e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Εν όψει της ψήφισης των "προαπαιτούμενων" ...

Κάθε "βολευτής" τσεπώνει καμιά δεκαριά κολαριστά χιλιάρικα μηνιαίως ("αποζημίωση" τη λένε χαχαχα) συν παράλληλα τη σύνταξη (βλ π.χ. κ.κ. Δ...., Λ... , Φ...), έχει γραφεία στη Βουλή, φυλασσόμενα και κλιματιζόμενα γραφεία γύρω απ τη Βουλή μαζί με φως, νερό, κοινόχρηστα εξοφλημένα, συγκοινωνιακή και ταχυδρομική ατέλεια (άρθρο 63 Σ.), 4 και παραπάνω "εξαπτέρυγα - συμβούλους" να του αντιγράφουν από παλιές ομιλίες άλλων "χαρισματικών" συναδέλφων (π.χ. το γέρο της δημοκρατίας, τον Αντρέα κ.ά) εντυπωσιακά τσιτάτα και τις "εξυπνάδες", που πρωτοκολλεί στο βήμα, ή κσμιά ατάκα που "πετάει" δήθεν αυθόρμητα στις στημένες εκπομπές κανενός καλόβουλου δημοσιογράφου, κάποιους χαφιέδες αυλικούς να του πλέκουν ιστορίες για δολιοφθορείς και αντιπάλους ... όλα τα γραφεία "επανδρωμένα", παρακαλώ, με καλλονές γραμματείς και φαρισαίους ... μπάτσους για να του φοράνε το σακάκι και του ανάβουν το τσιγάρο, αστραφτερές έως αλεξίσφαιρες λιμουζίνες- άμαξες, για να εντυπωσιάζει σαν σύγχρονος φεουδάρχης, αποκλειστικούς οδηγούς να πάνε και να φέρνουν το ευτραφές συνήθως σαρκίο του, στούντιος με σάουνες (κοντά στο άσυλο κι αυτές) με μασάζ για να χαλαρώνει ο σβέρκος και η μέση άμα λάχει ... κομματική οικονομική ενίσχυση (ως ενδιάμεσος όροφος της τούρτας των προνομίων, βλ. άρθρο 29 Σ.), έξτρα επιχορηγήσεις στην κομματική νομενκλατούρα από διάφορες άλλες ντόπιες και υπερεθνικές άδηλες πηγές (άτυπες αυτές, χωρίς αντίστοιχα άρθρα), "καλοπροαίρετες" για το "ρεαλιστικό" νομοθετικό έργο που επιτελείται, συνταγματική βουλευτική ασυλία (για όλα !!! πλην της συκοφαντικής δυσφήμισης, ασκούμενης μόνο αυτής της δίωξης κατόπιν της αδείας των συναδέλφων, βλ άρθρο 61 Σ.), αν γίνει καμιά "στραβή"... και μετά όλα αυτά ... άμεση σύνταξη για τα "γεράματα" για την "άσκηση του λειτουργήματος" (άρθρο 63 του Σ.), που προσέφερε ο κατά το άρθρο 51 του Σ. χαρακτηριζόμενος "αντιπρόσωπος του Έθνους", συμπληρωματική, παρακαλώ, της άλλης σύνταξης (ή των άλλων συντάξεων) που παίρνει λόγω ιδιότητας (!!!) και όχι λόγω παραγωγής έργου, εργασίας και ενσήμων π.χ. από το ΤΣΜΕΔΕ, το τέως ταμείο δικηγόρων, γιατρών κοκ. Κάποια άλλα κορόιδα δούλευαν μια ζωή παραγωγικά, για να ενισχύουν με δεκάδες τρόπους άμεσα ή έμμεσα τα ίδια αυτά ασφαλιστικά ταμεία.

