e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

 

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ Γαλάτσι στο Δημοτικό στάδιο του Άλσους, απέναντι στο Καματερό και έχασε 0-2, με τους φιλοξενούμενους να πλησιάζουν με την νίκη αυτή, στις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας. 

Στο 5′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι  και στο 40′  έκαναν το 0-1. Στο 65′ ο ΠΑΣ είχε δοκάρι με τον Γεωργαντώνη, ενώ στο 75′ έγινε η φάση που ουσιαστικά καθόρισε την έκβαση της αναμέτρησης. Ο Δουδουμόπουλος ανέτρεψε αντίπαλο, που σύμφωνα με τον διαιτητή βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, με αποτέλεσμα ο παίχτης του Γαλατσίου να δεχθεί απευθείας κόκκινη κάρτα και την ομάδα του Καματερού με την εκτέλεση του φάουλ , να πετυχαίνει το τελικό  0-2. Στο 82′ οι  φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερο δοκάρι.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Μπατζέλης, Παπαδόπουλος (46′ Γεωργαντώνης), Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Ντούνης, Θεοδωρακάτος (85′ Τσαπατώρης), Νταβαρίνος, Γράβας (79′ Νάτσινας), Μπαϊράμι, Τσεπάς (85′ Αρετάκης)

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Τζώτζης): Κολιάκης, Τζωρτζίνης, Μαυροειδής, Πιτέλης, Τσουρούλας, Κουμπάρος, Τσουτσάνης, Παππάς, Νικολάου (83′ Αϊβαλιώτης), Μπινέρι (90+2′ Πέτρου), Καλογερής (89′ Μελισσιανός).

ΠΗΓΗ Stoplekto.gr

 

 

Η Κορωνίδα αν και προγήθηκε στο γήπεδο Καλαμακίου της ομάδας  των Ιώνων Αλίμου, δεν τα κατάφερε να πάρει κάποιον πολύτιμο βαθμό.

Στο 57' η Κορωνίδα έκανε το 0-1 με πλασέ του Σκέμπι, στην συνέχεια όμως  οι Ίωνες κυριάρχησαν στο γήπεδο και αφού ισοφάρισαν στο 84'  έκαναν την ανατροπή 1 λεπτό  αργότερα.

Στο 85' η Κορωνίδα έμεινε με 10 παίχτες, αφού ο Μαρούδας δεν μπορούσε να συνεχίσει,ενώ ο προπονητής της Κορωνίδας  Πάρης Πάτσιος είχε κάνει και τις 5 αλλαγές του.

 

Διαιτητής ήταν ο Νικολάου με βοηθούς τους Τριανταφύλλου και Γιαννόπουλο.

 

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Σκουμπουρδής) Τζιβελέκης, Νικήτας, Χαλικιάς, Ευγενίδης, Ζήσης (87' Παπαδόπουλος), Δημόπουλος, Κανάκης (68' Λαζάρου), Χατζηανόγλου, Γκλεζάκος (68' Φερρατσάκου), Δημητρακόπουλος, Ποιμενίδης.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος) Κωτσάκης, Γιαννόγλου (83' Ζενέλι), Κορρες (83' Ντόγια), Σοαντζόγλου, Καραμπελας, Κουτσουβέλης, Σκέμπι (70' Τσελέντης), Μαύρος (87' Σερέτης), Μαρουδας, Κοτοφ, Παπαδελης (87' Καραγιαννάκης).

 

ΠΗΓΗ Soccerlive.gr

 

 

Έκανε την ανατροπή το Γαλάτσι στο γήπεδο Καλαμακίου και πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον τοπικό ΑΟ Καλαμακίου.

Πρωταγωνιστής των κυανόλευκων ήταν ο Γεωργαντώνης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του με προσωπικές ενέργειες στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 40', σκορ με το οποίο τελείωσε το ημίχρονο.
Το ματς  όμως  ήρθε... τούμπα στο δεύτερο μέρος!
Στο 49' ο Γεωργαντώνης έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1, ενώ στο 68' ο 23χρονος άσος σημείωσε με πλασέ το τελικό 1-2.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Δεονάς-Μπαζακούλας

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος): Γεωργούσης, Γαλιατσάτος, Φύτρος (59' Καλός), Παπαχρόνης, Καλογερόπουλος, Κυργοτάσης, Παπαϊορδάνου, Λάιος (74' Α. Βυζιργιάννης), Παππάς, Γιανναράκος, Τσακαλίδης (74' Φουστέρης)

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Τσεπάς, Παπαδόπουλος (88' Τουλούμης), Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Ντούνης, Θεοδωρακάτος, Νταβαρίνος, Γράβας (88' Μήτσης), Γεωργαντώνης (88' Αρετάκης), Μπαϊράμης (74' Μπατζέλης).

