e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

   .... σε μια πόλη που φαινομενικά δείχνει  ήρεμη,αλλά στο παρασκήνιο κυριαρχούν η ίντριγκα,η λόξα ,η μωροφιλοδοξία και το κουτσομπολιό.Πλησιάζουν   οι Δημοτικές Εκλογές  και τίποτα και κανένας  δεν είναι όπως πριν. Υπόσχομαι να τα ανακαλύψω,να τα αποκαλύψω όλα....

 

 

 

Τι συμβαίνει τελικά στον Σύριζα στο Γαλάτσι....?

Μαδάνε ακόμα την μαργαρίτα ....αναρωτώμενοι  "Θα' ναι η Ράνια υποψήφια Δήμαρχος , Δεν θα ' ναι η Ράνια υποψήφια;" ...

Με δεδομένο ,ότι πλησιάζουμε στις Δημοτικές εκλογές, ευχή όλων μας είναι να μην χρειαστεί να μαδήσουν και πολλές μαργαρίτες(δεν έχουν ανθίσει ακόμα)
"Με κάθε πέταλο απαλό έφευγε και μια πνοή. / Ώσπου τράβηξε το στερνό της πέταλο τ’ αστέρι./ Δεν θα 'ναι  φώναξαν χαρούμενοι"

Τη Καθαρά Δευτέρα πάντως ,κάπου στα Τουρκοβούνια...στην εκδήλωση αδελφοποίησης της Δρασης με τους Περιπατητές από το Κιλκίς, όπου και παρευρέθηκε σύσσωμη η ηγεσία του τοπικού Σύριζα ,είδαμε κάποιους να μαδούν κάποιες μαργαρίτες...και ψύλλοι στ' αφτιά μας μπήκανε!!!

Γιατί, δεν γίνεται βρε φιλενάδες να είναι όλοι εκεί , , εκτός από την υποψήφια Δήμαρχο..Κάποιοι είπαν  ότι είχε  πάει να πετάξει χαρταετό ,αλλά αυτός έκανε συνέχεια κωλοτούμπες και έπεφτε ...Μάλλον δεν είχε "ούριο άνεμο"!!!

Στα Τουρκοβούνια όμως , "Δ-ούρειος άνεμος",είχε φέρει την Αντιπεριφερειάρχη Σαπουνά ,που όπως φαίνεται περπατάει πολύ τώρα τελευταία στο Γαλάτσι και σκέφτεται ακόμα περισσότερο...
Σκεφτείτε μόνο,ότι μια άλλη του Σύριζα που περπάταγε ...και σκεφτόταν,έγινε Υφυπουργός Μακεδονίας & Θράκης!!!

Τελικά όπως φαίνεται η Δημοτική παράταξη "Γαλάτσι από κοινού " δεν βρίσκει κοινό...στο Γαλάτσι..Προσπάθησε να στήσει κεντροαριστερές γέφυρες ,"...από Κοινού με τον Μαγκανάρη και το ΠΑΣΟΚ "  "...από Κοινού με τον Ραγκούση...." ,αλλά το πρωί έστηναν την γέφυρα και το βραδάκι αυτή γκρεμιζόταν.

Όπως όλα δείχνουν ..θα έχουμε kolotoumba  και "Γαλάτσι από κοινού..με τον Σύριζα " 

Πάντως οι κακές γλώσσες λένε ...ότι η "άλλη" επιλογή του Σύριζα για την Δημαρχία,  είναι μια κίνηση  που θα φέρει σε δύσκολη θέση την Δούρου