Του Ίκαρου Πετρόπουλου

  • Οι Γαλατσιώτες, γνωρίζουν το ειδύλλιο Γ.Μαρκόπουλου – Ρ. Δούρου (άλλωστε,κανένας τους δεν το κρύβει).Επίσης,
  • Οι Γαλατσιώτες , γνωρίζουν ότι η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου παρακολουθεί ασκαρδαμυκτί τον Πίκουλα. Επίσης,
  • Οι Γαλατσιώτες ,ενημερώθηκαν ότι η κ.Δούρου θα επιθεωρήσει έργα στο Γαλάτσι . 
    Η ενημέρωση δεν φώτιζε  εάν ,εκτός Μαρκόπουλου,στην ομάδα υποδοχής της Περιφερειάρχου θα ήταν και η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης  και υποψήφια Δήμαρχος  Γαλατσίου κ .Α Σαπουνά. Επίσης,
  •  Οι Γαλατσιώτες, αυτό που ΔΕΝ γνωρίζουν είναι ότι η αξιόμαχη ομάδα κρούσης  του Πίκουλα είχε ετοιμάσει 5 (πέντε) τεράστια << πανό >> των  9,5 μέτρων  με ...ευγενικά συνθήματα υποδοχής .Θα τα τοποθετούσαν νωρίς το πρωί  της επίσκεψης,  σε περίοπτα μέρη της πόλης.Επίσης,
  • Οι Γαλατσιώτες, δεν ήξεραν ότι,παράλληλα με τα << πανό >>, η πολυάριθμη ομάδα κρούσης του Πίκουλα πραγματοποιούσε  <<πρόβες υποδοχής>> σε υπόγειο χώρο. Ελάχιστοι δε γνωρίζουν ( οι μυημένοι μόνον ) ότι συχνά κυκλοφορεί στη πόλη  μεταμφιεσμένος με φουντωτή   περούκα, γυαλί και αλλοιωμένα   χαρακτηριστικά...(άφρο)
  • Παρά ταύτα, οι προετοιμασίες υποδοχής του Πίκουλα, υπέπεσαν στην αντίληψη του    μηχανισμού<<ανίχνευσης>> που διαθέτει  η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου  και έντρομος ( ο μηχανισμός ) εισηγήθηκε  την ακύρωση της... όχι προεκλογικής περιοδείας.

Κρίμα. Από τις ενέργειες του Πίκουλα, το Γαλάτσι  δεν έχει ακόμη ανταμώσει  την τελειότητα του Δημοτικού βίου.Δεν είναι λίγο να στερείται η πόλη μας,  μίας ακόμη φιέστας! 


ΥΓ.Και να σκεφθεί κανείς ότι η τρομοκρατία που ασκεί ο Πίκουλας στον ΣΥΡΙΖΑ, έχει οδηγήσει στην ματαίωση κι άλλης επίσκεψης,αυτής  της  Υπουργού Αχτσιόγλου στην πόλη μας.
Κατόπιν των παραπάνω το θέμα Πίκουλα  θα συζητηθεί  σε ανώτερα κλιμάκια της Κουμουνδούρου με  σκοπό την εξουδετέρωση της τρομερής οργάνωσής του ,που έχει κατατρομάξει το κόμμα, ιδιαίτερα μετά την οργανική ένταξη σ'  αυτήν  του Κελεπούρη κι άλλων τινών.

                                                                 

 

Διαβάστε περισσότερα του ιδίου