e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Στην στήλη Παραπολιτικά της εφημερίδας Παραπολιτικά, εμφανίστηκε χθες μια είδηση που πολύ πιθανόν,να ανατρέψει τα δεδομένα των επομένων Δημοτικών Εκλογών.Μια είδηση που  απομακρύνει τον Γιώργο Μαρκόπουλο από το Γαλάτσι, η οποία είχε κυκλοφορήσει και πριν λίγους μήνες και είχε διαψευθεί από τον ίδιο τον Δήμαρχο,φαίνεται να βγαίνει και πάλι από το συρτάρι του Μεγάρου Μαξίμου.

Γράφουν λοιπόν τα παραπολιτικά...

"Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και εβδομάδες, μετά κάποιες δημοσκοπήσεις που δείχνουν πολύ χαμηλή αποδοχή για Πατούλη,   βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις και διεργασίες στο Μέγαρο Μαξίμου Στόχο έχουν την προώθηση μιας λύσης που θα μπορούσε να κερδίσει   την Περιφέρεια Αττικής στις εκλογές του Μαΐου. Είναι τόσο προχωρημένες οι συζητήσεις, που φέρονται οι συμμετέχοντες να έχουν καταλήξει σε ένα και μοναδικό  όνομα  που θα ηγηθεί  της προσπάθειας. Είναι  του προέδρου της ΠΕΔΑ και Δημάρχου Γαλατσίου, Γιώργου Μαρκόπουλου, πολύ δημοφιλή τόσο στο Γαλάτσι όσο και στην Αττική, ιδιαίτερα μετά την χιονόπτωση του 2021(έριχνε αλάτι στους δρόμους ανεβασμένος σε φορτηγό).

Πιθανή υποψηφιότητα Μαρκόπουλου ανατρέπει τα δεδομένα καθώς μπορεί να  είναι δεξιός, θα δημιουργήσει όμως, όπως έχει ήδη κάνει και στο Γαλάτσι, ρήγματα σε ΠΑΣΟΚ και Σύριζα, που όπως φαίνεται δεν κατορθώνουν να έχουν κοινό υποψήφιο  για την Περιφέρεια..

Πηγές του Μαξίμου που στηρίζουν αυτή την υποψηφιότητα, θυμίζουν τις άριστες σχέσεις του Γιώργου Μαρκόπουλου με τον Σύριζα και ιδιαίτερα με την πρώην Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου. Σχέσεις που θα φανούν όπως λένε, πολύ χρήσιμες σε ενδεχόμενο δεύτερο γύρο

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν εντός των προσεχών ημερών."

 

ΥΓ.Δεν νομίζουμε να είναι τόσο εύκολο ,να αρνηθεί κάποιος ,μια τέτοια τιμητική πρόταση...που προέρχεται από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, και τον οδηγεί σε ψηλότερα σκαλοπάτια της πολιτικής.

Μένει να δούμε ποιος θα αρπάξει την ευκαιρία στο Γαλάτσι  ,αν πράγματι επιβεβαιωθεί η είδηση.Πάντως κάποιοι ήδη να χαμογελούν

 

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ.......