e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι
 
Η τηλεοπτική εκπομπή "Πολίτες και Ενημέρωση", που παρουσιάζει θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεν είναι κάτι το καινούργιο ,είναι μια επιστροφή στο μέλλον .Ξεκίνησε στην τηλεόραση GTV το 1994 στο Γαλάτσι με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Μανώλη Τσουπάκη. και επέστρεψε σήμερα στο Διαδίκτυο με τον ίδιο παρουσιαστή.

Η τρίτη διαδικτυακή εκπομπή Γαλάτσι: Πολίτες και Ενημέρωση το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουλίου ,είχε καλεσμένο τον επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης " Γαλάτσι ο Τόπος μου ", Σπύρο Παναγιώτου. Οι προσδοκίες για μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση εφ' όλης της ύλης δεν διαψεύστηκαν, αφού ο Σπύρος Παναγιώτου είναι μια από τις ενημερωμένες φωνές του Δημοτικού Συμβουλίου.Πάντα έτοιμος ,ενημερωμένος και με τεκμηριωμένες παρεμβάσεις.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας...Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, Ναίσκος στο Άλσος Βείκου, Πολιτιστικές εκδηλώσεις ,Κεντρική Πλατεία ,Ανακύκλωση, Πυροπροστασία, λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου...Δημοτικές εκλογές κ.λ.π

 
 
Παρεμβάσεις στην εκπομπή έκανε και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της δημοτικής κίνησης " Γαλάτσι ο Τόπος μου ", Άρης Παπαδοκωστόπουλος.