e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

  .... σε μια πόλη που φαινομενικά δείχνει  ήρεμη,αλλά στο παρασκήνιο κυριαρχούν η ίντριγκα,η λόξα ,η μωροφιλοδοξία και το κουτσομπολιό.Πέρασαν   οι Δημοτικές Εκλογές  ζούμε στον αστερισμό του Κορωνοϊού και τίποτα και κανένας  δεν είναι όπως πριν. Υπόσχομαι να τα ανακαλύψω,να τα αποκαλύψω όλα....

 

 

 

 

Φιλενέδες , χωρίς κανένα ενδοιασμό ή διάθεση λογοκρισίας ,παραθέτω  την απάντηση που στάλθηκε για το  χθεσινο καθαρά πολιτικό μου σχόλιο..

Kolotumbes και στο Γαλάτσι....για το ΠΑΛΑΙ?(Κάντε κλικ να το διαβάσετε)

Μια  απάντηση  με έντονες σεξιστικές αναφορές  .Μια απάντηση  με  ισχυρή δόση... σεξισμού και προσωπικών  υπονοούμενων , που φτάνει έως τους ήρωες του 1821,  βάλλει  διαχρονικά κατά των γυναικών. ...και δεν  δίνει απαντήσεις. στις "κατηγορίες"

Την αφήνω στην κρίση σας και στο φεμινιστικό συναίσθημά σας....ελπίζοντας και  σε παρέμβαση του Τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής του Σύριζα(συντρόφισσσες του Αριστερίζοντα και Φιλοσυρίζοντα αθρογράφου) 

 

Προς Μiss Marple

Αγαπητή μου δεσποινίς Marple

Τόσα χρόνια μαζί σου,  μου κόλλησες και τα  << χούγια >>  σου, στις κωλοτούμπες. 

Μόνο που εσύ  τις απολαμβάνεις ( τις κολοτούμπες ) καθόσον δεσποινίς , αντίθετα εγώ ζορίζομαι,  καθόσον γόνος αγέρωχων  τουρκομάχων μυστακοφόρων.

Και ,ως γνωστόν, οι πρόγονοί μου  <<αμαρτωλοί και  κλέφτες >> δεν γνώριζαν την κολοτούμπα, παρά μόνον  την καβάλα, επειδή κυκλοφορούσαν έφιπποι ,εξ  ου και το ασμα:

|<< καβάλα παν στην εκκλησιά,
καβάλα κοινωνάνε ,καβάλα παν στους αγώνες
....>> .

Την τεχνική της καβάλας και όχι της κολοτούμπας , την κατείχε ο Παππούς μου, ο  Κολοκοτρώνης, ακόμη και όταν συναντιόταν <<αγωνιστικά>> με την  χήρα Μπουμπουλίνα.

Το έχει γράψει η ιστορία  ότι, πράγματι ,   ο  << αρχιστράτηγος του Μωριά >> ,είχε ζηλευτή απόδοση  σε όλα τα πεδία. Λέγανε και γι αυτόν διάφορα όπως εσύ τώρα για εμένα    ( κωλοτούμπες ) ,τα άκουσε  ο Δράμαλης, τα πίστεψε ο βλαξ,   και έφιππος  (δηλαδή καβάλα) όρμησε κατά των Γρεκών, όμως  για κακή του τύχη, στα Δερβενάκια ,ο παππούς μου τον δίδαξε τι εστί πραγματική καβάλα.                                                 
Τον υποχρέωσε σε κολοτούμπα.

 Εγώ δεν φιλοδοξώ να σε διδάξω καμία νεότερη τεχνική κολοτούμπας ,γιατί είσαι πλέον εμπειρη  στο είδος, από ΠΑΣΟΚ, σε Αυλωνίτη, σε φανατικό ΣΥΡΙΖΑ, τώρα πολέμιό του που ανακαλύπτει τις χάρες του Μεσία.

 Επειδή δεν είσαι Δράμαλης ,είσαι μία αέρινη Δεσποινίς, πρέπει  να σου φερόμαστε  με τακτ. Γι αυτό, άλλη φορά, δεν θα βγάλω στην φόρα τις  περιπλανήσεις σου, ούτε σε πιο  από τα παραπάνω πολιτικά στέκια έχεις αφήσει την παρθενία σου.  


Σας  ευχαριστώ για την δημοσίευση
(που ελπίζω να μην λογοκρίνετε)

Ικαρος Κολοκοτρόπουλος

 

 

ΥΓ.  «Οι φωτό  αποτελουν προϊόν μυθοπλασίας. Οι δύσκολες εποχές που περνάμε  απαιτούν  χιούμορ και  γέλιο»...

 

 

....Πιο παλιά

- Kolotumbes και στο Γαλάτσι....για το ΠΑΛΑΙ?

Εθελοντές ....για τα έργα στην Λεωφόρο Βείκου!!! 

- Ο Μαρκόπουλος,ο Τσίπρας ...και ο έρπης!!!

Ο Δήμαρχος δεν θα έπρεπε να ήταν στον αγιασμό των σχολείων..