e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι



Ρε φίλε,  διεκδίκησες και κατέλαβες  το αξίωμα του πρωθυπουργού, του Δήμαρχου, του αντιδήμαρχου, του παράγοντα. Όχι μόνον  για την προβολή ( δόξα )  και την αντιπαροχή ,αλλά για να κάνεις την δουλειά που ορίζεται από το θεσμικό πλαίσιο για τον πρωθυπουργό, τον Δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο, τον παράγοντα.......

Δείχνεις να ξεχνάς ποια δουλειά ανέλαβες  και τι υποχρεώσεις επωμίστηκες και αφιερώνεσαι  στην  επικοινωνία, προβάλλοντας και μεγιστοποιώντας  την προσωπική σου συμβολή, ακόμη και στα αυτονόητα. Ακόμη και σε αυτά που άλλοι πρέπει να εκτελούν υπό την δική σου κατεύθυνση.

 Έτσι υποβαθμίζεις  το  έργο που μπορεί να παράγεις και δεν διαπαιδαγωγείς σωστά  τον πολίτη, τον δημότη . Μη ξεχνάς ότι, ως εκ του αξιώματός σου, με τον λόγο σου, με την πράξη σου διαπαιδαγωγείς τον πολίτη!. 

Στο e-galatsi  είδαμε τις δημοσιεύσεις της ΛαΪκής συσπείρωσης ,της  miss marple ,αλλά και του  λαλίστατου, ανώνυμου   << πεζοπόρου>> που δεν φροντίζει να κρύβει  την εξουσιαστική λαγνεία του  και ...απολαύσαμε  τους δημοτικούς αξιωματούχους να... μάχονται τον χιονιά!. Οι φωτογραφίες  είναι...απολαυστικές

Δεν δικαιούμεθα να αμφισβητήσουμε την αποτελεσματικότητα της δραστηριότητάς τους. Σίγουρα σκόρπισαν πολύ αλάτι σε δρόμους αλλά και  μπροστά σε εισόδους << ανώνυμων >> δημοτών!.                                                                                                 

Έχουμε, λοιπόν  ένα πανδημικό    φαινόμενο : Κυβέρνηση και Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι, και παράγοντες  ( με εξαιρέσεις )  υπερπροβάλλουν την εικόνα, σπαταλώνται στην επικοινωνία  με δηλώσεις , δελτία τύπου...).      

 Όμως,  όπως ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να αποστασιοποιείται από τις πράξεις – παραλείψεις των υπουργών του, έτσι και ο Μαρκόπουλος  δεν είναι αμέτοχος από την εικόνα που  προβάλλει ο ίδιος  και  φροντίζουν να προβάλλουν τα στελέχη του.

Όταν ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Στυλιανίδης ( θυμηθείτε με τι δηλώσεις τον εγκατέστησε στο επί τούτου ιδρυθέν υπουργείο )  δηλώνει απερίσκεπτα  ότι   << Η Αττική οδός μας είπε ότι έχει επαρκή οχήματα >>!!!!,δείχνουν πόσο απαράσκευοι ήταν  και  ότι δεν αντιλαμβάνονται το χρέος που έχουν αναλάβει έναντι του Ελληνικού λαού.  




 Όταν η ορισμένη από τον Δήμαρχο,   αντιδήμαρχος Τουρκοβουνίων- ΣΠΑΤ   ( αξίωμα σημαντικό  μεν διακοσμητικό δε ), δεν αντιλαμβάνεται το περιεχόμενο  που θα μπορούσε να έχει το αξίωμά της ,αν βέβαια  αυτή  το εννοούσε και συνειδητά το ασκούσε, δείχνουν  ασύμβατη με το αξίωμά της  οικολογική συνείδηση και παιδεία. Ίσως ,έτσι , αδικούν  τον εαυτό τους. 

 

Toυ Ίκαρου Πετρόπουλου

 

Περισσότερα του ιδίου 

 

     Γιατί δεν κατέβηκες στις Δημοτικές εκλογές;

     Αντίο....Βασίλη Αποστολίδη