e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Ένας πολύ καλός  ΠΑΣ Γαλάτσι,νίκησε στο γήπεδο του Άλσους Βεϊκου το Καματερό με 1-0 και συνέχισε την καλή του πορεία στο πρωτάθλημα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 43′ ο Χατζηπαναγιώτης, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 67′ είχε κεφαλιά στο δοκάρι.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Θωμάι, Παπαδόπουλος, Βογατσάς, Αρναρέλης (90+2′ Αποστολοπουλος), Γεωργαντώνης, Θεοδωρακάτος, Μανέτας (92′ Μουρελάτος), Χρηστίδης (77′ Δουδουμόπουλος), Χατζηπαναγιώτης (90′ Παπανίκας), Ραπάι

ΚΑΜΑΤΕΡΌ: Περίφανος, Παπαιωάννου, Πιτέλης, Παππάς, Τσουρούλας, Μαυροειδής, Μπινέρι (70′ Κανελλόπουλος), Πέτρου (66′ Μπερίκος), Χαιρετάκης, Μήτκας, Τόλιας (87′ Γεντίκης)

 

Η Κορωνίδα αν και συνέχισε να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο δεν τα κατάφερε στα Μελίσσια ,απέναντι στον Νεοπεντελικό.

Υπέκυψε στους γηπεδούχους  στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα με Δέχθηκε το 1-0 στο 76′ ,ενώ δυο λεπτά πριν την εκπνοή του αγώνα ,οι γηπεδούχοι έκαναν το τελικό 2-0

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Κουτρομάνος, Κατσογιάννης (80′ Καμπούρης), Στάππας (80′ Σαγματόπουλος Σ.), Παππάς, Πολυδωρόπουλος, Φάκης Δ., Κωνσταντάκης (70′ Μαρουλίδης), Κούκουρας (72′ Σαγματόπουλος Γ.), Καραγιάννης, Φάκης Ι., Λυμπούσης.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ιωαννίδης, Κράβαρι, Κορρές, Καράμπελας, Τριανταφύλλου, Τσαγκαρογιαννάκης (80′ Σκέμπι), Κασίμης (75′ Κουλιούρης), Αναστασιάδης, Βελέντζας, Αραπάι, Λύκο.

 

Δεν κατάφερε η Κορωνίδα να συνεχίσει το σερί νικών.

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι  για την 8η αγωνιστική της Β' ΕΠΣΑ απέναντι στον  Παραδεισο, στο γήπεδο του Άλσους Βεϊκου , 

Ο Ραπάι στο 21′ έκανε το 1-0  για την ομάδα του Γαλατσίου ,αλλά οι φιλοξένουμε κατάφεραν να ισοφαρίσουν 15 λεπτά αργότερα,με το σκορ αυτό να μην αλλάζει έως το τέλος του αγώνα

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ιωαννίδης, Καράμπελας, Κορρές, Τσαγκαρογιαννάκης, Τριανταφύλλου, Κουτσουβέλης, Σκέμπι (46′ Κασνής), Αναστασιάδης (66′ Κουλιούρης), Βελέντζας (84′ Παλαιολόγου), Ραπάι, Λίτσο

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Γούλας Κ., Χαβενετίδης, Χριστοφυλόπουλος (53′ Δόσης), Λεφάκης, Στούλης, Καραλής, Πετόκου Κ.(81′ Πέττας), Γιαννόγλου (53′ Γούλας Ι.), Μπολέτης (75′ Ζιώρης), Γεωργακόπουλος, Πετόκου Λ.

 

 

O ΠΑΣ Γαλάτσι δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας  στην Πεύκη, απέναντι  στη πρωτοπόρο τοπική ομάδα.

