e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

"H ευτυχία μου δεν περιγράφεται με λέξεις... Το νόημα της ζωής σε μία αγκαλιά! Πρωτόγνωρα συναισθήματα παντοτινής αγάπης!" ...Με αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος ,περιέγραψε τα συναισθήματά  
του ,για  το μικρό θαύμα ..τον ερχομό μιας νέας ζωής.

Η σύζυγός του Όλγα τρισευτυχισμένη  μαμά ,την Πέμπτη 15 Ιουνίου,στο Μαιευτήριο "Έλενα" ,έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι....
δώρο ζωής και για τους δυο γονείς.

Ένα μεγάλο και θερμό καλωσόρισμα για το νεότερο μέλος της οικογένειάς σας!Να σας ζήσει!!!

 

Οι αντιδράσεις - διαμάχες , για το Survivor καλά κρατούν,με τους "μαχητές" και  "διάσημους" να έχουν το όπλο παρά πόδα. Όπως είναι γνωστό ,η διεξαγωγή του Survivor στο Άλσος Βέϊκου  δημιουργεί προβλήματα ,διαμαρτυρίες και αντιδράσεις από  Συλλόγους στο Γαλάτσι,που βλέπουν τις προγραμματισμένες στα πλαίσια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2017 , εκδηλώσεις τους, να αναβάλλονται λόγω του τηλεπαιχνιδιού....Δεν λείπουν και σχόλια που χαρακτηρίζουν το Survivor ...σκουπίδι ,προϊόν υποκουλτούρας κ.λ.π....

Παίρνει λοιπόν και ο Ίκαρος Πετρόπουλος το όπλο του και ...απαντά

 

Aφίππευσε μεγάλε !            

                         

 

Με πανευρωπαϊκή εμβέλεια πλέον, και λειτουργώντας με όρους τυπικής  και οπωσδήποτε αδιαφανούς Δημοτικής    πλειοψηφίας, ως βαθύς γνώστης του πολιτισμού , ανέλαβες την προστασία του  survivor στο Γαλάτσι. Ταυτόχρονα   επιβραβεύεις   2.500.000  Έλληνες   που το βλέπουν γιατί κάθονται ήσυχα στην πολυθρόνα τους απολαμβάνοντας  τον… πολιτισμό  SURVIVOR και δεν ξεσηκώνονται , μετά επτά χρόνια μνημονίων και συνεχιζόμενης εθνικής ταπείνωσης! .
Είναι κι αυτό πολιτιστική αντίληψη!

Μέχρι εδώ δικαίωμά σου,θα έλεγε κανείς ,όχι πάντως  για αιρετό.. Όμως, ξέρεις ότι το Άλσος Βέϊκου είναι η  "εκκλησία"  της πόλης. Είναι χώρος Δημόσιος προστατευόμενος από το Σύνταγμα και τους νόμους. Αυτόν τον ιερό για την πόλη χώρο τον ενοικιάζεις παράνομα σε κερδοσκόπους της επικοινωνίας  με αδιαφανείς όρους ενοικίασης. Ταυτόχρονα από το πόστο σου,παίζεις τόσο με το κύρος του θεσμού (Δήμου) περιφρονώντας τις  δεσμεύσεις του, όσο και με την αξιοπρέπεια φορέων της πόλης και πολιτών που δρουν πολιτιστικά,συνεπώς και κοινωνικά, και περιβαλλοντικά.
Για μερικά Ευρώ ; για προσωπική  τηλεοπτική προβολή;Και για τα δύο προφανώς.
Είναι κι αυτό πολιτιστική αντίληψη! 

Κι όσο για τον χαρακτηρισμό,στο κλείσιμο της ανάρτησής σου ,  πράγματι  ο ακριβής αυτοπροσδιορισμός ( έστω αρνητικός )  αποτελεί το υψηλότερο στάδιο ανέλιξης του ανθρώπου! Το πέτυχες με ακρίβεια μεγάλε!. κοιτάξου στον καθρέπτη και θα καταλάβεις! 

