e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Και αγώνας ποδοσφαίρου με κόουτς τον Ερντογάν                                                                 

Στις εκδηλώσεις του ψευδοκράτους  περιλαμβάνεται και ένας ποδοσφαιρικός αγώνας  στην  κατεχόμενη Λευκωσία  με την συμμετοχή διαφόρων διάσημων  αλλά και παλαίμαχων  τούρκων ποδοσφαιριστών  με τον τούρκο πρόεδρο  Ρετζεπ Ταγίπ  Ερντογάν  σε ρόλο προπονητή. Το εξωφρενικό με  τον ποδοσφαιρικό αυτόν αγώνα  που τον αποκάλυψε η εφημερίδα  << Sabah >>  είναι ότι τον προετοιμάζει  ο Ατζούν  Ιλιτζαλί ,ο γνωστός παραγωγός του ριάλιτυ επιβίωσης  << Survivor >>.                                                                                                                              

 Ο Ιλιτζαλί ποτέ δεν έκρυψε τον θαυμασμό  προς τον Ταγίπ Ερντογάν ,ενώ διατηρεί μία ιδιαίτερη σχέση με τα κατεχόμενα.

Όταν παιζόταν το Ελληνοτουρκικό << S
urvivor >>,προγραμμάτιζε να κάνει τον τελικό του παιχνιδιού στην κατεχόμενη Κερύνεια ,πλην όμως υπήρξε αντίδραση από την Αθήνα  και έτσι έκανε τον τελικό στο Γαλάτσι.                                                                                

Τώρα , όμως , σύμφωνα με τα  τούρκικα ΜΜΕ ,οργανώνει αυτόν τον αγώνα  στο στάδιο << Ατατούρκ >>  στην κατεχόμενη Λευκωσία  στο πλαίσιο, όπως λέει , του τριήμερου φεστιβάλ με τίτλο  << Διεθνές φεστιβάλ Αθλητισμού και Πολιτισμού  Βόρειας Κύπρου >> για τα 47 χρόνια  από την τουρκική εισβολή στην Μεγαλόνησο. Ο Ταγίπ Ερντογάν που  επιχειρεί μέσω του ποδοσφαίρου  να αυξήσει την  δημοφιλία του,  βοηθούντος  του
mr survivor, δεν πρόκειται να παίξει σε αυτόν τον αγώνα, αλλά θα κάνει τον προπονητή  και θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα.                              

Στον αγώνα ωστόσο θα λάβει μέρος  ο τούρκος Υπουργός Εσωτερικών  Σουλειμάν Σοιλού  γνωστός μετά τις αποκαλύψεις που κάνει για την δράση του  ο τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάι Πεκέρ >>.

( κείμενο για πραγματική μελέτη ,συγκρίσεις, μεταφορές και... λύπη ή οργή  ή σιωπή !).

Δημοσιεύθηκε στις 18/7/21 στο  << ΒΗΜΑ >>,μιας από τις δύο  << ναυαρχίδες>>  της εγχώριας ελίτ.

 

 

"Του Ίκαρου Πετρόπουλου "

 

     Γιατί δεν κατέβηκες στις Δημοτικές εκλογές;

     Αντίο....Βασίλη Αποστολίδη