e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Η Κορωνίδα έχασε στην Λυκόβρυση από την τοπική ομάδα με  2-0 .Οι γηπεδούχοι προγήθηκαν στο  35' , ενώ στο  71' διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Γαλατσίου και υποχώρηση στον βαθμολογικό πίνακα.

 

 

Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ  δεν κατάφερε να επικρατήσει του Κολωνού  στο γήπεδο του Άλσους  (1-1).Μια ισοπαλία που διαδέχεται μία ήττα και φέρνει τον ΠΑΣ κοντά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

 

 

Δεν τα κατάφερε η Κορωνίδα,απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας , ομάδα των Βριλησσίων.

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι τα Βριλήσσια νίκησαν με 1-0 στο Γαλάτσι, την εξαιρετική  για μια ακόμα φορά Κορωνίδα, και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι το πέτυχαν  οι φιλοξενούμενοι στο 15′.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ιωαννίδης, Κράβαρι (46′ Μητσάκος), Κορρές, Καράμπελας, Τριανταφύλλου, Τσαγκαρογιαννάκης, Παλαιολόγου (75′ Κονιτόπουλος), Αναστασιάδης, Πύργας (46′ Βελέντζας), Ραπάι, Λίτσ.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Τζεβελέκης, Κόκκινος, Αυγερόπουλος (78′ Γεροντάκης), Ελεζάι, Μ. Τσιούμας, Μότσιος, Κυριακόπουλος (65′ Φωτούχος), Αραμπατζής, Χαλεπλής (78′ Προβίδης), Στ. Τσιούμας (65′ Κωνσταντινίδης), Γκιονάι (46′ Κανέλλος).

ΠΗΓΗ Stoplekto

 

Και ο ΠΑΣ Γαλάτσι το πάλεψε στο Χαλάνδρι,απέναντι στον τοπικό Ατρόμητο.Οι γηπεδούχοι προγήθηκαν με 2-0 (20'και 30' ) ,ενώ ο ΠΑΣ  κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στ 36'  με γκολ του Γιώργος Χατζηπαναγιώτης...σκορ που ήταν και το τελικό.

Η ομάδα του Γαλατσίου είχε δοκάρι με τον Στάθη Τσέπα.

 

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές  εμφανίσεις , η Κορωνίδα επικράτησε με 4-1 της Ελευθερούπολης στη Νέα Ιωνία  και συνέχισε την πολύ καλή της πορεία,που την έχει φέρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα

Η Κορωνίδα προηγήθηκε μόλις στο 2'  με γκολ του  Αντεμάι , σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.Η ομάδα του Γαλατσίου ήταν καταιγιστική στο Β' ημίχρονο.
Ο Λίτσο με δύο γκολ στο 60′ και στο 65′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ στο 67′ ο Αντεμάι και πάλι έκανε το 0-4. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε  1-4 στο 85′ ,που ήταν και το τελικό σκορ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Κολονέλος, Μάμαλης, Χαλκιαδάκης, Ψυλλάκης (60′ Φλώρος), Γκλέτσος (70′ Τραϊκόπουλος), Σερδενές, Κιάρρη (46′ Χαματάι), Βάσιλας (60′ Χούσος), Παντελαίος, Λέκκας, Μεσάκου (70′ Σμυρνής).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ιωαννίδης, Κράββαρι (60′ Σοαντζόγλου), Κορρές, Καράμπελας (70′ Μητσάκος), Σακελλαρίου, Τσαγκαρογιαννάκης, Παλαιολόγου (46′ Λίτσο), Αναστασίνης, Βελέντζας (70′ Πύργας), Αντεμάι, Καζιάνης (65′ Σκέμπι).

 

Ο ΠΑΣ Γαλάτσι αντίθετα δεν τα κατάφερε. Έχασε στο γήπεδο του Άλσους Βεϊκου ,από τους πολύ καλούς Ιωνες Αλίμου

Το γκολ που έκρινε το ματς  το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι  στο 59′.

ΠΑΣ ΓΑΛΆΤΣΙ: Θεοφανίδης, Θωμάι (63′ Ξυδούς), Χ.Ραπάι, Δουδουμόπουλος, Γεωργαντώνης, Καραγιάννης, Γκιώνης, Μπαϊράμι (63′ Νταβαρίνος), Τσέπας (76′ Παπαδόπουλος), Χατζηπαναγιώτης, Α. Ραπάι.

ΠΗΓΗ Stoplekto.gr

 

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ: Τζιβελέκης, Νικήτας, Γκέζος, Ζήσης, Δημόπουλος, Ποζίδης (82′ Ψαρράς), Κανάκης (55′ Λαζάρου), Αθανασίου (82′ Σαρρηασλάνογλου), Φερρατσάκου (71′ Τσάκαλος), Δημητρακόπουλος, Ντογκάνι (55′ Χαλικιάς).

Η Κορωνίδα συνεχίζει να δείχνει χαρακτήρα.Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο των Κάτω Αχαρνών ,υποχρέωσε σε ισοπαλία τον 2ο στην βαθμολογία  Απόλλων Αθηνών Δάφνη.

Στο 18′ οι γηπεδούχοι  έκαναν  το 1-0,πολύ γρήγορα όμως η ομάδα του Γαλατσίου  στο 23′ ο Λίτσο ισοφάρισε σε 1-1. με γκολ του Serxhio Lico (23') .
Στο 80′ οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά  έστειλαν  τη μπάλα άουτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/ΔΑΦΝΗ: Δράκο, Κανελλάκης, Δούρος (68′ Απέργης), Ασημακόπουλος, Χάσκης, Βλαχονικολέας, Κορφιάτης, Κόκκορης (62′ Τσούμπας), Νόκα (68′ Αμπεντινάι), Κοφίνης, Τριανταφυλλίδης

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ιωαννίδης, Κράβαρι, Κορρές, Σοαντζόγλου, Τριανταφύλλου, Τσαγκαρογιαννάκης, Παλαιολόγου (84′ Σκέμπι), Βελέντζας (71′ Μητσάκος), Πύργας (76′ Γκολφινόπυλος), Αραπάι, Λίτσο.

ΠΗΓΗ Stoplekto.gr   

ΥΓ: Οπρογραμματισμένος αγώνας  του ΠΑΣ Γαλάτσι με τον Φωστήρα Ηλιούπολης δεν διεξήχθη, λόγω παραίτησης των φιλοξενούμενων από την συνέχεια του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ

 

 

 

Δε