e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

 

Στο γήπεδο του Άλσους Βεϊκου,ο αγώνας ήταν παράσταση για έναν,αφού ο ΠΑΣ Γαλάτσι,γνώρισε την συντριβή από την πρωτοπόρο ομάδα της Πεύκης.

Η κακιά μέρα από το πρωί φαίνεται.. Με το καλημέρα(στο 1ο λεπτό),οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ ,ενώ στο πρώτο 15λεπτο προηγούνταν με 3-0 (7' και 13') ,σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο Β' ημίχρονο , με τους παίχτες της Πεύκης να πετυχαίνουν ακόμα δύο γκολ,στο 48' και 52' ...

Στα υπόλοιπά λεπτά του αγώνα,που είχε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα ,δεν άλλαξε κάτι , με τον Θεοδωρακάτο να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στο 88' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. .Λίγα λεπτά νωρίτερα ο τερματοφύλακας του Γαλατσίου,αποκρούοντας πέναλτι , είχε αποσοβήσει το 6-0 .

 

Παρά ταύτα ,ο ΠΑΣ Γαλάτσι έχει αξασφαλίσει την παραμονή του στην Κατηγορία.

 

 

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Γιάννης Μητρούσης): Μανιατόπουλος, Τσεπάς, Θωμαΐ (46' Παπαδόπουλος), Νταβαρίνος (56' Ξυδούς), Δουδουμόπουλος, Μπαϊράμι, Θεοδωρακάτος, Καραγιάννης, Γεωργαντώνης, Χατζηπαναγιώτης (26' λ.τρ. Μανέτας), Γιαννόπουλος (56' Μουρελάτος)

 

ΠΕΥΚΗ (Κυριάκος Μαυρίδης): Μπακόλας, Μακρής, Γιαννίκος, Ντέντια, Τσότρας, Αδαμόπουλος (74' Ντούνης), Λιάσκος (63' Γεντίκης), Μπανιάς, Σπυριδάκης (63' Χαραλάμπους), Φάρκωνας (74' Μπάρε), Πολυμέρου (52' Μπούντρας).

 

 

ΠΗΓΗ SOCCERLIVE.GR

 

 

 

 

Επεισοδιακός και με πολλά νεύρα ο αγώνας της Κορωνίδας.

Στο γήπεδο της Πεύκης,  Παράδεισος και Κορωνίδα έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους γηπεδούχους να μετρούν τρεις (!) αποβολές και τους φιλοξενούμενους δύο δοκάρια! 

 

Η Κορωνίδα πήραν το προβάδισμα στο 35ο λεπτό με χτύπημα φάουλ του Τριανταφύλλου, για το οποίο οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν πως δεν υπήρξε παράβαση. Στο 65ο λεπτό οι γηπεδούχοι  κέρδισαν  πέναλτι,το οποίο  μπήκε γκολ , με τον διαιτητή όμως όμως να  διατάσσει  την επανάληψή του.Ο σκόρερ όμως  έβρισε και ο δαιτητής τον απέβαλε με κόκκινη κάρτα! Στην ίδια φάση, μάλιστα, αποβλήθηκε από τον πάγκο του ο προπονητής του Παράδεισου, Γιώργος Σιμιτζόγλου.

Με τα... πολλά, οι γηπεδούχοι  εκτέλεσαν , τελικά, το πέναλτι, που σημειωτέον αμφισβητήθηκε εντόνως από τους φιλοξενούμενους, και ισοφάρισαν σε 1-1. Πέντε λεπτά μετά αποβλήθηκε και δεύτερος παίχτης του Παραδείσου με κόκκινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα, για να ακολουθήσουν δύο δοκάρια από πλευράς Κορωνίδας σε σουτ του Τριανταφύλλου και του Αναστασιάδη. Στο 85ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με οκτώ παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής και 3ου παίχτη , επίσης απευθείας με κόκκινη κάρτα, επειδή χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης.

Διαιτητές: Θώμογλου, Παπαηλίας-Γεωργίου

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Ξαφής, Χαβενετίδης, Παπαστεργίου, Σφυρής, Στούλης, Καραλής, Γιαννόγλου (30' λ.τρ. Σιμιτζόγλου), Αποστολόπουλος, Γούλας, Λεφάκης, Μιχαλάς (82' Χριστόπουλος)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Άρης Τζεφεράκος): Ιωαννίδης, Γκράβαρης, Κορρές, Καράμπελας, Τριανταφύλου, Κουτσουβέλης, Παλαιολόγου (83' Ζησάκης), Τσαγκαρογιάννης, Πύργας (46' Βελέντζας), Αναστασιάδης, Σκέπι (79' Μητσάκος)

 

 

ΠΗΓΗ SOCCERLIVE.GR