e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής Δράσης Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για την Κατάθλιψη έχουν ξεκινήσει, από την Παρασκευή 19/3 και για 3 εβδομάδες, διαδικτυακά  σεμινάρια με θέμα την κατάθλιψη και την αντιμετώπισή της.

 Ο κύκλος σεμιναρίων για την κατάλιψη ολοκληρώνεται  τη Παρασκευή Παρασκευή 2/4/21, 12.30μμ με θέμα

   – Κατάθλιψη – υποστήριξη των φροντιστών

που θα πραγματοποιηθεί από το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων ,σε συνεργασία με την Σμαράγδα Χρηστάκη ,υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής!!!

Για να παρακολουθήσετε την ημερίδα παρακαλούμε κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο (link) την αντίστοιχη ημερομηνία:

 

2/4 – 12.30           –              https://zoom.us/j/93762810460

Σημειώνεται ότι το εν λόγω webinar θα μεταδίδεται και live στο facebook από την σελίδα ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Κεντρική Δομή https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias 

 

 

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γαλατσίου, αναγνωρίζοντας τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, προχώρησε στη διοργάνωση webinar με θέμα «Πανδημία: ψυχολογικές επιπτώσεις και διαχείριση», την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, με την ψυχολόγο κα. Χριστίνα Παντελοπούλου, ειδικευμένη στη γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεία.

Πανδημία, ψυχολογικές επιπτώσεις και διαχείριση

Στο παραπάνω  link ,μπορείτε να κατεβάσετε την παρουσίαση της κ. Παντελοπούλου και αν επιθυμείτε να επαναληφθεί το εν λόγω διαδικτυακό webinar παρακαλούμε να στείλετε μήνυμα, είτε στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε στο FB Δήμος Γαλατσίου Ενημέρωση.