e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 Αγαπητή μου marple,


Τα γεγονότα με υποχρεώνουν να αναγνωρίσω την τεράστια επιρροή που ασκείς επάνω στους κρατούντες στην πόλη του Γαλατσίου.
Εκτός από άλλες ευρηματικές δυνατότητες που αποδεδειγμένα διαθέτεις, τα καυτερά σου σχόλια και οι αναλύσεις στις οποίες επιδίδεσαι (λύκοι, πρόβατα.... ) ,σου προσδίδουν τεράστια δύναμη.
Αποδείξεις τούτου έχουμε από τις δραστικές εσπευσμένες μεταβολές που σημειώθηκαν στα... χρώματα ( όχι μόνον ) της παράνομης εγκατάστασης Ναϊδριου στην προστατευόμενη περιοχή του Άλσους . Πράγματι μετά τις αναρτήσεις σου, τα χρώματα του... θεόσταλτου Ναϊδριου άλλαξαν!.

Το αρχικά κόκκινο χρώμα, που στη συνέχεια έγινε πράσινο ( και οι οπαδοί ψηφίζουν),τελικά άλλαξε και πάλι. Αυτή τη φορά , προτίμησαν να το κουκουλώσουν με πανιά χρώματος γκρί με τα οποία το περιέδεσαν, αφήνοντας απέξω μόνον τον άσπρο τρούλο. Όμως , ο καλός άνεμος που φυσάει στην περιοχή αποκαλύπτει και την εσώτερη πλευρά χρώματος μπλε που έχουν τα πανιά .

‘Ετσι, στο καταπράσινο βανδαλισμένο τοπίο (η << φαγάνα >> έκανε την... δουλειά της ) ,δεν απουσιάζει το προνομιούχο μπλέ που, ως γνωστόν , μόνο με αυτό προοδεύεις!.



Στην χειμαζόμενη κοινωνία μας που αγωνιωδώς αναζητά διέξοδο από τα επικίνδυνα αδιέξοδα της ασύδοτης αειφόρου ανάπτυξης, κάποιοι δεν εννοούν να ακούσουν τα μηνύματα που στέλνει η πανδημία. Εξακολουθούν όπως έχουν μάθει, ατομοκεντρικά , στην ματαιότητα των αξιωμάτων που για την κατάκτησή τους και την διατήρησή τους ,<< καλό είναι να ακουμπάμε, διακριτικά ή όχι, στο κόμμα και, γιατί όχι, στην εκκλησία >>!!!.

 

26/1/21 Ίκαρος Πετρόπουλος

 

     Γιατί δεν κατέβηκες στις Δημοτικές εκλογές;

     Αντίο....Βασίλη Αποστολίδη