e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Την εντυπωσιακή πορεία του στην Β'  Κατηγορία ΕΠΣΑ, συνεχίζει ο ΠΑΣ Γαλάτσι,  επικρατώντας  με 2-0 εκτός έδρας του ΑΟ Βύρωνα ,πετυχαίνοντας έτσι  την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Έφτασε έτσι τους 9 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη με ένα βαθμό.

Στο 5′ ο Τουλούμης έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 15′ με τον Ζώτο. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στα δοκάρια με τον Μπάτσι στο 60′, ενώ στο 81′ ο Ζαγκουντίνος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΑΟ ΒΥΡΩΝΑ: Βιδιαδάκης, Μαρούσος (69′ Μπουτεράκος), Βενέτη, Πουρνάρας (59′ Καμίδης), Κυρμάζογλου, Λιάτσος, Ιωακειμίδης, Καρδαμίτσης, Ζώτος (83′ Σκέμπι), Μότσκα (59′ Σταυρακάκης), Δημάκης (69′ Χάγιας)

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Μπατζέλης, Σφακιανάκης, Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Ντούνης (83′ Ραπάι), Μπάτσι (72′ Μπαϊράμι), Νταβαρίνος, Γιαννόπουλος (89′ Μαγκαφάς), Θεοδωρακάτος (89′ Παπαδόπουλος), Τουλούμης (83′ Μανέτας).

 

Καταιγιστική η Κορωνίδα

Και η άλλη ομάδα της πόλης μας όμως, η Κορωνίδα, σε ένα καταπληκτικό ματς ειδικά στο 2ο μέρος, η Κορωνίδα νίκησε τον Παπάγο με 4-2

Έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν χωρίς νίκη με ένα βαθμό.

Στο 34′ ο Καραγιαννάκης έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 47′ ο Κουτσουβέλης έκανε το 2-0 ενώ με αυτογκόλ του Μαύρου στο 52′ έγινε το 2-1. Στα τελευταία λεπτά το ματς πήρε άγρια ομορφιά. Στο 84′ ο Αναστασιάδης έκανε το 3-1, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι στο 89′ αλλά ο Ρηγόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 90+2′ ο Μεσίνι με κεφαλιά μείωσε σε 3-2, με τον Αναστασιάδη στο 90+4′ να διαμορφώνει το τελικό 4-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ιωαννίδης, Γιαννόγλου (50′ Ντόγια), Κορρές, Καράμπελας, Σοαντζόγλου, Μαύρος, Σκέμπι (57′ Αναστασιάδης), Κουτσουβέλης, Τσίγκας (57′ Γεωργιτζόγλου), Καραγιαννάκης (76′ Μούκα), Τσελέντης.

 

ΠΑΠΑΓΟΣ: Λάγιος, Πλούμης (46′ Ρηγόπουλος), Μπάμη (72′ Νούτσος), Μεσίνι, Καραβοκύρης, Κασβίκης, Μπράτσος, Φατούρος, Κωστόπουλος, Δρυμωνίτης (64′ Παπαναστασίου), Κουλούρης.

 

ΠΗΓΗ Stoplekto.gr

 

Εφέτος, και οι δυο ομάδες, Κορωνίδα και ΠΑΣ Γαλάτσι, συμμετέχουν στον 3ο Όμιλο της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΑