e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

 

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ,  στο γήπεδο Ταύρου, ο τυπικά- γηπεδούχος ΠΑΣ Γαλάτσι,  δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο   απέναντι στο Κουκάκι (στο δημοτικό στάδιο του Άλσους Βεϊκου γίνονται έργα).

Ύστερα από ένα μετριότατο παιχνίδι στο γήπεδο Ταύρου B', το Γαλάτσι και το Κουκάκι έμειναν ισόπαλοι με σκορ 1-1 .

Το πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 26' χάρη σε εύστοχο πλασέ του Σταθελάκη (0-1) και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 38' με συρτό σουτ του Καριατλή από θέση εκτός περιοχής (1-1).

Στο δεύτερο μέρος το Κουκάκι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κάποιες καλές στιγμές, στις οποίες ο γκολκίπερ Θεοφανίδης αντέδρασε θετικά.

Διαιτητές: Μητροφάνης, Λαρίσης-Αραμπόπουλος

ΓΑΛΑΤΣΙ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τζόι (46' Θεοφανίδης), Σταύρου, Σφακιανάκης (60' Μπατζέλης), Ζαγκουντίνος, Πλαϊτάκης, Ζαχαρής, Τουλούμης (60' Μιντζόλλι), Νταβαρίνος, Δερεδίνης (60' Μπούσιος), Θεοδωρακάτος (79' Αρναρέλλης), Καριατλής

 

ΚΟΥΚΑΚΙ (Κώστας Πήλιουρης): Καρίμαλης, Κωστάδης (58' Κωνσταντόπουλος), Βουλγαράκης, Μαζωνάκης, Παπακωνσταντίνου (58' Χωριανόπουλος), Χιώτης, Νιτσάκης, Κερπάτσι, Ανδρέου, Μπέλας, Σταθελάκης.

Πηγη Soccer live