e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

 

Συνέβη στο Γαλάτσι

loading...

Αθλητικά νέα

loading...

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

loading...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

loading...

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023, στις 7μ.μ.,  η ΔΡΑΣΗ διοργανώνει μουσική βραδιά στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Γαλατσίου,

Ο Αντώνης Χατζηγιάννης με την παρέα του θα σας  κρατήσει συντροφιά με χαρούμενη ζωντανή μουσική και τραγούδια. 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι, να συγκεντρωθούν  παιχνίδια καινούργια και μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, για τα παιδιά νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων του Δ. Φαρκαδόνας. 

  

 

Εκδρομή στη Φαρκαδόνα

Την Κυριακή 17/12/23, ο φορέας μας, διοργανώνει ημερήσια εκδρομή, μέσω του πρακτορείου Μαυρογιάννη με πούλμαν, τη δαπάνη του οποίου καλύπτει ο Δήμος Γαλατσίου για να παραδώσουμε τα δώρα, σε προγραμματισμένη εκδήλωση στους συγκεντρωμένους μικρούς μαθητές των πλημμυροπαθών χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας Θεσσαλίας.. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων

Γιάννης ΚουσαΪτης: 6932956414

Ρένα Πετροπούλου: 6976007708

Ντίνα Σταϊκοπούλου: 6944770735

Ελένη Ηλία: 6945133737

 

 

 

 

Σας περιμένουμε σε μία μαγική στιγμή για την πόλη μας, με τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη παρέα με τα ξωτικά του και τους παραμυθάδες του να επισκέπτεται το Καμίνι Γαλατσίου (Ρεθύμνης και Χρήστου Καψάλη 36, Γαλάτσι), αυτή την Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα, για να φωτογραφηθεί ο ίδιος με τα παιδιά, να διαβάσουμε υπέροχα παραμύθια, να τραγουδήσουμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να γράψουμε το γράμμα μας στο ταχυδρομείο των ξωτικών που θα βρίσκεται στο Καμίνι, για να το παραδώσουν τα παιδιά στα χέρια του ίδιου του Άγιου Βασίλη!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου και στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Γαλατσίου.

Σας χιονοπεριμένουμε! Χο! Χο! Χο!

Όλα τα δρώμενα όπως και η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ και προσφέρονται με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και τους συμπολίτες μας!

 

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την εφημερίδα "Ελεύθερη Άποψη Γαλατσίου"  και τον εκδοτικό οίκο , υπό την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου και στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Γαλατσίου.

 

 

 

Απόψεις

loading...

Άλλα νέα

loading...