e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Απρόσεκτος ήταν ένας 23χρονος, ο οποίος μαζί με μια συνεργό του στις 21 Νοεμβρίου επιχείρησαν να ληστέψουν υπάλληλο βενζινάδικου στο Γαλάτσι. Κατά τη διαφυγή τους όμως, του έπεσε το δίπλωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Β.Α., υπάλληλος του βενζινάδικου, την περασμένη Κυριακή, στις 9 το πρωί, πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου και κατήγγειλε την απόπειρα ληστείας σε βάρος του, λίγες ώρες πριν, στις 5 τα ξημερώματα.Μαζί με την καταγγελία ..παρέδωσε και το δίπλωμα οδήγησης που είχε πέσει από τον επίδοξο ληστή.

Στην κατάθεσή του φέρεται να υποστήριξε πως «δύο άγνωστοι δράστες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, που επέβαιναν σε μαύρο σκούτερ και φορώντας κράνος, ήρθαν ως πελάτες στο πρατήριο. Την ώρα που τους εξυπηρετούσα, ο άνδρας μου έριξε μια μπουνιά στο πρόσωπο και με έριξε στο έδαφος. Στη συνέχεια έπεσε πάνω μου και με ακινητοποίησε. Ταυτόχρονα, η γυναίκα έτρεξε εντός του καταστήματος, όμως δεν κατάφερε να πάρει τα χρήματα του ταμείου καθώς ήταν κρυμμένα. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο σκούτερ και τράπηκαν σε φυγή».

Ωστόσο, άφησαν  πίσω  και τα στοιχεία τους...αφού κατά την διάρκεια της βιαστικής φυγής τους έπεσε κάτω  το δίπλωμα του 23χρονου 

Πηγή:ifemerida