e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Η εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε την Τρίτη αργά το βράδυ, σε πιλοτή πολυκατοικίας στην οδό Ανταίου στο Γαλάτσι, όπου υπήρχαν σταθμευμένα τέσσερα αυτοκίνητα. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο οι φλόγες έφτασαν μέχρι τα μπαλκόνια του πρώτου ορόφου, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός και οι ένοικοι να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματα τους εκκενώνοντας την πολυκατοικία. Σε αυτή την προσπάθεια, μια γυναίκα έπεσε στη σκάλα και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά στο πόδι.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο, αφού έσβησαν την πυρκαγιά, διαπίστωσαν ότι στην πολυκατοικία μένουν δύο αστυνομικοί, κάτι που αυτόματα τους έκανε «στόχους» των εμπρηστών, αφού οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, που πήγαν στο σημείο ,υπέθεσαν ότι η "επίθεση" έγινε ως ένδειξη συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.Σύντομα, όμως, διαπίστωσαν πως οι αστυνομικοί δεν σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στην πυλωτή, αλλά σε διάφορα σημεία γύρω από την πολυκατοικία , με αποτέλεσμα να χάσουν τα αυτοκίνητα τους τέσσερις πολίτες, ένοικοι της συγκεκριμένης πολυκατοικίας!

Την υπόθεση ανέλαβαν αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας οι οποίοι ερευνούν κι όλες τις επιθέσεις που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα στην Αττική, ως συμπαράσταση στα αιτήματα του Δημήτρη Κουφοντίνα που βρίσκεται σε απεργία πείνας και ήδη νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου της Λαμίας. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας , ξεκίνησε την απεργία πείνας στις 8 Ιανουαρίου, ζητώντας να μεταχθεί από τις φυλακές του Δομοκού σε αυτές του Κορυδαλλού, και από τότε έχουν διαπραχθεί περισσότερες από 30 εμπρηστικές επιθέσεις με στόχους κυρίως ΑΤΜ τραπεζών και αυτοκίνητα αστυνομικών

.

 

ΠΗΓΗ SPUTNIK

YΓ. ..Φωτογραφίες αρχείου