e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

  .... σε μια πόλη που φαινομενικά δείχνει  ήρεμη,αλλά στο παρασκήνιο κυριαρχούν η ίντριγκα,η λόξα ,η μωροφιλοδοξία και το κουτσομπολιό.Tελείωσαν  οι Δημοτικές Εκλογές  και τίποτα και κανένας  δεν είναι όπως πριν. Υπόσχομαι να τα ανακαλύψω,να τα αποκαλύψω όλα....

 

 

Η σχέση αγάπης ,εκτίμησης,φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα σε Μαρκό και Ρένα ήταν γνωστή από καιρό. Λογικό άλλωστε ,αφού Δήμαρχος ο πρώτος και Περιφερειάρχης η δεύτερη.

Έτσι για μια ακόμα φορά,η εγκαινιάρχης Ρένα της Φωτιάς,ήταν καλεσμένη στο Δημαρχείο,αυτή τη φορά ,για τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου.

Είδαμε μια άλλη Περιφερειάρχη,χαρούμενη και μ' ένα πρόσωπο ευτυχισμένο και όχι μπαρουτοκαπνισμένο , που έβλεπε πλέον τον κόσμο με άλλο μάτι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Υπουργός των Γεμιστών Θεανώ Φωτίου ,η οποία υποσχέθηκε να τροφοδοτεί αδιαλείπτως τον Δήμο με γεμιστά(κάποιες μερίδες όπως είπε θα έχουν και κιμά και θα συνοδεύονται από φέτα)

Ήταν μια ωραία γιορτούλα, μια ευχάριστη ατμόσφαιρα,με φιλοφρονήσεις ένθεν κακείθεν.

Ο Δήμαρχος large όπως πάντα ,για να ευχαριστήσει την Ρένα,της πρόσφερε ένα ...Βιβλίο ,ενώ δεν έλειψαν και κάποια απρόοπτα...