e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Ναι ρε σιχαίνομαι την πιστωτική κάρτα σας και το άυλο χρήμα. Τί πάταξη της φοροδιαφυγής και πράσσειν άλογα; Εδώ γίνεται της πόπης με τις λίστες, τους εκατομμυριούχους, τους προνομιούχους της Βουλής και τις offshore! Ο ΦΠΑ από τις τσίχλες σας έλειψε;  Θέλω τα λεφτά μου, να τα φυλλομετράω, να κοιμάμαι μαζί τους, να τα βάζω-βγάζω στις θυρίδες, να τα σκίζω, να ανάβω τσιγάρο (αν κι αυτά απαγορεύονται στο οργουελικό στρατόπεδό σας), να κάνω τα "τούβλα" τραινάκι, να βγάζω φωτογραφίες τις δεσμίδες και να τις κάνω κορνίζες, να τα δωρίζω στα παιδιά μου, σε γυναίκες, σε ανίψια και σε άστεγους, να πηγαίνω ταξίδια χωρίς να δίνω αναφορά σε κανένα, να τα χώνω σε πήλινα δοχεία, να τα βάζω για ξέπλυμα στο πλυντήριο να γίνονται καθαρά, να τα κολλάω στο μέτωπο των μουσικών, να τα πετάω στον αέρα σ όποιον χορεύει, να τα βάζω στο ντεκολτέ της στριπτιζού, να τα παίρνω και να φεύγω αν γίνει πολεμική σύρραξη .... 

Το κυριότερο όλων γιατί θέλω το ρευστό από την πιστωτική είναι για "ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΕΓΩ", αν έχουν οι απατεώνες τραπεζίτες, το χρήμα που τους κατέθεσα κι "ΟΧΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΜΕΝΑ" οι homo εξυπνάκηδες της διεθνούς και ντόπιας μαφιοκρατίας/κλεπτοκρατίας και οι κομπλεξικοί υπηρέτες τους -που φτιάχνουν χρήμα από το μηδέν, ενώ εγώ πρέπει να φτύνω αίμα, για να το βγάλω- ... τί τρώω, τί πίνω, τί ψωνίζω και πού γουστάρω εγώ να τον παίρνω ή να τον δίνω! 

Επαναλαμβάνουν, ό,τι έκαναν με τις μετοχές πριν από 15 χρόνια -τις έκαναν άυλες, αέρα. Πριν τις έβλεπες, τις έπιανες, τις γνώριζες, τις έδινες στα παιδιά σου στα γηρατειά σου . Μετά εξαφανίστηκαν, έγιναν αριθμοί μέσα στα κομπιούτερ ή πάνω σε κάτι παλιόχαρτα. Ήταν σαν να τις υπεξαίρεσαν. Όταν υπάρχει διακοπή ηλεκτρικού δεν έχεις τίποτα από τη μια στιγμή στην άλλη. Κι αν αυτή η διακοπή ρεύματος έχει συνέχεια σε ανωτέρα βία, τότε γίνεσαι και εσύ ένα τίποτα -μηδενίζονται όλα. Μιλάμε για μεγάλο δράμα με τους νταβατζήδες που μπλέξαμε!   

Βρε ουστ από δω κι εσείς τα χαζοχαρούμενα ανθρωπάκια, που τρέχετε βλακωδώς και αδιαμαρτύρητα, να κάνετε αιτήσεις για άυλο χρήμα και να γράφεστε μέλη σε κλαμπ cash free (έτσι τα λένε τα λαμόγια και οι φραγκολεβαντίνοι της ν.τ.π.), που όντας εκατομμυριούχος που πληρώνεις cash και δίνεις και μπουρμπουάρ άμα λάχει σε καμιά ευγενική σερβιτόρα, δεν μπορείς να αγοράσεις ούτε ένα μπουκαλάκι νερό να πιεις, αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα!!!

Ναι ρε γι αυτό ΔΕΝ γουστάρω τις πιστωτικές και τις κάρτες πολίτη, γιατί θέλω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου από εσάς τους απατεώνες και δυνάστες μου! Τ ακούτε ρε; ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!

Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Πολιτικού Μηχανικού

 

Διαβάστε προηγούμενα του ιδίου