e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 



 

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ, η Κορωνίδα κέρδισε στην έδρα της την Λυκόβρυση με 2-0  ,πετυχαίνοντας έτσι  την 1η νίκη της  και το πρώτο τρίποντο, που την ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας.

 

Στο 20' ο Θεμιστοκλής Αναστασιάδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γαλατσίου,ενώ στο 78' ο Γιάννης Σκόπης διαμόρφωσε το τελικό σκορ .

 

 

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, στο 50′ με πέναλτι του Μανέτα, o ΠΑΣ  έκανε  το 0-1  Στο 68′ οι γηπεδούχοι  έκαναν το 1-1, τρία λεπτά αργότερα όμως,στο 71' , ο  Χατζηπαναγιώτης  έκανε το  1-2. Πολύ γρήγορσα όμως ήρθε και η απάντηση του Κολωνού με γκολ 77' που διαμόρφωσε και το τελικό 2-2.

Μετά 4 αγωνιστικές ο  ΠΑΣ προχωρά χωρίς ήττα(1 νίκη ,3 ισοπαλίες) και αφήνει χαμόγελα και αισιοδοξία.

ΚΟΛΩΝΟΣ: Ροκανάς, Λίκα, Σταυράτης (90+2′ Μακρόπουλος), Καπελάκης, Χιονάς, Δαρζέντας, Ρώσση (46′ Οντάτζης), Ράσα, Καλομοίρης, Σκεύης (46′ Λιγγόπουλος) (84′ Λαμπιτσάκης)), Βλάχος.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Θωμάι, Βούλγαρης, Μπουλάρι (84′ Αποστολόπουλος), Βογατσάς, Αρναρέλλης, Θεοδωρακάτος, Μανέτας (75′ Γεωργαντώνης), Χρηστίδης, Χατζηπαναγιώτης, Ραπάι.

Πηγη:STOPLEKTO.GR

 

 

Αν και βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ στα Βριλήσσια ,η Κορωνίδα δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη απέναντι στην τοπική ομάδα και ήττήθηκε με 3-2,παραμένοντας έτσι χωρίς  βαθμό,μετά 3 αγωνιστικές.

Στο 2′ ο Αλεξιάδης έκανε το 0-1, με τα Βριλήσσια  στο 12′ να ισοφαρίζουν σε 1-1. Στο 14′ ο Αραπάι με πέναλτι έκανε το 1-2, αλλά οι γηπεδούχοι στο 38′ ισοφάρισαν εκ νέου σε 2-2. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο  73′ 

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Τζεβελέκης, Κόκκινος, Γεροντάκης (70′ Αυγερόπουλος), Τσιούμας Μ., Δημητρέλος, Τσιούμας Σ. (36′ Γκιοργκάτζε), Μότσιος, Αραμπατζής, Νικόλα (55′ Προβίδης), Κανέλλος (70′ Όρτολα), Γκιονάι

ΠΗΓΗ : STOPLEKTO

 

 

 

 

Iσόπαλο με 2-2 έληξε το παιχνίδι του ΠΑΣ Γαλάτσι με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου, με τους γηπεδούχους πάντως να εκφράζουν σοβαρά παράπονα για την διαιτησία.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γαλατσίου θεωρεί  αντικανονικά και τα δύο γκολ των φιλοξενουμένων, υποστηρίζοντας πως στο πρώτο γκολ υπήρχει οφσάιντ, ενώ στο 2ο είχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ.

Ο ΠΑΣ προγήθηκε στο 7′ με αυτογκόλ,ενώ  στο 27′  ο ν Χατζηπαναγιώτη έκανε το 2-0. Στο 38′ οι φιλοξενούμενοι  μείωσαν σε 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 75′ το Γαλάτσι έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Ραπάι Χ. με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ στο 88′ ο Ατρόμητος  διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Θωμάς, Ραπάι Χ., Βογατσάς, Δουδουμόπουλος, Αρναρέλλης, Θεοδωρακάτος (90′ Βούλγαρης), Μανέτας (87′ Μπίρι), Χρηστίδης, Χατζηπαναγιώτης (65′ Τσέπας), Ραπάι Αλ.

 

Πηγή stoplekto.gr