e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

 

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στις οποίες είχε σημειώσει μία ισοπαλία και τρεις ήττες, η Κορωνίδα επέστρεψε στις επιτυχίες και βελτίωσε τη θέση της στην κατάταξη του 3ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Οι κόκκινοι του Π. Πάτσιου επικράτησαν με 2-0 της Ιεράπολης στο γήπεδο Ορυζομύλων, χάρη σε δύο γκολ που σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52ο λεπτό ο Τσίκας άνοιξε το σκορ με πλασέ μετά από συνεργασία με τον Αναστασιάδη (0-1), ενώ στο 95' ο Κονιτόπουλος σε αντεπίθεση «σφράγισε» το «τρίποντο» για την ομάδα του με προσωπική ενέργεια και πλασέ, αφού πρώτα ντρίμπλαρε και τον αντίπαλο γκολκίπερ
.

Διαιτητές: Γουρέλης, Λεονταρίδης-Μπάγιας

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Γιαννούλης Βέρρας): Μανώλικας, Κανελλόπουλος, Γριμάνης, Γιάκαλος (85' Φατούρος), Βιτουλαδίτης, Κόκκαλης (61' Πλατανίτης), Χαρίτος, Καραγεώργος (74' Αλευράς), Ανδρονιώτης, Λιβέρης, Πετεινάκης (61' Κασιμάτης)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Ιωαννίδης, Γιαννόγλου (61' Ντόγια), Κορρές, Καράμπελας, Βελέντζας, Μαύρος, Σκέμπι (87' Κονιτόπουλος), Μπρούμας, Τσίκας (74' Γεωργιτζόγλου), Αναστασιάδης (87' Μούκα), Τσελέντης.

 

 

 

Αντίθετα, ο ΠΑΣ Γαλάτσι υπέστη τη δεύτερη(συνεχόμενη) ήττα στο πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε στην έδρα του από τον ΠΟ Ψυχικού.

Λίγο πριν την λήξη του Α' ημιχρονου και συγκεκριμένα , στο 44', οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-0 , ενώ στο 67' πέτυχαν το 2-0. 

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Σ. Νικολάου-Παπαηλίας

 

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Μπατζέλης, Σφακιανάκης, Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Μπαϊράμης (77' Τσαπατσώρης), Μπάτσι, Γεωργαντώνης (75' Τσεπάς), Γιαννόπουλος (67' Πάντος), Θεοδωρακάτος, Τουλούμης

 

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Σπυράκης): Χρανιώτης, Τσελίκας, Γιαννίκος, Κυφωνίδης, Τσίκος (5' λ.τ. Μεταξάς), Παρσαλής (70' Μακρίδης), Γεντίκης, Γραμμένος, Σπυριδάκης, Μαραβελάκης, Κώττης (81' Χειμαριός).

 

ΠΗΓΗ soccerlive

 

 

 

Μια ακόμα νίκη για τον ΠΑΣ Γαλάτσι, που  6 αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ, τον διατηρεί στην  πρώτη θέση, χωρίς να έχει γνωρίσει ήττα.

Την Κυριακή στο γήπεδο του Άλσους , με γκολ του Γεωργαντώνη και Μπαϊράμι, επιβλήθηκε με 2-0 του ΑΟ Καλαμακίου.

 

Η άλλη ομάδα της πόλη μας , η Κορωνίδα, δεν τα κατάφερε στο Αιγάλεω απέναντι στον τοπικό Διαγόρα και ηττήθηκε με 2-1.

 

 

 

 

Δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα ο ΠΑΣ Γαλάτσι,παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας από τη Λαύρα Αργυρούπολης με 1-1, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας και αήττητος για μια ακόμα αγωνιστική 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24′ με πέναλτι του Ηλιόπουλου, με τον Μπαριάμι στο 74′ να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΎΠΟΛΗΣ (Γιάννης Χατζηράπτης): Καλαμάρας, Φωτουλάκης, Μυλωνίδης, Τσαπατσάρης, Αλεξίου, Πεχλιβανίδης, Μαυρόπουλος (80′ Κοκοβίδης), Γκόρι, Καρκάνης, Ηλιόπουλος, Πολυμερόπουλος

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Παπαδόπουλος (46′ Πάντος), Σφακιανάκης (80′ Απ. Τουλούμης), Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Μπαριάμι, Ραπάι (46′ Τσέπας), Γράβας (55′ Αρετάκης), Γιαννόπουλος, Θεοδωρακάτος, Αν. Τουλούμης (83′ Τσαπατώρης).

Πηγή stoplekto.gr

'' Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ καίτοι είχε αποφασίσει να μην δοθεί συνέχεια στο πραγματικά απαράδεκτο περιστατικό, το οποίο συνέβη στον αγώνα με την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, μετά τη δημόσια τοποθέτηση του προπονητή της υποχρεούται να απαντήσει.

Κατ’ αρχάς συμφωνούμε ότι είναι πραγματικά ντροπή να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις στους αγωνιστικούς χώρους, τις οποίες ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ χωρίς καμία αναστολή.

Ο κ-ος προπονητής όμως παρέλειψε να αναφέρει οτι όλα ξεκίνησαν από την απαράδεκτη συμπεριφορά του παίκτη του που έφτυσε και γρονθοκόπησε ποδοσφαιριστές μας και αφού η απαράδεκτη διαιτητής είχε μόλις διακόψει το παιχνίδι κι ενώ η ομάδα μας βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ (τετ α τετ με τον τερματοφύλακα).

Παρέλειψε να αναφέρει ότι παίκτης του έβριζε ασύστολα τον προπονητή της ομάδος μας και ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ του παράγοντας της ομάδας του, στο τέλος ήρθε και ζήτησε συγγνώμη.

Παρέλειψε να αναφέρει τις απειλές του ποδοσφαιριστή του ο οποίος αποχώρησε με τα πόδια και όχι με ασθενοφόρο, για αντίποινα στο δεύτερο γύρο.

Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ όλα τα χρόνια διάγει μια πορεία ήθους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο αναγνωρίζεται από όλους και θέλοντας να αποφορτιστεί  το κλίμα, ΔΕΝ πρόκειται να απαντήσουμε ξανά σε καμία ανακοίνωση.

Για άλλη μια φορά απερίφραστα ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τέτοια γεγονότα ευχόμενοι να μην συμβαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους και θεωρούμε ότι ανεξάρτητα από το περιστατικό αυτό, η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων είναι ένα φιλικό για το σύλλογο μας σωματείο με προσφορά στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Επίσης ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά στο παιδί, που έβγαλε τον ώμο του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και σε ανύποπτη φάση και που αυτός αποχώρησε με το ασθενοφόρο και να επιστρέψει σύντομα στο γήπεδο.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 

Υ.Γ Η αναμέτρηση στο  στάδιο  του Άλσους Βεϊκου σημαδεύτηκε από εκτεταμένα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γαλάτσι και της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων, που ξεκίνησαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και συνεχίστηκαν με τη λήξη της.

Διαβάστε περισσότερα