Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 8:30 το βράδυ,στη κινηματογραφική λέσχη του "Αμπάριζα",προβάλλεται η ταινία "Τhe Intern" - "O Aρχάριος".Μια επίκαιρη ταινία την εποχή των Μνημονίων,που οι περισσότεροι βλέπουν την σύνταξή τους να ..εξανεμίζεται.
Παραγωγή : (2015)
Διάρκεια: 121 min
Σκηνοθεσία :Nancy Meyers
Σενάριο: Nancy Meyers
Είδος : Kοινωνική κομεντί
Πρωταγωνιστές: Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo
ΥΠΟΘΕΣΗ
....ένας 70 χρονος χήρος, ο οποίος ανακαλύπτει ότι η σύνταξη δεν είναι αυτό που περίμενε. Δράττοντας την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, βρίσκει δουλειά ως εκπαιδευόμενος σε μια ιστοσελίδα μόδας, την οποία έχει ιδρύσει και διευθύνει η Τζουλς Οστιν που χρειάζεται απεγνωσμένα κάποιον να τη βοηθήσει, παρότι ποτέ δε θα το παραδεχόταν.
Καλοκουρδισμένη κωμωδία με αναπόφευκτα κλισέ, με έναν φορμαρισμένο ύστερα από πολύ καιρό Ρόμπερτ ντε Νίρο. Από τη χολιγουντιανή μετρ του είδους Νάνσι Μέγερ