 

ΥΓ...ο παραπάνω  σχολιασμός, απ' ότι καταλαβαίνουμε , είναι απάντηση σε σχετικό σχόλιο,που ανέβασε  στη προσωπική του σελίδα,ο Δημοτικός Σύμβουλος  Μάνος Ελευθερίου.

 

Συνελήφθησαν, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στις περιοχές Γαλατσίου,  Νέας Πεντέλης, Ψάθας, και Π. Φαλήρου, πέντε άτομα,που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια κάνναβης υδροπονικής μορφής Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 43, 43, 46 και 48 ετών, μέλη της σπείρας. Συνελήφθη επίσης και μία 40χρονη Ελληνίδα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Μετά από την πολύμηνη διερεύνηση της δράσης των μελών της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διασταύρωση στοιχείων, ταυτοποιήσεις ατόμων και χώρων καθώς και δημιουργίας “προφίλ” των εμπλεκομένων, εξακριβώθηκε ο τρόπος δράσης καθώς και οι διακριτοί ρόλοι έκαστου στην καλλιέργεια και διακίνηση των ναρκωτικών.

Ειδικότερα, η εγκληματική οργάνωση αποτελούμενη από Έλληνες, είχε ως αρχηγικό μέλος τον 43χρονο, ο οποίος παράλληλα είχε και την ευθύνη της ανεύρεσης πελατών, ενώ τα άλλα τρία συλληφθέντα μέλη παρείχαν τους χώρους εγκατάστασης των καλλιεργειών. Επιπρόσθετα ο άλλος 43χρονος είχε την ευθύνη για τη διακίνηση των ποσοτήτων κάνναβης στην παράνομη αγορά ναρκωτικών.

 Όπως αποκαλύφθηκε, η οργάνωση είχε εγκαταστήσει εντός τριών οικιών στη Νέα Πεντέλη, στο Γαλάτσι και στην Ψάθα, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια-φυτώρια καλλιέργειας, με την υδροπονική μέθοδο, δενδρυλλίων κάνναβης ειδικών ποικιλιών ( BLUE DREAM , CRITICAL ).

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 204 δενδρύλλια ευρωπαϊκής κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (BLUE DREAM και CRITICAL), 17 κιλά και 598 γραμμάρια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, 3 κιλά και 860 γραμμάρια χλωρά φύλλα κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 1.930 ευρώ, 5 συσκευές κινητών τηλεφώνων, πλήρης εξοπλισμός (ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, φωτισμός, αερισμός, ύδρευση κλπ) εργαστηρίων-φυτωρίων καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Πηγή:NEWS247

 

 

 

 

Εγκληματική οργάνωση που καλλιεργούσε κάνναβη υδροπονικής μορφής και διακινούσε σημαντικές ποσότητες στην εγχώρια παράνομη αγορά, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

 

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στη Νέα Πεντέλη, την Ψάθα, το Γαλάτσι και το Παλαιό Φάληρο, πέντε άτομα, Έλληνες. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες, ηλικίας από 43 έως 48 ετών και μία 40χρονη.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ήταν ένας 43χρονος, ο οποίος είχε και την ευθύνη της ανεύρεσης πελατών, ενώ τα άλλα τρία συλληφθέντα μέλη παρείχαν τους χώρους εγκατάστασης των καλλιεργειών. Παράλληλα, ένας άλλος 43χρονος είχε την ευθύνη για τη διακίνηση των ποσοτήτων κάνναβης στην παράνομη αγορά ναρκωτικών.

 

Η οργάνωση είχε εγκαταστήσει μέσα σε τρεις οικίες, στη Νέα Πεντέλη, το Γαλάτσι και την Ψάθα, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια-φυτώρια καλλιέργειας, με την υδροπονική μέθοδο, δενδρυλλίων κάνναβης ειδικών ποικιλιών.

 

Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 204 δενδρύλλια ευρωπαϊκής κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (BLUE DREAM και CRITICAL), 17 κιλά και 598 γραμμάρια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, τρία κιλά και 860 γραμμάρια χλωρά φύλλα κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας και πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίων-φυτωρίων καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.