e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

H Πρωτοβουλία Πολιτών Γαλατσίου (με έντονο χρώμα Σύριζα ) , μετά την συνέλευση της 18ης Μαρτίου, μετατρέπεται   σε μόνιμο και αυτόνομο δημοτικό σχήμα, που θα δραστηριοποιηθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα για τη συγκρότηση δημοτικής παράταξης που θα μετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ πραγματοποίησε στις 18 Μαρτίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου ανοιχτή συζήτηση - συνέλευση γιά τα δημοτικά θέματα στο Γαλάτσι, που έλαβε την εξής απόφαση:

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, μετά τη σημερινή μας ανοιχτή συζήτηση - συνέλευση γιά τα δημοτικά θέματα στο Γαλάτσι, διαπιστώνουμε ότι είναι επιτακτικά αναγκαία η συγκρότηση μιάς δημοτικής παράταξης δημοκρατικής, ενωτικής, προοδευτικής, που θα διεκδικήσει αποτελεσματικά και θα κερδίσει τη δημοτική αρχή στο Γαλάτσι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο αυτόν, αποφασίζουμε σήμερα, 18 Μαρτίου 2018, ότι:

1. Μετατρέπουμε την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ σε μόνιμο και αυτόνομο δημοτικό σχήμα, που θα δραστηριοποιηθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα γιά τη συγκρότηση δημοτικής παράταξης που θα μετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

2. Εκλέγουμε 11-μελή γραμματεία που θα συντονίσει την παραπάνω προσπάθεια.

3. Εξουσιοδοτούμε την 11-μελή γραμματεία μας να προχωρήσει σε επαφές και διαβουλεύσεις με φορείς, συλλογικότητες και προσωπικότητες, καθώς και με δημοκρατικές πολιτικές και δημοτικές δυνάμεις της πόλης, γιά να διερευνήσει τις δυνατότητες συνεργασιών γιά την εκπλήρωση του παραπάνω στόχου μας.

4. Κάλουμε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς Γαλατσιώτες που δεν αποδέχονται τις ως σήμερα επικρατούσες δημοτικές πρακτικές και που δεν εκφράζονται μέσα από υπάρχοντα δημοτικά σχήματα να συστρατευτούν μαζί μας.

Η Συνέλευση της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ της 18ης Μαρτίου 2018

 

Στη συνέχεια η συνέλευση της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ όρισε με συναινετική διαδικασία 11-μελή γραμματεία, αποτελούμενη από τους:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

1.   Αναγνώστου Ζωή

2.   Γκοντίνου Χρυσάνθη

3.   Ζωγράφου Κατερίνα

4.   Θεοδοσοπούλου Νίκη

5.   Κουτσιαύτη Δημήτρη

6.   Μαστρογιάννη Βασίλη

7.   Μπαμπάνα Τάσο

8.   Μπουλούτη Δημήτρη

9.   Σκούντζο Δημήτρη

10. Στεργιόπουλο Βασίλη

11. Χωριανόπουλο Νίκο

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ:

12.  Καλατζή Ράνια

Τις επόμενες μέρες η 11-μελής γραμματεία της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ θα συγκροτηθεί σε σώμα.

 

Γαλάτσι 20 Μαρτίου 2018

Βασίλης Στεργιόπουλος

Πρόεδρος της Συνέλευσης της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ της 18ης Μαρτίου 2018