e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

+

Γιατί υποψήφια

Συμμετέχω γιατί πιστεύω στον ενεργό πολίτη,το πολίτη που μάχεται και οραματίζεται,στοχεύει και πετυχαίνει.

Αναλαμβάνοντας ο καθένας από εμάς την ευθύνη του, έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε το τόπο μας ,δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Το όραμά μου για το Γαλάτσι,είναι να γίνει μια πόλη πρότυπο στη.ποιότητα και στην ταχύτητα των παρεχόμενων δημοτικών υπηρεσιών, στη καθαριότητα και στο πράσινο,στην κοινωνική ευθύνη στην συλλογικότητα και τον εθελοντισμό, στην ασφάλεια των κατοίκων, στην ενθάρρυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας ,στο πολιτισμό και την ψυχαγωγία,

Μια πόλη που θα αγκαλιάζει τα παιδιά και τους απόμαχους της ζωής.

Εμπιστεύομαι και συμπορεύομαι με τον Κώστα Ζώμπο,γιατί πέρα από καταξιωμένος επιστήμονας,διακρίνεται για το ήθος την οργανωτικότητα και την εργατικότητα.
Η εμπειρία του και η ενασχόλησή του με τα κοινά,δίνουν την βεβαιότητα για την επιτυχία σε ότι έχουμε οραματιστεί.

 

Ζωγραφίζοντας...το όραμα για το μέλλον

Λίγα λόγια , πολλά μικρά  και καθημερινά έργα 

Ανάδειξη του Καμινιού σ’ έναν πραγματικό πολιτιστικό πολυχώρο Ένα εμβληματικό κτίριο , σύμβολο της πόλης, που με τις σύγχρονες τεχνολογίες ,θα συνδέει το παρόν της, με  το παρελθόν της, αλλά και το μέλλον της.

• Με στόχο τα μεγάλα έργα(κεντρική πλατεία), ξεκινάμε άμεσα την υλοποίηση των μικρών αλλά σημαντικών για την καθημερινότητά μας(πεζόδρομοι ,πεζοδρόμια, δρόμοι ,διαβάσεις πεζών…)
Θέλουμε να βλέπουμε στους δρόμους και τις πλατείες τα άτομα με αναπηρίες να μοιράζονται  μαζί μας ,κάποιες στιγμές ,κάποιες χαρές.

Αποκέντρωση..Δίνουμε ζωή στις γειτονιές ,εκεί που τα παιδιά μας ,ζουν ,μεγαλώνουν και παίζουν 

Οn line υπηρεσίες του Δήμου ... που θα συμβάλλουν  στην καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη,  στην αποφυγή άσκοπων και χρονοβόρων μετακινήσεων

Βιογραφικό

Η Εύη γεννήθηκε  μεγάλωσε και συνεχίζει να ζει  στο Γαλάτσι.Λογικό λοιπόν να έχει περάσει και από την "θρυλική" Γκράβα ,απ' όπου και αποφοίτησε(1ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου)

Προέρχεται από μια οικογένεια με μακρά συμμετοχή στα κοινά του Δήμου μας.Είναι παντρεμένη με τον Σάββα Κοτρίδη και έχουν ένα παιδί τον Γιώργο, που σπουδάζει στο Πολυτεχνείο της Κρήτης.

- Έλαβε πτυχίο Ειδικότητας Συντηρητών Έργων τέχνης και Αρχαιολογικών Ευρημάτων.

- Κατέχει δύο πτυχία χορού Εlementary Intermediate από το Imperial Society of Teachers of Dancing

-Φοίτησε στη σχολή Κορέλκο στους Η/Υ ,παρακολουθώντας παράλληλα και άλλα σεμινάρια που αφορούσαν τη Διοίκηση Επιχειρήσεων

-Ξεκίνησε την επαγγελματική της εμπειρία εργαζόμενη στην Διεύθυνση Συντήρησης Αρχαιοτήτων

-Συνέχισε ως δασκάλα χορού μοντέρνου και jazz

-Tα τελευταία 30 χρόνια ,εργάστηκε στα Ελληνικά  Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.),απ' όπου και συνταξιοδοτήθηκε ως προϊσταμένη από το Ταχυδρομικό Κατάστημα Αμαρουσίου (ΤΗΕ MALL)

Η καταγωγή της είναι από τη Κάρυστο και είναι μέλος και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Αδελφότητας Καρυστίων.

Ο χορός και η ζωγραφική ,που από μικρή αγαπούσε ,μαζί με το σημερινό ενδιαφέρον της για την φωτογραφία, είναι τα χόμπι ,που  καταναλώνουν τον ελεύθερο χρόνο της.
Έχει συμμετάσχει σε ομαδική έκθεση ζωγραφικής  του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου,όπως και σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας του Δήμου Γαλατσίου.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

FB: Evi Daska

 

daskapaint1
daskapaint1 daskapaint1
paint2daska
paint2daska paint2daska
daskapaint5
daskapaint5 daskapaint5
daskapaint6
daskapaint6 daskapaint6
daskapaint9
daskapaint9 daskapaint9
daskapaint3
daskapaint3 daskapaint3
daskapaint2
daskapaint2 daskapaint2
daskapaint8
daskapaint8 daskapaint8
daskapaint4
daskapaint4 daskapaint4
daskapaint7
daskapaint7 daskapaint7