e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Μία καλή συζήτηση , ένα επίκαιρο θέμα :

Η επίσκεψη  - παρουσία του Δήμαρχου στην ολομέλεια της  << ΤΟ.ΠΟ.Σ. ΙΝΤΕΡΝΕΤ  >>,  το  Σάββατο 31/12/22 , ήταν ένα ,  κατ’  αρχήν,  θετικό γεγονός.  Είναι αδιάφορο , αν κάποιοι   ήταν προκαταβολικά ενημερωμένοι , όπως αδιάφορο  είναι πως ,,κάποιοι  άλλοι, σχολίασαν την συζήτηση που διεξήχθη.  Τα περί <<  ήττας και νίκης >> είναι αστειότητες ανάλογες αυτών που τα γράφουν.

Όπως συνηθίζεται, οι περισσότεροι της ολομέλειας  πήραν τον λόγο, έθεσαν ερωτήσεις και ο Δήμαρχος έδωσε τις απαντήσεις , όπως αυτός  συνηθίζει.
Στην  << ΤΟ.ΠΟ.Σ. ΙΝΤΕΡΝΕΤ >>  αποτελεί κανόνα η ελευθερία  της άποψης. 
Στην συγκεκριμένη  ολομέλεια  ,όπως κάθε Σάββατο ,οι παρόντες  συμπολίτες ήταν   ζωηροί, πλην κόσμιοι  και δεν θα εξαντλούσαν την όποια  κριτική τους  διάθεση απέναντι στον << φιλοξενούμενο >> Δήμαρχο. 

Αν πράγματι υπάρχει διάθεση για πραγματικό διάλογο, δεν είναι δύσκολο να θεσμοθετηθεί, δηλαδή  να οριστούν ορισμένοι κανόνες λαϊκής συμμετοχής όπως άλλωστε προβλέπεται σε όλους τους νόμους για την Τ.Α, (ν.  3852/10 Καλλικράτης – ν. 4555/18 Κλεισθένης...)

Στην επόμενη ολομέλεια , το Σάββατο 7/1/23,  ,ορισμένοι που απουσίασαν από την προηγούμενη,  διερωτήθηκαν γιατί δεν τέθηκε στον Δήμαρχο  ,ο θανάσιμος τραυματισμός δύο ανθρώπων στην λ.  Βέϊκου ( ιδιαίτερα  σημαντικό γεγονός). 

Αυτή η παρατήρηση  οδήγησε  να μπει και να συζητηθεί το θέμα  της ασυδοσίας που επικρατεί στην πόλη και η δυνατότητα καθενός να παρανομεί, να ενεργεί κατά βούληση στους κοινωφελείς-  κοινόχρηστους χώρους και να  παραβιάζει   στοιχειώδη δικαιώματα  των πολιτών, ιδιαίτερα των  ανήμπορων .Αρκετοί στάθηκαν στην απουσία  ελεγκτικών οργάνων( π.χ. Δημοτική Αστυνομία, διαγραμμίσεις, πάρκινγκ ,Αττικό Μετρό.... )

Όσοι ενδιαφέρονται  για το << βήμα της πόλης>> ,δηλαδή την  *ΤΟ.ΠΟ.Σ .ΙΝΤΕΡΝΕΤ * δεν έχουν, παρά να προσέλθουν…από τις έντεκα και μετά ,κάθε Σάββατο>>

** Cafe' Internet (Εμπορικό Κέντρο-Αγίας Γλυκερίας 5 )

Του Ίκαρου Πετρόπουλου

 

 

Περισσότερα του ιδίου 

Εκλογές

Εδοξάσθη κρυπτόμενος,κατεποντίσθη εμφανιζόμενος!

Κινδυνεύει πραγματικά το Δάσος Βεϊκου?
Tσίπρας Μελισσουργός:Διαφορετικά μεγέθη,ίδιο πρόβλημα
Με το...μπαλόνι.
Ανάλαφρα ...και σοβαρά!!!
Δεν ήθελα να ήμουν νέος και τραπεζικός υπάλληλος!
Σου απάντησα
Σκέφτομαι(οφείλω)
Εικόνα,εντυπωσιασμός,μετέωρες αποφάσεις
Πανδημία εποχής:προβολή μαγικής εικόνας!!
Η μελέτη Λύτρα-Τσιόδρα στα γραφεία του Σύριζα Γαλατσίου
Το να ακούς καλά είναι προσόν,το να  κακολογείς είναι αδυναμία !
Πορεία λύτρωσης του ανθρώπου ή συντριβή της γης?
We4all : Παλαιότερα  "αγγλικούρες", τώρα  Δενδροφύτευση στο ΠΑΛΑΙ!
Ακόμα και το "4" ,είναι πολύ μεγάλος αριθμός κε Δήμαρχε!
Μίκης Θεοδωράκης
Διακρίθηκαν για το ήθος και την σεμνότητά τους
Πόσα χρόνια απέχει η Ιπποκράτειος Πολιτεία από το Άλσος Βεϊκου?
Είναι η ώρα : Καμία έκπτωση σε βάρος  της αξιοπρέπειας του ανθρώπου και του περιβάλλοντος!.Πόσο απέχει η ΓΚΡΑΒΑ από το ΆΛΣΟΣ?

 

 

     Γιατί δεν κατέβηκες στις Δημοτικές εκλογές;

     Αντίο....Βασίλη Αποστολίδη