e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

 Τέσσερις αγωνιστικές, πριν το πέσιμο της αυλαίας  του Πρωταθλήματος του 3ου  Ομίλου λοτης Β' ΕΠΣΑ, η Κορωνίδα πέτυχε ίσως την πιο σημαντική νίκη της χρονιάς και  έκανε... άλμα για την παραμονή της στην Κατηγορία.

Η ομάδα του Π. Πάτσιου απέδρασε με το «τρίποντο» από το γήπεδο της Εργάνης, καθώς επικράτησε με 1-0 του Βύρωνα που νιώθει πλέον την απειλή του υποβιβασμού να πλησιάζει αισθητά!

Το «χρυσό» γκολ για τους κόκκινους σημειώθηκε στο 36ο λεπτό, όταν ο Κοτόβ πέρασε παράλληλη πάσα στον Κορρέ και εκείνος με πλασέ σκόραρε για το 0-1. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν κάποιες καλές στιγμές για να την πετύχουν, όμως το γκολ δεν ήρθε και μοιραία γνώρισαν μία επώδυνη ήττα.

Διαιτητές: Νικολάου, Κουκόπουλος-Γεωργακόπουλος

 

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Γιώργος Ζουμπουνέλης): Βιδιαδάκης, Λιάτσος, Στροφύλλας (46' Ντζιμάνης), Πουρνάρας, Παππάς, Καρδαμίτσης, Δημάκης, Τρυφέρης (68' καρασπύρος) Σταυρακάκης, Λαζάρου (46' Γαλάνης), Ιωακειμίδης (68' Θεοδώρου

 

 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωτσάκης, Σουατζόγλου, Κορρές, Μπρούμας, Καράμπελας (15' λ.τρ. Ντόγια), Κουτσουβέλης, Παπαδέλης, Καραγιαννάκης (89' Καραγιάννης), Παπαδάκης (71' Μαύρος), Κοτόβ (82' λ.τρ. Ιακωβίδης), Τσελέντης (71' Σκέμπι)

 

ΠΗΓΗ SoccerLive

 

 

 

Στον άλλο αγώνα του ίδιου Ομίλου, ο ΠΑΣ Γαλάτσι γνώρισε την ήττα(0-2) , στο Δημοτικό στάδιο του Άλσους Βέίκου  από τον πρωτοπόρο Αττικό και υποψήφιο πρωταθλητή 

 

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5ο λεπτό, Στο 15ο λεπτό οι γηπεδούχοι «φώναξαν» για πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Γεωργαντώνης στην αντίπαλη περιοχή, όμως ο διαιτητής Μαράνος διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Στο 32' οι  φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι λάθος στην άμυνα, έκανα το 0-2., που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητές: Μαράνος, Πάσκος-Τζέλος

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Π. Μπατζελής, Νταβαρίνος, Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Ντούνης, Θεοδωρακάτος (86' Ντρογγούλης), Μπαϊράμι (46' Νάτσινας), Κ. Μπατζελής (46' Γράβας), Γεωργαντώνης, Τσεπάς (75' Παλάσκας)

ΑΤΤΙΚΟΣ (Φόντας Καζακόπουλος): Καραμαλίγκας, Σωτηρίου, Λίκα, Χιονάς, Πουλέρι, Κοντόπουλος (70' Κράμπι), Χέλμης, Ζευκιλής, Γκιόλας (60' Κορνελάτος), Ρεστζόβ (80' Κατσίκης), Γεωργαντής (60' Σινανάι).

 

ΠΗΓΗ SoccerLive