e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Σε ένα ωραίο παιχνίδι στο  Γαλάτσι, με καλό ρυθμό και ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο, η Κορωνίδα λύγισε τον Νεοπεντελικό, πήρε τη νίκη με 1-0 και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, εξασφαλίζοντας συγχρόνως την παραμονή της στην Κατηγορία.

Στο 67ο λεπτό ο Λίτσο σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με πλασέ (1-0), ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι με σουτ από το ύψος της περιοχής στο 87'.

 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Άρης Τζεφεράκος): Ιωαννίδης, Κράβαρικ, Μητσάκος (46' Κορρές), Καράμπελας, Τριανταφύλλου, Τσαγκαρογιαννάκης (60' Σουατζόγλου), Κονιτόπουλος (60' Σκόπης), Κουτσουβέλης, Σκέμπης (83' Καμπούρης), Αναστασιάδης, Λίτσο

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Κουτρουμάνος, Κούκουρας, Μπεκιάρης, Στάππας, Πολυδωρόπουλος, Φάκης (83' Κουτσογιάννης), Καραγιάννης, Παππάς, Ορτόγκα (55' Ψύλλος), Βλάχος, Λυμπούσης.

Πηγή soccerlive.gr

 

 

 

 

Στο γήπεδο του Καματερού ,σε ένα  μέτριο ποιοτικά, ματς, Καματερό και ΠΑΣ Γαλάτσι ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.Μια ισοπαλία που μάλλον ικανοποίησε και τις δυο ομάδες ,οι οποίες  2 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος, έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Κατηγορία.

Στο παιχνίδι, κυρίως κέντρου, δεν παρατηρήθηκαν αξιόλογες φάσεις μπροστά στα δυο καρέ.
ο ΠΑΣ τελείωσε τον αγώνα με 9 παίχτες, αφού στο 84’  αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Ραπάι ενώ το ίδιο συνέβη και στο 88’ με τον Γεωργαντώνη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Γιάκης, Παπαϊωάννου, Πιτέλης, Παππάς, Τσουρούλας, Μαυροειδής , Μπινέρι (65’ Κανελλόπουλος), Αρναρέλλης, Χαιρετάκης, Μήτκας (75΄Ανδριτσόπουλος), Τόλιας

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Μανιατόπουλος, Θωμάι, Τσεπάς, Νταβαρίνος, Δουδουμόπουλος, Μπαϊράμι, Θεοδωρακάτος (89’ Παπαδόπουλος), Καραγιάννης (77’ Βούλγαρης), Μανέτας (64’ Γιαννόπουλος), Γεωργαντώνης, Ραπάι

Πηγή soccerlive.gr

 

 

 

 

Στο γήπεδο του Άλσους Βεϊκου,ο αγώνας ήταν παράσταση για έναν,αφού ο ΠΑΣ Γαλάτσι,γνώρισε την συντριβή από την πρωτοπόρο ομάδα της Πεύκης.

Η κακιά μέρα από το πρωί φαίνεται.. Με το καλημέρα(στο 1ο λεπτό),οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ ,ενώ στο πρώτο 15λεπτο προηγούνταν με 3-0 (7' και 13') ,σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο Β' ημίχρονο , με τους παίχτες της Πεύκης να πετυχαίνουν ακόμα δύο γκολ,στο 48' και 52' ...

Στα υπόλοιπά λεπτά του αγώνα,που είχε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα ,δεν άλλαξε κάτι , με τον Θεοδωρακάτο να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στο 88' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. .Λίγα λεπτά νωρίτερα ο τερματοφύλακας του Γαλατσίου,αποκρούοντας πέναλτι , είχε αποσοβήσει το 6-0 .

 

Παρά ταύτα ,ο ΠΑΣ Γαλάτσι έχει αξασφαλίσει την παραμονή του στην Κατηγορία.

 

 

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Γιάννης Μητρούσης): Μανιατόπουλος, Τσεπάς, Θωμαΐ (46' Παπαδόπουλος), Νταβαρίνος (56' Ξυδούς), Δουδουμόπουλος, Μπαϊράμι, Θεοδωρακάτος, Καραγιάννης, Γεωργαντώνης, Χατζηπαναγιώτης (26' λ.τρ. Μανέτας), Γιαννόπουλος (56' Μουρελάτος)

 

ΠΕΥΚΗ (Κυριάκος Μαυρίδης): Μπακόλας, Μακρής, Γιαννίκος, Ντέντια, Τσότρας, Αδαμόπουλος (74' Ντούνης), Λιάσκος (63' Γεντίκης), Μπανιάς, Σπυριδάκης (63' Χαραλάμπους), Φάρκωνας (74' Μπάρε), Πολυμέρου (52' Μπούντρας).

 

 

ΠΗΓΗ SOCCERLIVE.GR

 

 

 

 

Επεισοδιακός και με πολλά νεύρα ο αγώνας της Κορωνίδας.

Στο γήπεδο της Πεύκης,  Παράδεισος και Κορωνίδα έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους γηπεδούχους να μετρούν τρεις (!) αποβολές και τους φιλοξενούμενους δύο δοκάρια! 

 

Η Κορωνίδα πήραν το προβάδισμα στο 35ο λεπτό με χτύπημα φάουλ του Τριανταφύλλου, για το οποίο οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν πως δεν υπήρξε παράβαση. Στο 65ο λεπτό οι γηπεδούχοι  κέρδισαν  πέναλτι,το οποίο  μπήκε γκολ , με τον διαιτητή όμως όμως να  διατάσσει  την επανάληψή του.Ο σκόρερ όμως  έβρισε και ο δαιτητής τον απέβαλε με κόκκινη κάρτα! Στην ίδια φάση, μάλιστα, αποβλήθηκε από τον πάγκο του ο προπονητής του Παράδεισου, Γιώργος Σιμιτζόγλου.

Με τα... πολλά, οι γηπεδούχοι  εκτέλεσαν , τελικά, το πέναλτι, που σημειωτέον αμφισβητήθηκε εντόνως από τους φιλοξενούμενους, και ισοφάρισαν σε 1-1. Πέντε λεπτά μετά αποβλήθηκε και δεύτερος παίχτης του Παραδείσου με κόκκινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα, για να ακολουθήσουν δύο δοκάρια από πλευράς Κορωνίδας σε σουτ του Τριανταφύλλου και του Αναστασιάδη. Στο 85ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με οκτώ παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής και 3ου παίχτη , επίσης απευθείας με κόκκινη κάρτα, επειδή χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης.

Διαιτητές: Θώμογλου, Παπαηλίας-Γεωργίου

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Ξαφής, Χαβενετίδης, Παπαστεργίου, Σφυρής, Στούλης, Καραλής, Γιαννόγλου (30' λ.τρ. Σιμιτζόγλου), Αποστολόπουλος, Γούλας, Λεφάκης, Μιχαλάς (82' Χριστόπουλος)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Άρης Τζεφεράκος): Ιωαννίδης, Γκράβαρης, Κορρές, Καράμπελας, Τριανταφύλου, Κουτσουβέλης, Παλαιολόγου (83' Ζησάκης), Τσαγκαρογιάννης, Πύργας (46' Βελέντζας), Αναστασιάδης, Σκέπι (79' Μητσάκος)

 

 

ΠΗΓΗ SOCCERLIVE.GR

 

 

 

 

 

 

 

Σε ένα καταπληκτικό ματς με μεγάλες εναλλαγές συναισθημάτων και αποτελέσματος, ο ΠΑΣ νίκησε  στο Γαλάτσι  το Ψυχικό με 3-2 Πρόκειται για τη 2η συνεχόμενη νίκη, που του δίνει μια ακόμα  βαθιά βαθμολογική ανάσα..(6η θέση)

Αν και προγήθηκε νωρίς στο σκορ με γκόλ  του  Χατζηπαναγιώτη(13'),οι φιλοξενούμενοι 10 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ,βρέθηκαν να προηγούνται με 2-1 ,με γκολ στο 28' και 36'.

