Αικατερίνη (ως εξουσιοδοτημένη των Δέδε Παναγιώτη & Λουπέλη Βενετία) & Ψήφιση πίστωση του ποσού των 352,00 € υπέρ Κ.Α. 00.8261.0003 οικ. έτους 2018 ‘’Επιστροφές ποσών ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων’’. 

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

14ο

Έγκριση επιστροφής ποσού 352,00 € στην κ. Καντεράκη Αικατερίνη & Ψήφιση πίστωση του ποσού των 352,00 € υπέρ Κ.Α. 00.8261.0003 οικ. έτους 2018 ‘’Επιστροφές ποσών ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων’’. 

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

15ο

Έγκριση συνδιοργάνωσης του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2018 με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Γαλατσίου – Βασίλης Παπαδιονυσίου.

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

 

 

16ο

Έγκριση ή μη της υπ΄ αριθ. 1054/12-01-2018 αίτησης για απαλλαγή Δημοτικών Τελών.

κ. Πέτρος Βάσιλας

Αντιδήμαρχος

 

 

 

17ο

Έγκριση διοργάνωσης κύκλου διαλέξεων – εκδήλωσης για το «Παιδικό Ιχνογράφημα» σε συνεργασία με ψυχολόγο, ψήφιση και διάθεση πίστωσης ενδεικτικού ποσού 1.743,04 € προϋπολογισμού του 2018 υπέρ του Κ.Α. 00.6442.0001.

κ. Πέτρος Βάσιλας

Αντιδήμαρχος

 

 

 

18ο

Έγκριση συνεργασίας Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου για την εθελοντική αιμοδοσία.

κ. Πέτρος Βάσιλας

Αντιδήμαρχος

 

 

 

19ο

Ορισμός μέλους της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Γαλατσίου.

κ. Πέτρος Βάσιλας

Αντιδήμαρχος

 

 

 

20ο

Συμμετοχή του Κοινωνικού Φαρμακείου στο δίκτυο Ανταλλαγής φαρμάκων Givmed.

κ. Πέτρος Βάσιλας

Αντιδήμαρχος

 

 

 

21ο

Άρση και επανεπιβολή απαλλοτρίωσης σε τμήμα του Ο.Τ. 111/τ.99.

κ. Γερμάνος Μελισσουργός

Αντιδήμαρχος

 

 

 

22ο

Παράταση χωρίς αναθεώρηση για το έργο: «Συντήρηση – Επισκευή οδοστρωμάτων πεζοδρομίων και προστατευτικών κιγκλιδωμάτων δημοτικών οδών – Εργολαβία 2016».

κ. Γερμάνος Μελισσουργός

Αντιδήμαρχος

 

 

 

23ο

Παράταση του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ».

κ. Γερμάνος Μελισσουργός

Αντιδήμαρχος

 

 

 

24ο

Έγκριση διενέργειας της υπηρεσίας: «Δαπάνες Χρήσης Μηχανημάτων για Στατικούς Ελέγχους Δημοτικών Κτιρίων (χειριστής, καροτιέρα, αποτελέσματα δειγματοληψιών κλπ)».

κ. Γερμάνος Μελισσουργός

Αντιδήμαρχος

 

 

 

25ο

Οριστικοποίηση της Εγκεκριμένης με την υπ’ αριθ. 90/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Συγκοινωνιακής Μελέτης και της Μελέτης Βιωσιμότητας της Δημοτικής Συγκοινωνίας με τον καθορισμό της Συχνότητας των Δρομολογίων αυτής (συγκοινωνιακής μελέτης).

κ. Κωνσταντίνος Μπάστας

Αντιδήμαρχος

 

 

 

26ο

Εισήγηση μεταφύτευσης δένδρων (πεύκων) από πεζοδρόμια (Διαβίβαση της υπ’ αριθ. 49/2018 απόφαση Ε.Π.Ζ.)».

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

 

 

27ο

Εισήγηση μεταφύτευσης δυο (2) δένδρων (πεύκα) στην Λ. Γαλατσίου 88 (Διαβίβαση της υπ’ αριθ. 50/2018 απόφαση Ε.Π.Ζ.)».

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

 

 

28ο

Εισήγηση μεταφύτευσης δένδρου στη νησίδα Γαλατσίου (Διαβίβαση της υπ’ αριθ. 51/2018 απόφαση Ε.Π.Ζ.)».

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

   

29ο

Εισήγηση κοπής δένδρου στην οδό Καραολή Δημητρίου 55 (Διαβίβαση της υπ’ αριθ. 52/2018 απόφαση Ε.Π.Ζ.)».

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

   

30ο

Εισήγηση κοπής ξερού δένδρου στην οδό Μ. Μπότσαρη 2 (Διαβίβαση της υπ’ αριθ. 53/2018 απόφαση Ε.Π.Ζ.)».

