e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σκαδιωτών - Μεσωτών Νάξου, με την φιλοξενία του Δήμου Γαλατσίου, σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου «Νεότερη ιστορία της Νάξου 1800-2000» του φιλόλογου και πρώην βουλευτή, Νίκου Λεβογιάννη, την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» του Δήμου Γαλατσίου (Ρεθύμνου και Χρήστου Καψάλη 38, τηλ. 2102132430).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλίες, προβολή ντοκουμέντων, ανάγνωση κειμένων του βιβλίου, συζήτηση και χαιρετισμό του συγγραφέα.

Ο Νικόλαος Λεβογιάννης γεννήθηκε το 1945 στην Κωμιακή της Νάξου. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε ως καθηγητής φιλολογίας. Έχει πολυετή συγγραφική ενασχόληση με τα θέματα της ιστορίας της Νάξου. Εκλέχθηκε βουλευτής Κυκλάδων τα διαστήματα 1981 - 1989 και 1996 - 2004 και διετέλεσε υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων από τον Δεκέμβριο του 1988 μέχρι τον Ιούλιο του 1989.  

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πολιτών (21ΟΤΑ) σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Γαλατσίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, σας προσκαλούν σε μια μουσικοχορευτική βραδιά με μοντέρνους, latin, tango και rock’n’roll χορούς την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στις 19:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Καμίνι (Χρήστου Καψάλη 12, Γαλάτσι, τηλ. 2102132430).

 Ο σκοπός της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού είναι να ενώσει όλους τους ασχολούμενους με την τέχνη της Τερψιχόρης, την τέχνη που επιτρέπει στον άνθρωπο να γυμνάζεται, να διασκεδάζει αλλά και να εκφράζεται μέσα από αυτήν.

 Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι χορευτικές ομάδες των Δήμων:

  • Λυκόβρυσης - Πεύκης
  • Κηφισιάς
  • Βριλησσίων
  • Νέας Ιωνίας
  • Γαλατσίου

 

Ο Δήμος Γαλατσίου συμμετέχει με το Τμήμα Μοντέρνου Χορού που προπονείται καθημερινά στο χώρο Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο (ΠΑΛΑΙ). Συγκεκριμένα ο Δήμος Γαλατσίου συμμετέχει με τρείς (3) ομάδες ενηλίκων που θα παρουσιάσουν λάτιν και σύγχρονο χορό, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας χορού, κας. Σοφίας Λάσκα.

 Η είσοδος είναι δωρεάν


"Πρωτοβουλία Πολιτών Γαλατσίου" σε  συνέχεια του  “Κάλεσματος ” για τις Δημοτικές Εκλογές , που δημοσιοποιήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου 2018, διοργανώνει την Κυριακή 18 Μαρτίου , Ανοιχτή Συγκέντρωση - Συζήτηση στο Δημαρχείο Γαλατσίου ...

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Η “Πρωτοβουλία Πολιτών Γαλατσίου” στην πορεία για τη δημιουργία Δημοτικής Παράταξης οργανώνει την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, και ώρα 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Γαλατσίου στο Δημαρχείο - Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους

Ανοιχτή Συγκέντρωση - Συζήτηση

για τις δημοτικές εκλογές του 2019 με βάση το “Κάλεσμα”, που δημοσιοποιήσαμε στα τοπικά μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά, στα τέλη Ιανουαρίου 2018.

Η πρόσκλησή μας απευθύνεται σε όλους τους αριστερούς, προοδευτικούς, δημοκράτες πολίτες του Γαλατσίου.

Γαλάτσι 13 Μαρτίου 2018

“Πρωτοβουλία Πολιτών Γαλατσίου”

 

ΥΓ. Το “Κάλεσμα ”  της Πρωτοβουλίας.

Από την Παρασκευή 4 έως και την Κυριακή 6 Μαϊου 2018 πραγματοποιείται το τo 18o Παγκόσμιο Συνέδριο Πολεμικών Τεχνών στο ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου

Εδώ και τρία χρόνια, "κάποιοι τύποι", συναντιούνται  ανελλιπώς, κάθε Σάββατο μεσημέρι στο INTERNET CAFÉ  και λύνουν τα προβλήματα της χώρας και του Γαλατσίου.

Αυτοί οι τύποι λοιπόν το Σάββατο 10 Μαρτίου σας καλούν στη κοπή της πίτας τους.....