 

ΠΗΓΗ soccerlive

 

 

 

 

Στο δημοτικό στάδιο Γαλατσίου είχαν τους λόγους τους να νιώθουν ανάμεικτα συναισθήματα τόσο στις τάξεις της Κορωνίδας όσο και σε εκείνες του Διαγόρα, μετά την αναμέτρησή τους για την 21η αγωνιστική που δεν ανέδειξε νικητή (2-2)
.

Η Κορωνίδα «άγγιξε» το «τρίποντο» σε ένα ματς που σε αρκετές περιπτώσεις στάθηκε «τυχερή», ο Διαγόρας Αιγάλεω «έσωσε» στο τέλος έναν βαθμό, έπειτα από ένα ματς που είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

O Διαγόρας έφτασε πολύ  κοντά στο γκολ μόλις στο 4', η μπάλα όμως βρήκε δοκάρι. Στο 22' με πέναλτι έκανε το  το 0-1.
Ωστόσο, η συνέχεια είχε διαφορετική τροπή, αφού στο 44' ο Κοτόβ αξιοποίησε μπαλιά του Καράμπελα και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου .

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενο κέρδισαν ένα ακόμα  πέναλτι, το οποίο όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ο ίδιος  παίχτης(Μπότης)  που είχε χτυπήσει με επιτυχία το πρώτο., αφού έστειλε  την μπάλα  άουτ.


Στο 52' ο ίδιος παίκτης, ίσως ο μοιραίος για τον Διαγόρα,  είχε δοκάρι με σουτ, για να φτάσουμε στο 55' όπου ο Τσελέντης με σουτ από θέση εκτός περιοχής σκόραρε για το 2-1!

 

Οι  φιλοξενούμενοι και πρωτοπόροι του 3ου ομίλου άσκησαν έντονη πίεση για την ισοφάριση, είχαν και δοκάρι στο 78', για να πετύχουν εν τέλει το γκολ στο 94ο λεπτό χάρη σε κοντινό πλασέ .

Ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα για την Κορωνίδα, πολύ χρήσιμο για την παραμονή στην κατηγορία.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωτσάκης, Γιαννόγλου, Κονιτόπουλος (46' Κορρές), Σοαντζόγλου, Καράμπελας, Κουτσουβέλης, Παπαδέλης, Μαύρος, Καραγιάννης (84' Μπρούμας), Κοτόβ (88' Μούσα), Σκέμπι (46' Τσελέντης)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓ. (Βασίλης Βόγλης): Τελατινίδης, Κολοβός (61' Μάκρας), Αγγελόπουλος, Σκλαβενίτης (74' Λευθεριώτης), Μελής (46' Τζαβάρας), Ζήκος, Μπότης, Μπόζας (81' Καλλίλας), Σιδηρόπουλος (61' Φέκκας), Μουράτης, Καμπεράι.

 

 

 

ΠΗΓΗ soccerlive

 

 

  

Πολύτιμο «τρίποντο»,πήρε η Κορωνίδα στην προσπάθεια που καταβάλει για παραμονή στην  Β' ΕΠΣΑ (3ο όμιλος).

Η ομάδα του Π. Πάτσιου δεν άφησε βαθμούς στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης», καθώς επικράτησε με 1-0 του τοπικού και ουραγού Θριάμβου χάρη σε γκολ του Παπαδέλη, σε ένα ματς ωστόσο που σημαδεύτηκε από σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών και ανθρώπων των δύο ομάδων μετά το τέλος της αναμέτρησης. Συνέπεια των γεγονότων ήταν να αποβληθούν μετά το φινάλε ο Θεοδωρόπουλος με απευθείας κόκκινη κάρτα «για βίαιο λάκτισμα» από πλευράς γηπεδούχων και ο Ιακωβίδης με απευθείας κόκκινη κάρτα «για βίαιη απώθηση» από πλευράς φιλοξενούμενων. Έχουν γραφτεί, επίσης, στο φύλλο αγώνος τα ονόματα των Τζεβελέκου από Θρίαμβο και Παπαδάκη από Κορωνίδα.

Όσον αφορά στο ματς, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πετύχουν το γκολ της επικράτησης στο 52ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Παπαδέλη προ κενής εστίας μετά από ενέργεια του Παπαδάκη.

