e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

  .... σε μια πόλη που φαινομενικά δείχνει  ήρεμη,αλλά στο παρασκήνιο κυριαρχούν η ίντριγκα,η λόξα ,η μωροφιλοδοξία και το κουτσομπολιό.Tελείωσαν  οι Δημοτικές Εκλογές  και τίποτα και κανένας  δεν είναι όπως πριν. Υπόσχομαι να τα ανακαλύψω,να τα αποκαλύψω όλα....

 

 

Δεν λέει  να «καθήσει ο  κουρνιαχτός»  από το Survivor...;Oπως ήταν αναμενόμενο , στον απόηχο των αναρτήσεων του Μάνου στο FB ,είχαμε  ένα ακόμα επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού στη πόλη μας.Τη φορά αυτή όμως,  στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι στο Άλσος.

Σχεδόν όλοι περίμεναν.,είχαν πάρει θέσεις  ...εδώ και μέρες για να στρέψουν τα "θανατηφόρα" βέλη  τους στον "Διάσημο."...Το καλό το παλικάρι όμως ξέρει κι άλλο μονοπάτι ..και έστριψεν (προς  Νάξο)  δια του  Γάμου...

Όπως ειπώθηκε είχε σαλπάρει για Νάξο,όπου θα παρευρεθεί σε τελετή γάμου,όντας ο ίδιος κουμπάρος...Σιγά λοιπόν μην άφηνε τον γάμο ..να πάει για πουρνάρια.

              

Από το βλέμμα του μόνο και μόνο καταλάβαινες το πάθος και την αποφασιστικότητα  του "μαχητή" Γερμάνου ...για διάκριση.Τελικά τα κατάφερε ,αφού μόνο που δεν τον χειροκρότησαν,οι Μαχητές της αντιπολίτευσης όταν καυτηρίασε τις "κακές" λέξεις του Κουμπάρου...(ακούστηκαν κάποια Bravo)...Παρακάλεσε δε  για ευγενή άμιλλα,ευ αγωνίζεσθαι και για όχι  ζαβολιές...ειδικά όταν το Survivor γίνεται στο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορά την επιβίωση της κοινωνίας.

Τύφλα να 'χει ο Ντάνος...όταν υπάρχει o Γερμάνος!!!!!

              

 

 

 

 We' ll Survive....!!!!