Ε ... λοιπόν, μετά όλα αυτά, είναι να απορείς χαζοέλληνα ψηφοφόρε και τηλεπαραθυράκια, γιατί η συντριπτική πλειονότητα αυτών των υπεράριθμων αργόσχολων του εν λόγω ευαγούς ιδρύματος κυριολεκτικά αλλοτριώνονται από το σύστημα, όσοι ελάχιστοι δεν έχουν αλλοτριωθεί προηγουμένως (γιατί αλλιώς δεν περνάει κανείς την πόρτα αυτού του ασύλου); Κι αν τυχόν προκύψει κάνα σωστός ή διαφορετικός και προβάλλει αντίσταση ή θελήσει να βελτιώσει/αποκαταστήσει κάτι,  για να μετριάσει το αλαλούμ και την ασυδοσία (βλ. Κωνσταντοπούλου κ.ά.) τον βγάζουν παλαβό ή γραφικό και εκεί κλείνει η αυλαία!

Κάτσε λοιπόν εσύ μετά χαζοχαρούμενο ανθρωπάκι και ψήφισε όποιον προεπιλεγμένο και φιλτραρισμένο σου μοστράρει το σύστημα. Βλέπε και άκου μετά με ανοιχτό το στόμα τις μπούρδες, που σου αραδιάζουν όλοι αυτοί οι επαγγελματίες εγκάθετοι των τζακιών από του βήματος της κοινοβουλευτικής συντεχνίας ή τα τηλεπαράθυρα των πλουσιοπάροχα αμειβόμενων homo εξυπνάκηδων Παπαδάκηδων, Πρετεντέρηδων, Αυτιάδων, Βερύκιων, Οικονομέων, Πρωτοσάλτσηδων κλπ.κλπ

Μα είναι τόσο δύσκολο, να το καταλάβεις καλοκάγαθε άνθρωπέ μου, γιατί έχουν γίνει απαξάπαντες μνημονιακοί "εκεί μέσα" στη κόλαση, το καθαρτήριο και τον παράδεισο της "Θείας κωμωδίας" του Δάντη; Γιατί δίνουν γη και ύδωρ στους κατακτητές και τους γκάουλάιτερ; Γιατί ξεπουλάν τα πάντα σαν νάταν τσιφλίκι τους; Γιατί διαγκωνίζονται ως ψεύτες, αρχομανείς, μακιαβελικοί και αδίστακτοι;  

Επειδή εξικνούνται (φτάνουν σε τέτοιο σημείο) από την ύψιστη αρχή: "Να πεθάνει η Ελλάδα, για να καλοπερνάμε εμείς κι η φαμελιά μας"! Επειδή, υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα πίσω από όλα αυτά, που τα ενορχηστρώνει και τα κατευθύνει! Ένα οργανωμένο σύστημα επιδρομέων, που κατακλέβουν το βιός μας και εξανδραποδίζουν τα παιδιά μας! Που τάζουν μεταφυσικούς παραδείσους, αόριστη ανάπτυξη ή τέλος πάντων μια θεσούλα θυρωρού ή καθαρίστριας κ.ο.κ!

Άναψε κόκκινο. Ξεπέρασε κάθε όριο ο εκφαυλισμός της πολιτικής και η κατάντια της πλειονότητας των πολιτικών, των πανεπιστημιακών, των διανοούμενων. Ευνοικρατία, αναξιοκρατία, κλεπτοκρατία. Εκχυδαϊσμός των θεσμών. Ο ανθρωπιφαγικός "νεοφιλελευθερισμός" αποσαθρώνει την κοινωνία μας.

Ξύπνα ανθρωπάκο, ξύπνα μαλάκα! (**)

 

(*) Χλίδα: Από τότε που βγήκαν οι λάσπες, η χλίδα και οι χλιδάτοι παραπέμπουν σε λούσα, πολυτέλεια, τρυφηλότητα, αλλοτρίωση και εξαχρείωση.

(**) Όλα τα δικά τους προνόμια εφαρμόζονται κατά γράμμα, ενώ, μεταξύ των πολλών άλλων, παραβιάζονται κατάφωρα, όσα προστατεύουν τον πολίτη, π.χ. το άρθρο 17 του Σ. (προστασία της ιδιοκτησίας), το άρθρο 22 (προστασία της εργασίας), το άρθρο 33 (υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας), το άρθρο 59 (πίστη στην Πατρίδα).

 

Του Αθανάσιου  Καρανάσιου , 13/10/2015

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστε προηγούμενα του ιδίου