e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

  .... σε μια πόλη που φαινομενικά δείχνει  ήρεμη,αλλά στο παρασκήνιο κυριαρχούν η ίντριγκα,η λόξα ,η μωροφιλοδοξία και το κουτσομπολιό.Πέρασαν   οι Δημοτικές Εκλογές  ζούμε στον αστερισμό του Κορωνοϊού και τίποτα και κανένας  δεν είναι όπως πριν. Υπόσχομαι να τα ανακαλύψω,να τα αποκαλύψω όλα....

 

 

 

 

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε  το "άνοιγμα" του Σύριζα στην κοινωνία, με την εκλογή της Έλενας Ζέρβας στο τοπικό Γραφείο στο Γαλάτσι.

Μια κίνηση που δεν θα μπορούσε βέβαια να μείνει αναπάντητη από τους άσπονδους συντρόφους του ΚΚΕ.Με μια κίνηση ματ(***)...προσπάθησαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις ,να βάλουν φτερά  στην οργάνωση ,και να την κάνουν να "πετάξει ", τουλάχιστον σε δημοτικό επίπεδο.

Βέβαια ,όπως είναι γνωστό,οι σύντροφοι είναι λίγο μυστικοπαθείς και ειδικά σε ζητήματα συνεργασιών αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας ..σαν τον διάβολο το λιβάνι.

Έτσι λοιπόν πραγματοποιήθηκε συνάντηση υψηλού επιπέδου(Αλαβάνος ,Ευρωβουλευτής ΚΚΕ)  σε Πλατεία στα όρια του Γαλατσίου, την οποία  προμόταρε  ιστοσελίδα του Κόμματος. Ενώ όμως φαίνονταν καθαρά τα πρόσωπα όλων των παρευρισκόμενων, είχε πέσει μια θολούρα στο πρόσωπο ενός ...και μοναδικού.
Προφανώς μόνο τυχαία δεν ήταν η απόκρυψη του συγκεκριμένου ατόμου...Δεν ξέραμε βέβαια , ποια πλευρά πήρε αυτή τη πρωτοβουλία..

...Το Κόμμα στη λογική... "Φύλαγε τις ψήφους σου ...για να 'χεις τις μισές?

ή ο συνομιλητής του ΚΚΕ στη λογική..."Μ' αυτούς...χωριό δεν κάνεις" ?

 

Όταν όμως ανακάλυψα(σιγά μην μου έμενε κρυφό) ποιο ήταν το  θολό αυτό πρόσωπο ...κατάλαβα ,ότι  η πρωτοβουλία αυτή(κρύψιμο του προσώπου) ..ανήκε και στις δυο πλευρές...

 

....το ΚΚΕ ναι μεν  θέλει να "πετάξει" στο Γαλάτσι με τα φτερά του Ικαρου Πετρόπουλου,φοβάται όμως μη τυχόν πετάξει πάρα πολύ ψηλά και καούν τα φτερά από τον Ήλιο... 

Γιατί ο ελευθερόφρων Ικαρος....διακρίνεται για την ανυπακοή του, κάποιες  αριστερές ψιλοκολοτουμπίτσες...και κάποια ψιλοκονέ με τον Δήμαρχο Μαρκόπουλο..
.

Θα μου πείτε και που τα ήξεραν όλα αυτά στο ΚΚΕ?Το μέλος  που τον πρότεινε....είναι και κουμπαράκι του!!!

Και ο Ίκαρος όμως κρατάει μια πισινή ...για τη περίπτωση που οι συζητήσεις δεν έχουν αίσιο τέλος.Γιατί ...τον περιμένουν πάντα στη γωνία,κάποια μέλη του Συλλογου της ΔΡΑΣΗΣ.

 

ΥΓ...(***) Κίνηση ΜΑΤ στην δημοτική σκακιέρα, απέναντι στον Σύριζα ...γιατί και από εκεί του έχουν γίνει κατά καιρούς προτάσεις συνεργασίας.
Γιατι ο Ίκαρος είναι ένας "Πολύφερνος Γαμπρός"

 

 

 

 

 

....Πιο παλιά

- Smart...Galatsi

- Leccaculo στα Ιταλικά...γλειφτρόνι στα δικά μας..

- "Mπάχαλο από κοινού" ..στον Σύριζα

Δέηση στην Αγία Γλυκερία ... για το εκκλησάκι στο Αλσος Βέϊκου!!!

' ένα σμπάρο ...δυο εκκλησάκια!!!

- Εκκλησάκι....και πρόβατα στο Άλσος Βέϊκου,ζωντανεύουν ιστορικές μνήμες!!

-Συνέχεια στο σήριαλ " εκκλησάκι" ....Μεταφέρθηκε στο κέντρο Γαλατσίου

- Μετά από τις διαμαρτυρίες, τo εκκλησάκι στο Άλσος Βέϊκου...άλλαξε χρώμα!!!

- Καβάλα πάει στην εκκλησιά(στο Άλσος),καβάλα προσκυνάει...ο Δήμαρχος!!

Το δώρο του Αη Βασίλη στον Δήμαρχο

-
Οι (αριστεροί) μάγοι με τα δώρα...στο Δημαρχείο

- Τι ζήτησε φέτος ο Δήμαρχος από τον Αη Βασίλη..

- Έτοιμοι(ες) για το ραντεβού σας...με τον Δήμαρχο?
-
 Σεξιστική επίθεση ...η απάντηση για τις κωλοτούμπες.

Kolotumbes και στο Γαλάτσι....για το ΠΑΛΑΙ?

Εθελοντές ....για τα έργα στην Λεωφόρο Βείκου!!! 

- Ο Μαρκόπουλος,ο Τσίπρας ...και ο έρπης!!!

 

Ο Δήμαρχος δεν θα έπρεπε να ήταν στον αγιασμό των σχολείων..