e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Aπαγορεύεται η ανάγνωση από τους ομήρους της κομματοκρατίας!

Στους αγαπητούς ανιδιοτελείς ψηφοφόρους, οι οποίοι ασμένως και καλοπροαίρετα θα προστρέξουν, να ασκήσουν το δήθεν  εκλογικό δικαίωμα αναφέρουμε/υπενθυμίζουμε ότι:

1) Οι εκλογές της 20ης του Σεπτέμβρη είναι κίβδηλες. Διατάχθηκαν από τους διεθνείς κατακτητές και υλοποιούνται από τους εδώ κομισάριιυς πολιτικούς. Η Ελλάδα τελεί υπό κατοχή από το 2010 και σε κατάσταση ενός συνεχιζόμενου, ακήρυχτου, σιωπηλού και καταστροφικού πολέμου. 

Η χώρα έχει χάσει ολοκληρωτικά την κυριαρχία της σε πολιτικό και εθνικό επίπεδο, ο δε λαός εμπαίζεται, με τη ψευδαίσθηση ότι έιναι δήθεν ελεύθερος, να αποφασίζει δημοκρατικά για τους εθνικούς αντιπροσώπους και τη κυβέρνησή του. Στην πραγματικότητα (με τις λίστες ψηφοδελτίων) έχουν ήδη επιλεγεί από τους αδίστακτους σύγχρονους ιμπεριαλιστές-αποικιοκράτες-φεουδάρχες-ναζιστές και τους Γκαουλάιτερ (*) τα δοτά ντόπια κοινοβουλευτικά όργανα, τα οποία θα μορφοποιήσουν τη νέα χουντική συγκυβέρνηση. 

Οι ενταλμένοι θα υλοποιήσουν τα απανωτά μνημόνια της οληκληρωτικής αρπαγής του πλούτου και των υποδομών της πατρίδας μας και την υποτέλεια του Ελληνικού Λαού. Η όποια κοινοβουλευτική αντιπολίτευση προκύψει, εμμέσως, θα συμβάλει με την παρουσία της και τις επουσιώδεις ρητορικές κορώνες στη "νομιμοποίηση" της συνταγματικής εκτροπής.

2) Στο τέλος του χρόνου παραγράφονται τα αδικήματα της λίστας Λαγκάρντ. Οι χαρακτηριζόμενοι "αντιπρόσωποι του Έθνους" (Σύνταγμα, άρθρο 51), σε αγαστή συνεργασία με τους νεοταξιτές και τους ανώτερους δικαστικούς, φρόντισαν για την παραγραφή. Τους ενδιαφέρει να χρηματοδοτούν/προστστεύουν τους τυχοδιώκτες και προδότες και να διώκουν ανηλεώς το Λαό.

3) Στην ίδια ρότα, με κάθε καινούργια Βουλή, επίσης,  παραγράφονται, σύμφωνα με το κατά "Bενιζέλο ευαγγέλιο", του μαθητή του αρχιερέα της διαπλοκής Σημίτη, τα αναγνωρισμένα αδικήματα των μελών της εκάστοτε (συγ)κυβέρνησης. Αφού ... "Δίωξη, μπορεί να ασκηθεί, μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου, που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος" (Σύνταγμα, άρθρο 86).

4) Επίσης, γιατί να χρειαζόμαστε/χρυσοπληρώνουμε νέο κοινοβούλιο, αφού την πραγματική κυβέρνηση της χώρας δεν θα την έχουν πλέον οι διορισμένοι "βολευτές" με τις λίστες της κομματοκρατίας; Ως γνωστόν, τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, ακριβώς την επομένη των εκλογών, οι κατακτητές στέλνουν ως Γκαουλάτερ στην Αθήνα τον Ολλανδό "Μάαρτεν Φερβέι". Ο εν λόγω κομισάριος είναι επικεφαλής της νέας "Task Force", στην οποία παραδόθηκαν με την τελευταία άνευ όρων  "συμφωνία" ο "αριστερός" κ. Τσίπρας και τα μνημονιακά "NAI ΣE ΟΛΑ" κόμματα..

Ο εν λόγω κομισάριος, ως εγκάθετος άλλος Βαυαρός απεσταλμένος, ως άλλος βασιλεύς Όθων, θα έχει το πάνω χέρι στο Μέγαρο Μαξίμου. Δεν θα έχει απλά συμβουλευτικό ρόλο, όπως είχε ο Ράϊχενμπαχ, αλλά θα είναι ο απόλυτος διατάκτης όλων των νομοσχεδίων της Βουλής! Κανένας νόμος δεν θα δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβέρνησης (ΦΕΚ), αν δεν εγκρίνεται από τους κατακτητές- αποικιοκράτες της Ελλάδος!!!

Συνεπώς, είναι άχρηστοι έως καταστροφικοί οι 300 ακριβοπληρωμένοι "αντιπρόσωποι" της κοινοβουλευτικής συντεχνίας.  Δηλαδή ...  ο δικός μας (;) πρωθυπουργός, οι παλιάς και νέας κοπής υπουργοί και οι "βολευτάδες" μας(;), θα είναι τυφλά όργανα των ξένων, οι οποίοι μόνο μνημόνια και λεόντιες δανειακές συμβάσεις θα ψηφίζουν!

Κατά συνέπεια, αποτελεί επιταγή της ιστορίας μας, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος και το κόμμα της Λαϊκής Ενότητας, να μην κατέλθουν ως υποψήφια στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και χωρίς κομματικές ταμπέλες να βοηθήσουν -όπως την εποχή του ΕΑΜ- να οργανωθεί ένα μεγάλο εξωκοινοβουλευτικό παλλαϊκό Μέτωπο.

Παράλληλα λόγοι πολιτικής συνειδητότητας και εθνικής αξοοπρέπειας επιβάλλουν ... "Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ και τα ΝΤΟΠΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ με ΑΠΟΧΗ από τις κίβδηλες ΕΚΛΟΓΕΣ (παρωδία - παράδοση άνευ όρων), διστρανώνοντας έτσι στη διεθνή κοινότητα ένα ΝΕΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Όσοι παραμυθιάζουν τους ψηφοφόρους, ότι η συμμετοχή στις εκλογές είναι καθήκον και γόνιμη πολιτική πράξη, είτε έχουν άγνοια παντελώς της κατάστασης, είτε είναι άμεσοι ή έμμεσοι συνεργάτες-λαμόγια-προδότες-δωσίλογοι της ναζιστικής "Neue Ordnung" (ν.τ.π. - νέα τάξη πραγμάτων), προτάσσοντας το αποκρουστικό "Να πεθάνει η Ελλάδα, να ζήσουμε εμείς".

 

(*) Ο Γκαουλάτερ (γερμ. Gauleiter) ήταν, επί ναζιστικού καθεστώτος, ο επικεφαλής μιας διοικητικής περιφέρειας (Gau). Η λέξη παράγεται από το Gau (γερμ. Περιφέρεια, πληθ. Gaue) και το leiter (γερμ. ηγέτης, αρχηγός).

Toυ Αθανάσιου  Καρανάσιου, 15 Σεπτεμβρίου 2015

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστε προηγούμενα του ιδίου