Ο ΠΑΣ Γαλάτσι όμως,δείχοντας χαρακτήρα και πάθος νίκη ,κατάφερε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα με γκολ του Δουδουμόπουλου(40'),ενώ στο 47'  ο Μπαϊράμι διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Τσέλας, Μπουλάρι (50′ Ξυδούς), Νταβαρίνος, Δουδουμόπουλος, Μπαϊράμι, Θεοδωρακάτος (76′ Μπατσέλης) Γιαννόπουλος, Γεωργαντώνης, Χατζηπαναγιώτης (84 Βούλγαρης), Θωμάι.

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ: Κοντογεώργος, Κούκος, Γιατράκος, Κυρίτσης, Τσίκος, Μέξας (70′ Χειμάργιος) , Κέφης, Μαραβελάκης, Τσουράπης (70 Φώτης), Αντωνόπουλος, Χαλιλάι (46′ Διαμαντόπουλος).

 

Το μάτς για την  Κορωνίδα, ήταν  εξ' αρχής δύσκολο , αφού είχε απέναντί της την πολύ καλή ομάδα του Αγίου Δημητρίου, ενώ τα τελευταία αποτελέσματα  έδειχναν ότι η ομάδα του Γαλατσίου κάνει "κοιλιά". 

Ο άγώνας στον Άγιο Δημήτριο επιβεβαίωσε τα προγνωστικά,αφού οι γηπεδούχοι νίκησαν με 3-0 και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Πηγη Stoplekto.gr

 

Σε ένα ματς με μεγάλη ένταση το οποίο σημαδεύτηκε από πολύ μεγάλης έκτασης επεισόδια μεταξύ παιχτών και παραγόντων, ο ΠΑΣ Γαλάτσι πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ιάσωνα με 1-0 και απομακρύνθηκε από την χαμηλή ζώνη της Βαθμολογίας.

Αντίθετα  ο Ιάσωνας έμεινε στους 12 βαθμούς και την προτελευταία θέση (11η) θέση, 

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, στο 47′ ο Θεοδωρακάτος έκανε το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στο 60′ υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των πάγκων, με αποτέλεσμα να αποβληθούν ο πρόεδρος του Ιάσωνα Νίκος Φούσκας και ο προπονητής τους Γαλατσίου Γιάννης Μητρούσης. Η ένταση επηρέασε και το παιχνίδι με τα συνεχή δυνατά μαρκαρίσματα να φέρνουν την αποβολή του Καραγιάννη των φιλοξενούμενων στο 75′ με 2η κίτρινη κάρτα.

Με τη λήξη του παιχνιδιού υπήρξε γενική σύρραξη μεταξύ των ποδιοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ ξύλο…Τελικά ο διαιτητής απέβαλλε τους Κουρεμάδα και Γέρο των γηπεδούχων, και τους Μανέτα και Ραπάι των φιλοξενούμενων.

ΙΑΣΩΝ: Πιτσινής, Σιδέρης (55′ Μπράβος), Γλέζος, Λύχνος, Κουρεμάδας, Βιτσέρσκι (55′ Κερασιώτης), Αποστολόπουλος (75′ Σταθόπουλος), Τραγανός, Γέρος, Μουζάι, Χαλάς.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Τσέπας, Ραπάι, Νταβαρίνος, Δουδουμόπουλος, Καραγιάννης, Θεοδωρακάτος (80′ Παπαδόπουλος), Γιαννόπουλος (80′ Μπουλάρι), Γεωργαντώνης, Χατζηπαναγιώτης (90′ Ξυδούς), Μπαϊράμι (60′ Μανέτας).

ΠΗΓΗ stoplekto.gr

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Κορωνίδα.Αυτή τη φορά ,έχασε με 2-1 στο Γαλάτσι από την Αργυρούπολη.

Αν και το ημίχρονο έληξε με την Κορωνίδα να προηγείται με 1-0 με γκολ του Νίκου Τριανταφύλλου στο 43' , οι φιλοξενούμενοι στο Β' ημίχρονο  πέτυχαν την ανατροπή, με δύο γκολ  στο 70' και 84'