e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

  .... σε μια πόλη που φαινομενικά δείχνει  ήρεμη,αλλά στο παρασκήνιο κυριαρχούν η ίντριγκα,η λόξα ,η μωροφιλοδοξία και το κουτσομπολιό.Πέρασαν   οι Δημοτικές Εκλογές  ζούμε στον αστερισμό του Κορωνοϊού και τίποτα και κανένας  δεν είναι όπως πριν. Υπόσχομαι να τα ανακαλύψω,να τα αποκαλύψω όλα....

 

 

 

 

 

Σχεδόν δυο χρόνια μετά της Δημοτικές εκλογές...μπορούμε με σιγουριά πλέον ,να εξηγήσουμε το "Colpo Grosso" του Σύριζα στις Εκλογές εκείνες.

Οι πιο νέοι,(οι παλαιότεροι ίσως έχουν συμπτώματα άνοιας) θα θυμούνται τον ψιλοχαμό που είχε γίνει,όταν (μεγαλο)στελέχη του  Ριζοσπαστικού Αριστερού Συνασπισμού είχαν στηρίξει σχεδόν ανοιχτά την κ. Έλενα Ζέρβα επικεφαλής της παράταξης  "Γαλάτσι του Αύριο"...και όχι την επίσημη δημοτική κίνηση "Γαλάτσι από κοινού" 

Βλέπετε φιλενάδες κανένας δεν είχε πάρει χαμπάρι αυτό που παιζόταν τότε, για να μπορέσει ο Σύριζα στο Γαλάτσι,με δεδομένες τις δυσκολίες, να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο...

Γιατί δεν πρέπει να  ξεχνάμε και τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί ,από τις τσάρκες του Μαρκό στην Βέϊκου με την Ρένα ..την τότε Περιφερειάρχη του Σύριζα.

Να λοιπόν ..που η δικαίωση για κάποιους δεν άργησε να έρθει.Το "Γαλάτσι του Αύριο" της Ζέρβα...ήταν  ο "Σύριζα του Σήμερα"

Η νέα σύνθεση  του Γραφείου του Σύριζα στο Γαλάτσι ....έκρυβε μια "έκπληξη" .Η κυρία Έλενα Ζέρβα ,που όπως ήταν γνωστό(σε λίγους) είχε γίνει Μέλος της Οργάνωσης τον χρόνο που μας πέρασε, εκλέχθηκε και στην Συντονιστική επιτροπή του κόμματος.

Έτσι ο Σύριζα,θα εκπροσωπείται πλέον στο Δημοτικό Συμβούλιο, από 3 Δημοτικούς Συμβούλους. Προφανώς "Γαλάτσι από κοινού" και "Γαλάτσι του Αύριο" ...συγχωνεύονται και γίνονται .."Μπάχαλο από κοινού" 

Kακιούλες θα πείτε...Γιατί μπάχαλο? 

Mα γιατί ...το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Σύριζα, η Έλενα, σχεδόν πάντα διαφοροποιείται από τους υπόλοιπους δύο,οι οποίοι δεν είναι ότι συμφωνουν και πάντα μεταξύ τους.

Φανταστείτε μόνο,ότι στο χαμό που έχει γίνει για το εκκλησάκι,ο Σύριζα και η Δημοτική του παράταξη έχουν βγάλει πύρινες καταγγελτικές ανακοινώσεις και ζητούν την αποκαθήλωσή του ,ενώ η κυρία Ζέρβα στηρίζει την νομιμοποιήσή του...

Ελπίζουμε να βρεθεί η χρυσή τομή.....που θα ικανοποιεί και τις δυο πλευρές(π.χ. νομιμοποίηση του μισού και γκρέμισμα του υπολοιπου μισού)!!


 

 

....Πιο παλιά

- Leccaculo στα Ιταλικά...γλειφτρόνι στα δικά μας..

Δέηση στην Αγία Γλυκερία ... για το εκκλησάκι στο Αλσος Βέϊκου!!!

' ένα σμπάρο ...δυο εκκλησάκια!!!

- Εκκλησάκι....και πρόβατα στο Άλσος Βέϊκου,ζωντανεύουν ιστορικές μνήμες!!

-Συνέχεια στο σήριαλ " εκκλησάκι" ....Μεταφέρθηκε στο κέντρο Γαλατσίου

- Μετά από τις διαμαρτυρίες, τo εκκλησάκι στο Άλσος Βέϊκου...άλλαξε χρώμα!!!

- Καβάλα πάει στην εκκλησιά(στο Άλσος),καβάλα προσκυνάει...ο Δήμαρχος!!

Το δώρο του Αη Βασίλη στον Δήμαρχο

-
Οι (αριστεροί) μάγοι με τα δώρα...στο Δημαρχείο

- Τι ζήτησε φέτος ο Δήμαρχος από τον Αη Βασίλη..

- Έτοιμοι(ες) για το ραντεβού σας...με τον Δήμαρχο?
-
 Σεξιστική επίθεση ...η απάντηση για τις κωλοτούμπες.

Kolotumbes και στο Γαλάτσι....για το ΠΑΛΑΙ?

Εθελοντές ....για τα έργα στην Λεωφόρο Βείκου!!! 

- Ο Μαρκόπουλος,ο Τσίπρας ...και ο έρπης!!!

 

Ο Δήμαρχος δεν θα έπρεπε να ήταν στον αγιασμό των σχολείων..