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

   

31ο

Εισήγηση κοπής δένδρων στην οδό Βεϊκου 28 & Βεϊκου 38 (Διαβίβαση της υπ’ αριθ. 54/2018 απόφαση Ε.Π.Ζ.)».

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

 

 

32ο

Παραχώρηση ή μη θέσης στάθμευσης αναπηρικού οχήματος επί της οδού Αθ. Διάκου αρ. 4 (Διαβίβαση της υπ’ αριθ. 57/2018 απόφαση Ε.Π.Ζ.).

 

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

 

 

33ο

Χορήγηση ή μη άδειας τοποθέτησης μεταλλικών εμποδίων στο πεζοδρόμιο στην οδό Σπετσών έναντι αρ. 8 (Διαβίβαση της υπ’ αριθ. 58/2018 απόφαση Ε.Π.Ζ.).

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

 

 

34ο

Χορήγηση ή μη άδειας τοποθέτησης εμποδίου στο πεζοδρόμιο στην οδό Φαύνου αρ. 57 (Διαβίβαση της υπ’ αριθ. 59/2018 απόφαση Ε.Π.Ζ.).

 

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

 

 

35ο

Κατασκευή ράμπας επί του πεζοδρομίου στην οδό Στρ. Μακρυγιάννη αρ. 13 (Διαβίβαση της υπ’ αριθ. 60/2018 απόφαση Ε.Π.Ζ.).

 

κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος

Δήμαρχος

 

 

 

36ο

Ανάκληση της αριθ. 22/29-01-2018 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου.

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

37ο

Ανάκληση της αριθ. 81/27-02-2018 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου.

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

38ο

Ανάκληση της αριθ. 161/24-04-2018 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου.

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

39ο

Διαγραφή ανείσπρακτων ΔΕΗ βάσει του Ν. 3463/8-6-2006 αρθ. 174 σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 12383/17-05-2018 έκθεση της Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας.

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

40ο

Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών κλήση βάσει του Ν. 3463/8-6-2006 αρθ. 174 σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 9355/16-04-2018 αίτηση του ΤΣΟΥΧΑΝΤΑΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

41ο

Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών κλήση βάσει του Ν. 3463/8-6-2006 αρθ. 174 σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 11924/10-05-2018 αίτηση του ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

42ο

Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών κλήση βάσει του Ν. 3463/8-6-2006 αρθ. 174 σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 11213/02-05-2018 αίτηση του ΜΑΡΓΟΥΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

43ο

Διαγραφή πληρωμένης κλήσης σύμφωνα με το υπ΄ αριθ. 2515/11-1185/17-04-2018 έγγραφο της ΥΠΟΔ/ΣΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ που αφορά την ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ.

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

44ο

Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών τελών 0,5% βάσει του Ν. 3463/8-6-2006 αρθ. 174 σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 3917/12-02-2018 αίτηση του ΑΛΙΑΓΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

45ο

Διαγραφή χρηματικού ποσού σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 0798/2018 απόφαση του VII Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

κ. Βασίλειος Δερεδίνης

Αντιδήμαρχος

 

 

 

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Γαλατσίου σε συνεργασία με τον Αθλητικό & Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Γαλατσίου υλοποιεί ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα «Ειδικής Φυσικής Αγωγής και Θεραπευτικής Κολύμβησης», για ηλικίες 4 έως 18 ετών στις εγκαταστάσεις του Άλσους Βεΐκου πάντα με ευαισθησία και γνώμονα τα δικαιώματα των ΑμεΑ και τους περιορισμούς που βιώνουν στον τομέα της άθλησης.

Οι στόχοι του προγράμματος είναι η βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης, η ανάπτυξη κινητικών και γνωστικών δεξιοτήτων, η πρόληψη και μείωση της απομόνωσης, η κοινωνικοποίηση και η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και του αυτοσεβασμού.

Κατηγορίες αθλουμένων:

Περίοδος αιτήσεων: 23/05/2018 έως 11/06/2018.

Ημέρες και ώρες προγράμματος: Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00-16:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το έντυπο της αίτησης, για το εν λόγω πρόγραμμα, από τα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας (Γ.Βάσσου 5) και από τα Κέντρα Κοινότητας (Δημαρχείο, Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους 7 / τηλ: 210-2143375), Δευτέρα-Πέμπτη 09:00-15:00

 Υπεύθυνος προγράμματος: Αντώνος Θάνος – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Υγρός Στίβος, Ναυαγοσωστική, Ειδίκευση στην ειδική αγωγή και Πιστοποίηση στη μέθοδο υγροθεραπείας ).

 Τηλ. πληροφοριών: 210-2222011 (ώρες 11:00-15.00)

 Έπειτα από αξιολόγηση των ενδιαφερομένων οι συνεδρίες θα είναι ατομικές ή σε μικρές ομάδες.

  Η παραμονή των συνοδών των παιδιών στο χώρο της αθλητικής δραστηριότητας κρίνεται υποχρεωτική.