Διαιτητές: Τζίβρας, Λεονταρίδης-Κοντογιάννης

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Αντώνης Ζαφειριάδης): Μαλαπάνης, Γιούλης (60' Θεοδωρόπουλος), Σφίχτης, Αλεφραγκής, Τζεβελέκος, Χήτος (60' Φραγκούλης), Βάρκας, Φαράκλας (68' Μαργαρώνης), Μακρυνόρης, Αποστολάκης (68' Κουμουτσέας), Κρανιώτης (46' Τσακαλάκης)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Βιτζηλαίος, Γιαννόγλου (83' Σκέμπι), Κορρές (46' Κοντόπουλος), Σοαντζόγλου, Καράμπελας, Κουτσουβέλης, Καραγιάννης (70' Ιακωβίδης), Μαύρος, Παπαδέλης, Κοτόβ (77' Τσελέντης), Ζενέλι (46' Παπαδάκης).

 

 

ΠΗΓΗ Soccer.live

 

 

 

 

 

 

 

Έπειτα από ένα παιχνίδι που όσοι το παρακολούθησαν δεν θα το έχουν για πολύ καιρό στη μνήμη τους, Γαλάτσι και Λαύρα Αργυρούπολης έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Όσο κι αν προσπάθησαν, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες προϋποθέσεις για γκολ, στην αναμέτρησή τους για την 20η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

 

Διαιτητές: Κασίδης, Σπυρόπουλος-Νάτσιος

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Τσεπάς, Μπατζέλης, Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Ντούνης, Αρετάκης (57' Τσαπατώρης), Νταβαρίνος, Γράβος (76' Μήτσης), Θεοδωρακάτος (90' Α. Τουλούμης), Μπαϊράμι

 

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Ζέζας, Φωτουλάκης (87' Ζαρμακούπης), Μυλωνίδης, Τσαπατσάρης, Ασωνίτης, Αλεξίου, Πολυμερόπουλος, Καρκάνης, Βουλτσίδης (90' Αγγελακόπουλος), Μαυρόπουλος (72' Ηλιόπουλος), Λιάπας.

 

 

ΠΗΓΗ Soccer.live

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

·  

Στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ, ο ΠΑΣ Γαλάτσι ...δεν είχε Άγιο στους Αγίους Αναργύρους και έχασε με 3-0 από την τοπική Ελπίδα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο για τις δύο ομάδες και έληξε 0-0.Στο δεύτερο όμως, η ελπίδα για κάποιο εκτός έδρας βαθμό, έσβησε πολύ γρήγορα, αφού οι γηπεδούχοι μπαίνοντας πολύ δυνατά στο γήπεδο, κατάφεραν ν' ανοίξουν το σκορ στο 48' , ενώ στο 63' πέτυχαν το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 79'.

 Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Τεννές, Κίτσος, Κουνάδης, Παππάς, Σπυρόπουλος Παντ., Ζενουνλλάρι (90’ Ντάκα), Κασνέτσι (89’ Μπάνι), Τσοχαντάρης, Λάνη (86’ Μάρκου Αλ.), Γιαμαρέλος Αλ.

 ΠΑΣ Γαλάτσι: Θεοφανίδης, Τσέπας (46’ Παπαδόπουλος), Μπατζέλης Π. (78’ Κικιβαράκης), Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Ντούνης, Τσαπατώρης (69’ Τουλούμης Απ.), Νταβαρίνος, Γράβας (60’ Παλάσκας), Θεοδωρακάτος, Αρετάκης (78’ Μπατζέλης Κ.)

 

ΠΗΓΗ Stoplekto.gr 

 

 

Η Κορωνίδα δεν κατάφερε να πάρει βαθμό στο Γαλάτσι, απέναντι στον δεύτερο στην βαθμολογία Αττικό και παραμένει σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Το γκολ 
που έκρινε την αναμέτρηση, το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 50'

 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωτσάκης, Γιαννόγλου (69′ Κονιτόπουλος), Κορρές, Σοαντζόγλου, Καράμπελας, Κουτσουβέλης, Παπαδέλης, Μαύρος (80′ Μούτσα), Ιακωβίδης (55′ Καραγιάννης), Παπαδάκης (55′ Κοτόβ), Ζενέλι (70′ Σκέμπι).

ΑΤΤΙΚΟΣ (Φώντας Καζακόπουλος): Καραμαλίγκας, Σωτηρίου (55′ Ζευκιλής), Λίκα, Χιονάς, Κοτούλιας, Κορνελάτος (85′ Μπαξεβανάκης), Πουλέρι, Χέλμης, Γεωργαντής (65′ Κατσίκης), Ρεζτσόβ (65′ Κοντόπουλος), Καλομοίρης (46′ Γκιόλας).

 

ΠΗΓΗ Stoplekto.gr