e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Η Στελλα Λιαγουρη, γεννήθηκε και ζει στο Γαλάτσι από το 1961. Είναι το πρώτο από τα δύο παιδιά της οικογένειας του Μιχάλη και της Μαρίας Λιαγούρη, με καταγωγή από τη Νάξο. Είναι παντρεμένη με τον Λαυρέντη Μανιταρίδη και έχει μία κόρη.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην ΕΡΤ , στην Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων & Ενημέρωσης, απ΄ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Πρώτη φορά ασχολήθηκε με τα κοινά της πόλης μας το 2014, βάζοντας υποψηφιότητα με τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο.

Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου» (2014-2019)και μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δικτύου φορέων Αλληλεγγύης το ίδιο διάστημα.
Είναι τακτικόμέλος του ΔΣ των ΚΑΠΗ και των Παιδικών Σταθμών καθώς και της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής.

Αυτά  που θέλει ,είναι αυτά που όλοι θέλουμε .Περισσότερες ευκαιρίες για τα νέα παιδιά ,περισσότερες εκδηλώσεις πολιτισμού και  δράσεις αλληλεγγύης, μια πόλη πιο πράσινη Κατάλληλους χώρους και υποδομές  , για ένα Γαλάτσι  πιο φιλικό και εύκολα προσβάσιμο στα άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα  

Συνεχίζει με την Δημοτική παράταξη "Γαλάτσι, Αυτοδιοίκηση με τον Άνθρωπο" και τον Γιώργο Μαρκόπουλο .

 - Γιατί ,παρά  τις οικονομικές αντιξοότητες και  εν μέσω κρίσης ο Δήμος  κατάφερε να έχει πλεόνασμα, όχι μόνο οικονομικό αλλά κυρίως πλεόνασμα αγάπης καθώς βοηθά καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

-Γιατί τα 9  τελευταία χρόνια το Γαλάτσι, αλλάζει προς το καλύτερο.Είναι πιο καθαρό και ανθρώπινο, αποκτά χώρους στάθμευσης και νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς .τα παιδιά μας έχουν στη διάθεσή τους χώρους καθαρούς και ασφαλείς,ενώ ξεκίνησε να γίνεται πραγματικότητα το όνειρο πολλών δεκαετιών...Η Κεντρική Πλατεία του Γαλατσίου.

 

 

 

Μαμά, Μπαμπάς και γιαγιά Στέλλα στην Αγία Γλυκερία