e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Η  Πρωτοβουλία Συζητήσεων Θεμάτων Αυτοδιοίκησης  “ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ" στα πλαίσια   των  συζητήσεων με θέματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση και το Γαλάτσι, διοργανώνει συζήτηση με θέμα το "Κέντρο Πόλης" .Ένα Κέντρο Πόλης που αν και συζητιέται  ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα τελευταία 30 χρόνια ,δεν έχει ακόμα δημιουργηθεί. 

Η Δημοτική Πρωτοβουλία ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στην συζήτηση θεμάτων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ,πρωτοεμφανίστηκε - όπως είναι γνωστό –όταν ακόμη ήταν υπό Σύσταση, με το θέμα «ΠΑΛΑΙ». Ήδη όμως είναι 15μελής Πυρήνας Συμμετοχής ,ο οποίος ελπίζουμε να διευρύνεται Συνεχώς και ο οποίος συνεχίζοντας το οδοιπορικό των Συζητήσεων θα παρουσιάσει την Πρότασή του για το ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΗΣ.

Η πρότασή μας για το θέμα αυτό, δεν είναι τωρινή. Είναι μία πρόταση που έχει κατατεθεί τόσο σ’ επίπεδο κοινωνίας όσο και σ’  επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου ΕΝΩΤΙΚΑ από διάφορες Δημοτικές Κινήσεις και Ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους, πριν από 20 χρόνια.

Εξακολουθεί όμως και σήμερα να είναι επίκαιρη Αναγκαία και Εφικτή. Με την Σημείωση ,ότι ο Δήμος έχει την τελευταία Δυνατότητα να την εντάξει σ’ έναν στοιχειοθετημένο Δημοτικό Προγραμματισμό.
Και όταν λέμε ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΗΣ ,εννοούμε Κέντρο Πόλης και όχι μια Απλή Πλατεία του Π. Τέρματος 

Η Σχετική Συζήτηση όπως αναφέρουμε  και στην αρχή, θα πραγματοποιηθεί 

Στις 28 Μάρτη 2020 ,ημέρα Σάββατο και ώρα 7.μ.μ. στο Ισόγειο του Δημαρχείου (Ιπποκράτους &  Αρχιμήδους 2)

Στην Συζήτηση αυτή ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ 

• Αρχικά και ιδιαίτερα τους εκφραστές των Δημοτικών Παρατάξεων της εποχής εκείνης, με την παράκληση να λάβουν τον λόγο και να παρουσιάσουν τις απόψεις τους, ακόμα και αν σήμερα είναι διαφορετικές

 

Στην συνέχεια, όπως κάνουμε κάθε φορά, μ’ αυτή την Ανοιχτή μας Ενημέρωση, ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ 

• Τους νυν και πρώην Δημοτικούς Συμβούλους 

• Την Δημοτική Αρχή και τους εκπροσώπους των Δημοτικών παρατάξεων

• Τους εκπροσώπους των Τοπικών Φορέων και τα μέλη αυτών

• Τους εκφραστές του Τοπικού Τύπου και φυσικά

• Τους ΠΟΛΙΤΕΣ

Θα θεωρήσουμε μεγάλη μας τιμή να παραβρεθούν ελπίζοντας δε ότι θα ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας και θα συμμετάσχουν στον Σχετικό Διάλογο, τους ευχαριστούμε προκαταβολικά 

 

ΓΑΛΑΤΣΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020 

Φιλικά 

Ηλίας Μιμηγιάννης 

Κιν. 6981 243 101