Η ομάδα της Πεύκης κέρδισε με 2-1 ,πετυχαίνοντας  πέτυχε το νικητήριο γκολ με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Θεοφανίδης, 10 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα (80’)

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 35’  και ο ΠΑΣ είχε ισοφαρίσει με αυτογκόλ στο 60’.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει το φύλλο αγώνος, «στο 64ο λεπτό οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας με διακριτικά πέταξαν στον β' βοηθό μία πέτρα η οποία τον πέτυχε στον πλάτη του χωρίς να τον τραυματίσει. Στο ίδιο λεπτό οι ίδιοι οπαδοί πέταξαν μία κροτίδα εντός του περιβάλλοντα αγωνιστικού χώρου, χωρίς να τραυματιστεί κανείς».

 

ΠΕΥΚΗ (Μπακόλας, Μακρής, Γιαννίκος, Ντέντια, Τσότρας, Ντούνης (75' Παπακωνσταντίνου), Παπαδόπουλος (46' Μπούντρας), Μπανιάς, Σπυριδάκης, Χαραλάμπους (87' Μπάρε), Φάρκωνας (88' Βότσης)

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Γιάννης Μητρούσης): Θεοφανίδης, Θωμαΐ, Παπαδόπουλος, Βογατσάς, Αρναρέλλης, Γεωργαντώνης, Θεοδωρακάτος (76' Δουδουμόπουλος),

ΠΗΓΗ StoPlekto  & SoccerLive

 

 

 

Η Κορωνίδα συνεχίζει το σερί νικών.Για την 7η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β' ΕΠΣΑ ,κέρδισε με 5-1 τους Αμπελόκηπους στο γήπεδο της Αλεπότρυπας(Κυψέλη).

Το σκορ άνοιξε για την Κορωνίδα στο 23' ο Χρήστος Βελέντζας ,με τους γηπεδούχους να απαντούν δυο λεπτά αργότερα(25 ') ,σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γαλατσίου ήταν καταιγιστική..Στο 46' ο Αrapaj Dhionis έκανε το 1-2 ,ενώ στο 66' έγινετο 1-3 με σκόρερ πάλι τον  Χρήστο Βελέντζα.

Στο 87' ο Βαγγέλης Κσσνής έκανε το 1-4 .που όπως φαινόταν θα ήταν και το τελικό αποτέλεσμα..Και όμως δεν ήταν, αφού στις καθυστερήσεις(92') ο Αrapaj Dhionis με δεύτερο ατομικό γκολ έκανε το 5-1.

Χαμόγελα λοιπόν στον πάγκο της Κορωνίδας ,που βλέπει την ομάδα να ανεβαίνει όλο κοι ψηλότερα στην βαθμολογία

 



Η άλλη ομάδα της πόλης μας,ο ΠΑΣ Γαλάτσι , δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο γήπεδο του Άλσους Βεϊκου, απέναντι στον Άτλαντα Κυψέλης (1-1)

 

 

 

 

 

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ Γαλάτσι να διατηρήσει το αήττητο για μια ακόμα αγωνιστική.Στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου,για την 6η αγωνιστική της Β' ΕΠΣΑ,  έχασε με 2-1 από τον πολύ καλό ΠΟΨ(υχικού),

Στο 47′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν 1-0, ενώ στο 76′ διπλασίασαν τα τέρματά τους . Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 88′ με πέναλτι που  εκτέλεσε για τον ΠΑΣ Γαλάτσι ο Θεοδωρακάτος.

ΠΟΨ: Χρανιώτης, Χειμαργιός, Γιατράκος (46′ Κέφης), Κυρίτσης, Τσίκος, Οτέμπερης (75′ Κούκος), Διαμαντόπουλος (89′ Παπαδόπουλος), Ρίζος (46′ Αντωνόπουλος), Χαλάς (62′ Θύμιος), Μαραβελάκης, Γκόντζος.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Παπαδόπουλος, Μπουλάρι (76′ Παπανίκος), Βογατσάς, Δουδουμόπουλος, Γεωργαντώνης, Θεοδωρακάτος, Μανέτας (63′ Αποστολόπουλος), Χρηστίδης, Χατζηπαναγιώτης (68′ Θωμάι), Ραπάι.

ΠΗΓΗ stoplekto.gr

 

Fοtο απο το  stoplekto.gr