e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Στις Αθλητικές εγκαταστάσεις, στον Άγιο Κοσμά  έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 του 4ου  ομίλου, (Αθήνα- Δωδεκάνησα- Κυκλάδες- Λέσβος), παράλληλα με τον 5ο όμιλο (Πειραιάς - Κρήτη- Χίος Σάμος- Ανατολική Στερεά και Εύβοια) , το Σάββατο & Κυριακή  2-3/7. Συμμετείχαν 56 Αθλητικοί Σύλλογοι Στίβου από Αθήνα- Δωδεκάνησα- Κυκλάδες- Λέσβο και 72 από το 5ο όμιλο.

 Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας είχαν την ευκαιρία να δείξουν τα αγωνιστικά τους προσόντα και μέσα από την προσπάθεια να διεκδικήσουν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. Με επτά αθλήτριες και πέντε+ αθλητές συμμετείχε ο Γ. Σ. Γαλατσίου Γυμνάσιον στους αγώνες του 4ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16.

 Οι αθλητές -τριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κάνοντας εξαιρετικές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ, χτίζοντας, μετά και την εξαιρετική περσυνή πορεία, μια παράδοση του Γ. Σ. Γαλατσίου Γυμνάσιον σε αυτές τις ηλικίες!

Ξεχώρισαν με βελτίωση της ατομικής επίδοσης:

 80m αγοριών, ο Σαχίνης Β. με 10.01  και 11ος στη γενική  

Στα κορίτσια, Βακράκη Δ. με  11.42΄στην ίδια απόσταση

Στα 2000m με φυσικά εμπόδια, η Βλάχου Μ. με είσοδο στην οκτάδα και χρόνο 8.47΄

Άτυχος ο Γιαννιτσιώτης Μ., που ένιωθε ενόχληση στην ποδοκνημική κ κρίθηκε φρόνιμο να μην τρέξει στα 2000m, αν και είχε την 5η καλύτερη επίδοση στον όμιλο. 

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ80m αγοριών (με τους Σαχίνη Ε. Καρκατσέλο Ν. Λυριτζή Ε. Αναγνώστη Π. – Γιαννόπουλο Λ.) με καταπληκτικές αλλαγές, συνέτριψε το ρεκόρ συλλόγου και με χρόνο 39.90΄ κατέλαβε την 7η θέση στο πρώτάθλημα, τερματίζοντας 2η στη σειρά της.

Άριστη εμφάνιση και από την ομάδα 4Χ80μ. των κοριτσιών (Στάση Μ.-Πλαγιανάκου Μ.-Βακράκη Δ.-Μάρκου Μ.)  με χρόνο 43.62΄- κοντά στην επίδοσή τους - κατετάγη 14η  στο σύνολο και 2η στη σειρά της.

Καλή παρουσία και στη σκυτάλη 3x1200m κοριτσιών, με τις Βαγιακάκου Ν. – Μέγγουλη Ε. – Βλάχου Μ., στην όγδοη θέση, με 14.56΄.

Τις προσπάθειες των αθλητών ενίσχυσαν με την παρουσία τους οι μεγαλύτεροι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου. Επίσης Γαλατσιώτες φίλοι και συγγενείς των αθλητών, απόλαυσαν ένα γεμάτο αγωνιστικό διήμερο και είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν συντοπίτες τους Ναξιώτες, Μυτηληνιούς, Κρητικούς, κ.ά. καθώς είμασταν στον ίδιο όμιλο με τις νησιωτικές ομάδες.

Πολλά μπράβο στους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές Κ16 (Μανδηλαρά Δημήτρη, Ζήση Μαρία, Λιακοπούλου Φωτεινή).

 Καλές διακοπές να έχουν όλοι και επιστροφή στις προπονήσεις από Σεπτέμβριο για μια αθλητική χρονιά ακόμη καλύτερη!

 

 

 

 

 

 

     Γ. Σ. Γαλατσίου Γυμνάσιον

Tην Κυριακή 5 Ιουνίου ο Γυμναστικός σύλλογος Γαλατσίου "Γυμνάσιον"  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία   στο Στάδιο Γαλατσίου (Άλσος Βεϊκου). την 3η Γυμνασιάδα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυριακή 5 Ιουνίου.. Ένα υπέροχο απόγευμα, μικροί και μεγάλοι, αθλητές, γονείς και φίλοι του Γ. Σ. Γαλατσίου – Γυμνάσιον συμμετείχαν σε μια γιορτή του στίβου που τα είχε όλα!

Μεγάλη συμμετοχή.. περισσότεροι από 300 μικροί αθλητές κ αθλήτριες!

Ταχύτητα, Αντοχή, Ρίψεις, Άλματα, Σκυταλοδρομίες..!

Εξαιρετική οργάνωση..!

 Επίσημη χρονομέτρηση από χρονομέτρες, κριτές στίβου!

Παρουσία γιατρού και ασθενοφόρου!

Ηχητική κάλυψη, μουσική, κέφι, διασκέδαση, χαρά για τη συμμετοχή!

Απονομές, αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, βραβεύσεις, μετάλλια!

Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους γονείς! Όλοι μαζί μια αγκαλιά!

Συγχαρητήρια  στους προπονητές και τους εθελοντές του συλλόγου για την διοργάνωση!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την προσπάθεια τους και την συμμετοχή ανεξάρτητα την επίδοση!

Συγχαρητήρια γιατί θέτουν σε προτεραιότητα την αθλητική εκπαίδευση των παιδιών , τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και την υιοθέτηση από μέρους τους ενός υγιεινού τρόπου ζωής και τελικά τη δια βίου άσκηση !

Ευχαριστήρια στους συλλόγους από Ν. Ιωνία κ την Πεύκη για τη συμμετοχή τους! 

Ευχαριστούμε το Δήμο Γαλατσίου και το προσωπικό του Σταδίου για τη βοήθειά τους!

Τίμησαν με την παρουσία τους:

 ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, παλαιοί αθλητές και το μέλος επιτροπής ανάπτυξης κ υψηλού αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη.

 

 Το Δ . Σ. του Συλλόγου 

 

 

 

 

 

 

 Το Δ . Σ. του Συλλόγου

  

 

 

O Γυμναστικός σύλλογος Γαλατσίου "Γυμνάσιον"  διοργανώνει την Κυριακή 5 Ιουνίου αγώνες στίβου, στο Στάδιο Γαλατσίου (Άλσος Βεϊκου)